Zaman geçirmek için çözüm

hasanefe95

Kayıtlı Üye
Selamlar, youtube'dan elimi eteğimi tamamen çektiğimden beri yapacak işim yoktu zaten, ajanslarda falan çalışıyorum artık dolayısıyla bilgisayarda yapacak işim pek kalmadı. Dişimde çürük varmış doktor pazartesiye randevu verdi ama dayanılmayacak bir ağrısı var, benim bu iki günde gerek oyun olur gerek başka bir şey zamanımı geçirmem ağrıyı unutmam gerek, ağrı kesiciler de işe yaramadı, ders çalış demeyin çünkü ders çalıştığımda dişim daha çok ağrıyor :) Önerileri bekliyorum teşekkürler.

valla hocam tafsiyem: :D

steami yükleyip oyunlar oynayın

sözlüklerde takılın (ekşi inci uludağ)

googleye "hayatın anlamı" felan yazın araştırın :D

ilginç sitelere felan girin

Dışarı çık gez dolaş arkadaşlarınla buluş bir su kenarı bul otur sesini dinle. :)

ketesse iç bir şeyin kalmaz tabi etkisi 4-5 saat
Doktor başka bir ağrı kesici verdi de, nasıl olsa hiçbiri işe yaramayacak çok bekletmişsin dedi yine de bir dene dedi onu kullanıyorum yarım saat falan etki ediyor

valla hocam tafsiyem: :D

steami yükleyip oyunlar oynayın

sözlüklerde takılın (ekşi inci uludağ)

googleye "hayatın anlamı" felan yazın araştırın :D

ilginç sitelere felan girin
Kaybolmayayım oralarda :D Deneyeceğim sağol hocam

hocam rakı sür derler :D
Yarın pazar, akşam babam alırsa sürerim biraz hocam yoksa zor :D

Hocam karanfil yağı sür 1 dk da dişin tamamen uyuşuyor en azından doktura gidene kadar rahat edersin.

[MENTION=15923]hasanefe95[/MENTION] sen ketesse kullan hocam bi bir daha yanından eksik etmiyeceksin, iç sonra yorum at diş ağrısı için muazzam bir şey

neredeyse her ağrı kesiciyi kullandım(3-4 saat aralıklarla) saat 05:48 ve hala uyuyamadım siz siz olun dişciye gitmeye üşenmeyin benim gibi, allah kimseye vermesin çok kötü.

neredeyse her ağrı kesiciyi kullandım(3-4 saat aralıklarla) saat 05:48 ve hala uyuyamadım siz siz olun dişciye gitmeye üşenmeyin benim gibi, allah kimseye vermesin çok kötü.

hocam dikloron ampul. Aşırı büyük diş ağrılarına iğneden başka hiç bir şey iyi gelme ihtimali yok. Tek çare ya çektirmek yada iğne. İğne iyidir ama genelde keser.

Diş ağrısı beterdir ağrıdı mı hemen doktora gitmek gerekiyor. Allah yardımcın olsun. O kadar ağrı kesici içmen de iyi değil dostum.

Bende asprin tutuyordum ağrıyan yerde dişimi oraya alıp. Uyumaya çalış en iyisi sen.

dişinolmu neydi onu arastir 1 gecem var unutamam o dîşim ve doktor sirasinda beklememden yorulup eve geri dönmem özel bide ya hastane aksam ne kadar cok diş icin gelen varmis öyle arastirmistim dişinol böyle bir sıvi kürdana pamuk sarilu ona baturip disime surmustum tam 5 dakikada agrim acim hicbirsey hissetmemistim uyumustum ertesi gün aksama kadar rahattim sonrada doktora gitmistim dikkat edecegin nokta sadece dişîne sür diline degmesin uyuşuyor :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri