Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Z308035801462
bu kişi bana ulaşabilirmi, bazı kanallarımız bu kişinin dashborduna geçmiş... Mail geldi kanallarıma bu kişi ulassın kanalları dashboardun da ayırsın teşekkürler
allah allah o nasıl oluyor dostum
bende anlamadım hocam, aralıkta açılan kanallarım vardı onları kontrol ediyorum bir çogu kanal patlama yapmış, bazı kanallar benim dashboarda. 1 tane gelirli kanalda bu webmoney numrasında
maili kendınmı acmıstın
Aralıkta açtıysan, aralğın 26sında quiz partner kanallar birleşmişti sonra tekrar ayrılmıştı ama ayrılmayan yarım kalan dashboardlarımda olmuştu sanırım ondan böyle birşey başınıza gelmiş
anladım hocamteşekkür ederim
peki kişinin ismini öğrenmem lazım nasıl öğrenebilirim, quize nasıl bir mail atmam gerek ayırmak için. Dashboarda girerken, şifre istiyor
Quizle biraz zor halledersin. Aralıkta kanalı quiz olarak mı aldın ve paypalını değiştirmedin sanırım? O zaman aynı paypala bağlı kanallar birleşmişti. Eğer böyle olduysa kanal aldığın kişinin sattığı başka kişilerle birleşmiştir.
Hayır hocam, boş kanal almıştım quiz olarak almadım . Quiz kanal yaptım
benim paypalım kayıtlıydı, webmoney hesabım bile yoktu ozaman![]()
O zaman aralıkta quiz kanal sattınız mı? Eğer sattıysanız alan kişi paypal adresini değiştirmeyi unutmuştur belki, sonrada kanallar birleşip ayrılınca sizin kanal ile sattığınız kişinin kanalı aynı dashboardda kalmıştır sonrada adam ödeme yöntemini değiştirmiştir? Başka da teori gelmiyor aklıma![]()
ne alım, ne satım yaptım hocam![]()
Alla alla ilginç durum, acaba wmz kodu size ait olmasın iyi baktınız mı![]()
ne alım, ne satım yaptım hocam![]()
an itabari ile bulunmuştur [MENTION=12340]De_Niro[/MENTION] hocama teşekkür ediyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.