zagtv network basvuru yapmayin

• Kullanıcı zagzag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

zagzag

Kayıtlı Üye
Cep tlfnundan yaziyorum yazim hatasi olabir
arkadaslar kimse benim alt bayilik aldigim creative yani zagtv olarak adlandirdigim partnere basvuru yapmasin cunku ben kanallarimdan bir kacini ekledim ve hata ustune hata cikti mesela ornek vereyim birkac kanal basvuru tarihi degisti cikarilip geri alinmis bir kac kanalimda dataya gryrm istatistiklere bakiyorum istatistik gorunmuyor ve iletisime geciyorum dalga gecer gibi cevaplar geliyor kimsenin magdur olmasini istemiyorum kimsenin emekleriyle oynamak istemiyorum ayrica siz siz olun alt bayi ile is yapmayin neden dersenizvalt bayi bir ustune o en uste iletisime geciyor yani alt bayi sunu sunuyoruz bunu yapiyoruz demeleri bos ana bayi ne isterse onu yapmak zorundalar bunu anladm bu yuuzden kendi network sirketimizi kurana kadar kimsenin zagtv basvurmasini istemiyorum

Bu dediklerinizi ıspatlar mısınız ara sıra istatistikler gözükmüyor fakat eğer ağdan çıkarılmadıysanız bu 5-10 dakikadan uzun sürmüyor.

Suan tlfndn giriyrm bunlari yarin bu konuda hepsini ayrintisina kadar paylasicam bir aylik ve on gunluk kanallrda hem yonetici panelimde hem kanal datasinda istatistikler yok hepsini paylasicam cunku ben kimsenin hakkini yemek istemiyorum ayrica bunu belirtmez kanllrdan para kazanmasini bilirim ama guven kazanamam kimsenin emekleriyle oynayamam

Suan tlfndn giriyrm bunlari yarin bu konuda hepsini ayrintisina kadar paylasicam bir aylik ve on gunluk kanallrda hem yonetici panelimde hem kanal datasinda istatistikler yok hepsini paylasicam cunku ben kimsenin hakkini yemek istemiyorum ayrica bunu belirtmez kanllrdan para kazanmasini bilirim ama guven kazanamam kimsenin emekleriyle oynayamam

Bir kanalınızda sorun yaşamış olabilirsiniz istatistikleri göremiyorsunuz partnerlikten çıkarılmışta olabilirsiniz. Gerekli resimleri eklediğinizde daha sağlıklı olarak konuyu konuşabiliriz.

Karfesim bak ayni creativeye bagliyiz diye hata olunca yokmus gibi farzedemzsn bir sorun varki ben burda para kaznmak yerine basvurmayin diyorum ayrica kanal basvuru yapar ana network onaylar yada onaylamaz bu kayitta yanlis kaydedilme olmaz zaten yanlis kayitta ana bayi basvuru onayi gonfermez ve kanallrda telif yok uyari yok hata yapilan bir sorun yok yani su durumu artik birakn hata vardir yanlislik vardir bunlari bi kenara birakin hata gecmyr aldgm mailler sacma ve bu yuzden benden sorumluluk ciksn kendi alt bayimi kotu bilsnler ama magdr olmsnlr diye konu actim yani ana bayin ayni olabilirama bucok iyi bir sistem uzerine calisicak anl***** gelmez bunlari yarin paylasicam

işte istatistikler görünmemeye başladı hem bende hem kanal sahiplerinde sonra bizim partnere bağlı olan kanallarda zoominge bağlı görünmeye başladı

bunu yaparlarken bize sormadılar kanal sahiplerine sormadılar ve az öncede bu bazılarının sagı deger firma dedigi partnere skypden soruyorum sorunu anlatıyorum adam dalga geçiyor

---------- Mesaj saat 01:04:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:03:04 civarında gönderildi. ----------

bu arada 5 ocakda kayıt olan kanal çıkarılıp 13 ocak da zoominge geçmiş görünüyor

şimdi bu kanal ve kanallar zoomin paneline nasıl girecekler istatistikleri nasıl ayarlayıp paraları nasıl alacaklar adamlara bunu soruyorum o onların ilgisinde zoomine iletişime geçin diyor işleri karıştırmaktan başka neye yaradı bu

bu yüzden ben kimseyi mağdur etmek istemiyorum bana başvuru sakın yapmayın arkadaşlar

zoomin de de aynısı awe taktiği kafalarına göre ağdan çıkarıp 2 gün sonra tekrar bağlıyorlar,aradaki kazançlarımız noluyor bilmiyorum

zoomin de de aynısı awe taktiği kafalarına göre ağdan çıkarıp 2 gün sonra tekrar bağlıyorlar,aradaki kazançlarımız noluyor bilmiyorum

kardeşim çıkarıp bağlasalar yine iyi creative olarak alınıyorsun 10 gün sonra çıkarıp bağlıyorlar zoomin oluyorsun

---------- Mesaj saat 01:17:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:08:35 civarında gönderildi. ----------

Bu dediklerinizi ıspatlar mısınız ara sıra istatistikler gözükmüyor fakat eğer ağdan çıkarılmadıysanız bu 5-10 dakikadan uzun sürmüyor.

bunları nasıl açıklarsınız şimdi creativede olan biri zoominge gözüküyor şimdi bu kanal zoominden nasıl panel giriş bilgisini alacak ve istatistklerini nasıl takip edip para kazanacak ve giriş bilgisi olmadığı için ödeme ayarlarını nasıl ayarlaması gerekli

kardeşim çıkarıp bağlasalar yine iyi creative olarak alınıyorsun 10 gün sonra çıkarıp bağlıyorlar zoomin oluyorsun

---------- Mesaj saat 01:17:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:08:35 civarında gönderildi. ----------

bunları nasıl açıklarsınız şimdi creativede olan biri zoominge gözüküyor şimdi bu kanal zoominden nasıl panel giriş bilgisini alacak ve istatistklerini nasıl takip edip para kazanacak ve giriş bilgisi olmadığı için ödeme ayarlarını nasıl ayarlaması gerekli

Creative Nation daha yeni olduğu için bu tür sorunlar yaşanıyor aynı sorun dün zoomindede geçekleşti. http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/19937-zoomin-vs-creative-nation.html

kazanç takip konusuna gelince kanalın adresini bana pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri