pynrs
Yasaklanmış
ytpara ensonhaber haber7 arada bir facebook
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güzel site hocam. Tarafsız haberse burdan takip ederiz![]()
Sayın arkadaşım neden böyle dediniz anlamadım ? Haber sitemizde yer alan tüm haberler DHA üzerinden alınmaktadır.Haber aboneliğimiz var DHA ya .Aylık abonelik ücretini ödeyerek o haber ajansından bot ile haberleri çekiyoruz.Site tarfsız bir site değil bildiğin pkk sempatizanlığı yapan bir site...
Sayın arkadaşım neden böyle dediniz anlamadım ? Haber sitemizde yer alan tüm haberler DHA üzerinden alınmaktadır.Haber aboneliğimiz var DHA ya .Aylık abonelik ücretini ödeyerek o haber ajansından bot ile haberleri çekiyoruz.
Bir haber sitesi mutlaka bir ajanstan abone olarak haber çekmek zorundadır.Biz de bu ajanstan çekiyoruz haberleri.Hepimiz vatanını milletini seven insanlarız.Teröre lanet eden insanlarız.Yorumunuza üzüldüm doğrusu.
Site tarfsız bir site değil bildiğin pkk sempatizanlığı yapan bir site...
Sayın arkadaşım neden böyle dediniz anlamadım ? Haber sitemizde yer alan tüm haberler DHA üzerinden alınmaktadır.Haber aboneliğimiz var DHA ya .Aylık abonelik ücretini ödeyerek o haber ajansından bot ile haberleri çekiyoruz.
Bir haber sitesi mutlaka bir ajanstan abone olarak haber çekmek zorundadır.Biz de bu ajanstan çekiyoruz haberleri.Hepimiz vatanını milletini seven insanlarız.Teröre lanet eden insanlarız.Yorumunuza üzüldüm doğrusu.
Haberlerinizi nerden çektiğinizi bilmem ama haberlerde kullanılan başlıklar ve resim içerikleri tarafsız olmadığınızı göstermekte.
En azından bana öyle geldi...
Hocam mlo abimizi foruma üye oldugu günden beri tanıyorum. Haber sitesini bugun inceledim. Söyledigi gibi anlasmalı haber ajansı ne yayınlarsa , ordan alıp yayınlıyor. İçinde azıcık terör ve pkk sempazitanlıgı olan bi insan babam olsa silerim... Ama durum tamamen yanlıs anlamadan ibaret diye düsünüyorum.
Konu yanlıs taraflara cekilmesin ve banlanmalar olmasın.. O yüzden burda sonlandıralım bu tartısmayı
r10 uye olmaua calsiyorum ama konulari kesinlike takip konulari anlamasi zor bi site benim icin ama cok degerli oldugu 40 km uzaktan belli biraz resmi geliyor bana belki yeniyim diye. ytpara.com ilk ask derler ya iste tamda o hergun herseyi tek tek okurum pek aktif yazmam cok bulgili degilim ya yalnis bi laf etmiyim diye ama vallahi hep buraya ait hissediyorum kendimi elimde degilsite degil ama clash of clans fix hergun oynarim face twiter hic hesap acmadim bugune kadar vikipedia ana sayfalarimda ekli olan bunlar
[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] cok degerli bi dost bana verdiklerinden dolayi tesekkur ederim
Bana bişey vermedin Mehmet hocam ben de isterimEstagfrullah hocam . Azıcık katkımız olduysa ne mutlu..senin gibi kalbi temiz olan herkesin yolu acık olsun...
Bana bişey vermedin Mehmet hocam ben de isterimKasımda kontrole geldiğimde uğruycam mübarek insan.
Gönlü geniş insan çok sağol...kasımda aşk başkadır dicen sandımgel hocam , yatılı gel hatta
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.