Zaman makinesi testlerine başlanıyor!

Evrenle ilgili birçok bilgi açığa çıkacak böylelikle tabi açıklanırsa :)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam zaman makinası degıl ama idare eder :D çok çok çok uzaklarda ki gezegenlerin ışıkları bıze ulasana kadar bınlerce yıl gecıyor en basit örnek suan gece gokyuzune bakarken gordugumuz yıldızların bırcogu yok olmus olabılır ama ısık hızında bıle olsa evrenın muntazam buyuklugu yuzuden bıze gece ulasıyor bız sanıyoruz kı hala orda :D bu teleskobla bu yontem ıle o yıldızları ızlıcek ama kotu olan su dusunsenıze bır yasam buluyorsunuz ama bınlerce yıl once yok olmuslar :D :D :D

beni 1984 senesıne göterebılene butun malımı mülkümü verırım

hahhahaha :D hocam merak ettim sebebi nedir acaba 1984 ozellıkle :D birde bu oyle bır makıne degıl ya keske olsa ama degıl :D bunda sadece ısık hızının yavaslıgı ve evrenın devasa buyuklugunden yararlanma cabası :D

hahhahaha :D hocam merak ettim sebebi nedir acaba 1984 ozellıkle :D birde bu oyle bır makıne degıl ya keske olsa ama degıl :D bunda sadece ısık hızının yavaslıgı ve evrenın devasa buyuklugunden yararlanma cabası :D
Sağol kardeşim güzel açıklaman için teşekkur ederım

la çok değil 5 yıl geri atsa yeter
spamın dibine dibine vururum işte o zaman :D
parayı vurur geri gelirim :D

la çok değil 5 yıl geri atsa yeter
spamın dibine dibine vururum işte o zaman :D
parayı vurur geri gelirim :D

boşver sen yt yi, zaman makinesini bulabilirsen bence sen bi 1998 veya 2000li yılların başına git, sonra nekadar marka değerinde domain varsa hepsini al, ytdan daha mantıklı ve karlı bir iş, hatta sen 2005 yılına git ve kendin bizzat paypal çalışanların yerine yt yi aç sonra paypal çalışanları gibi sende 1 milyar dolara saat googleye veya satma ilerde nasılsa trilyoner olucan :)

beni 2013 şubat ayına götürene 500 bin TL iletişim özel pm

O teleskopla yıldızlara gidip dünyanın eski halini izlesinler o zaman :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri