Zaman geçirdiğiniz siteler ...

Ytpara dışında hangi sitelere takılıyosunuz ? yazılmış ve ytpara yazanları tebrik ediyorum :)

facebook,ytpara,medium,twitter

Site tarfsız bir site değil bildiğin pkk sempatizanlığı yapan bir site...
Sayın arkadaşım neden böyle dediniz anlamadım ? Haber sitemizde yer alan tüm haberler DHA üzerinden alınmaktadır.Haber aboneliğimiz var DHA ya .Aylık abonelik ücretini ödeyerek o haber ajansından bot ile haberleri çekiyoruz.
Bir haber sitesi mutlaka bir ajanstan abone olarak haber çekmek zorundadır.Biz de bu ajanstan çekiyoruz haberleri.Hepimiz vatanını milletini seven insanlarız.Teröre lanet eden insanlarız.Yorumunuza üzüldüm doğrusu.

Sayın arkadaşım neden böyle dediniz anlamadım ? Haber sitemizde yer alan tüm haberler DHA üzerinden alınmaktadır.Haber aboneliğimiz var DHA ya .Aylık abonelik ücretini ödeyerek o haber ajansından bot ile haberleri çekiyoruz.
Bir haber sitesi mutlaka bir ajanstan abone olarak haber çekmek zorundadır.Biz de bu ajanstan çekiyoruz haberleri.Hepimiz vatanını milletini seven insanlarız.Teröre lanet eden insanlarız.Yorumunuza üzüldüm doğrusu.

Haberlerinizi nerden çektiğinizi bilmem ama haberlerde kullanılan başlıklar ve resim içerikleri tarafsız olmadığınızı göstermekte.

En azından bana öyle geldi...

Site tarfsız bir site değil bildiğin pkk sempatizanlığı yapan bir site...

Haberlerinizi nerden çektiğinizi bilmem ama haberlerde kullanılan başlıklar ve resim içerikleri tarafsız olmadığınızı göstermekte.

En azından bana öyle geldi...

Hocam mlo abimizi foruma üye oldugu günden beri tanıyorum. Haber sitesini bugun inceledim. Söyledigi gibi anlasmalı haber ajansı ne yayınlarsa , ordan alıp yayınlıyor. İçinde azıcık terör ve pkk sempazitanlıgı olan bi insan babam olsa silerim... Ama durum tamamen yanlıs anlamadan ibaret diye düsünüyorum.

Konu yanlıs taraflara cekilmesin ve banlanmalar olmasın.. O yüzden burda sonlandıralım bu tartısmayı

Hocam mlo abimizi foruma üye oldugu günden beri tanıyorum. Haber sitesini bugun inceledim. Söyledigi gibi anlasmalı haber ajansı ne yayınlarsa , ordan alıp yayınlıyor. İçinde azıcık terör ve pkk sempazitanlıgı olan bi insan babam olsa silerim... Ama durum tamamen yanlıs anlamadan ibaret diye düsünüyorum.

Konu yanlıs taraflara cekilmesin ve banlanmalar olmasın.. O yüzden burda sonlandıralım bu tartısmayı

Doğrudur hocam ben elle giriyor sanıp o yönde ithamda bulundum arkadaş kusura bakmasın kırdıysam özür dilerim.

İçerikleri DHA dan alıyorum dediğine göre şimdi anlaşıldı o sempatizanlığın nerden geldiği aydın doğandan kaynaklanıyormuş o.

Efsane bir konu olmuş bir çok siteden yararlanılır burada :)

Bende yazayım o halde ; travian,alkışlarlayaşıyorum,playfullbet,gitti gidiyor,bir kaç film sitesi ve dizi tabi.

ytpara, Donanımhaberforum, Twitter, facebook. eksi. yutubum. adssense
internette girdigim tüm siteler bunlar.

r10 uye olmaua calsiyorum ama konulari kesinlike takip konulari anlamasi zor bi site benim icin ama cok degerli oldugu 40 km uzaktan belli biraz resmi geliyor bana belki yeniyim diye. ytpara.com ilk ask derler ya iste tamda o hergun herseyi tek tek okurum pek aktif yazmam cok bulgili degilim ya yalnis bi laf etmiyim diye ama vallahi hep buraya ait hissediyorum kendimi elimde degil:) site degil ama clash of clans fix hergun oynarim face twiter hic hesap acmadim bugune kadar vikipedia ana sayfalarimda ekli olan bunlar:) [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] cok degerli bi dost bana verdiklerinden dolayi tesekkur ederim

r10 uye olmaua calsiyorum ama konulari kesinlike takip konulari anlamasi zor bi site benim icin ama cok degerli oldugu 40 km uzaktan belli biraz resmi geliyor bana belki yeniyim diye. ytpara.com ilk ask derler ya iste tamda o hergun herseyi tek tek okurum pek aktif yazmam cok bulgili degilim ya yalnis bi laf etmiyim diye ama vallahi hep buraya ait hissediyorum kendimi elimde degil:) site degil ama clash of clans fix hergun oynarim face twiter hic hesap acmadim bugune kadar vikipedia ana sayfalarimda ekli olan bunlar:) [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] cok degerli bi dost bana verdiklerinden dolayi tesekkur ederim

Estagfrullah hocam . Azıcık katkımız olduysa ne mutlu..senin gibi kalbi temiz olan herkesin yolu acık olsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri