Zamanı Geri Alma İmkanınız Olsa Hangi Tarihe Giderdiniz?

• Kullanıcı bulut57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Elinize bir şekilde bir zaman makinası geçse ve bu makineyle zamanı eski tarihe veya ileriki tarihlere çevirebilseniz. Veya zamanda yolculuk yapabilseniz. Neler yapardınız. (Sadece 3 kez değiştirme hakkınız olsa.)

1- Hangi Tarihe Giderdiniz?
2- Gittiğinizde tarihte neler yapardınız? Neleri değiştirmeye çalışırsınız?

Son düzenleme:
Bulut böyle egzantrik konular açtığın için seni 2 3 milyon yıl öncesine yollardım hemde bir önceki konunda merak ettiğin teknolojiyi görürdün bakalım varmıymış yokmuymuş:D:p:p

Elinize bir şekilde bir zaman makinası geçse ve bu makineyle zamanı eski tarihe veya ileriki tarihlere çevirebilseniz. Veya zamanda yolculuk yapabilseniz. Neler yapardınız.

1- Hangi Tarihe Giderdiniz?
2- Gittiğinizde tarihte neler yapardınız? Neleri değiştirmeye çalışırsınız?

Ev arkadaşımla üniversiteye geldik anlaşamadık beni bıraktı memlekete gitti kaç yıllık arkadaşım . Zamanı geri alma imkanım olsa onla üniversiteye gelmezdim hatta hiç tanışmak istemezdim .

Son düzenleme:
Sıkıntı aile sıkıntı maddi konudan çok manevi konular olunca hemde çok büyük sorunlar olunca aileyi mahveden.Hem kendim hem ailem için 1.5 sene önceye gitmeye çok çok çok çıkartıp 30-40 100 milyar bile para verirdim hatta daha fazla.

O yüzden arkadaşlar şükredin yarınımız ne olacağı hiç belli değil.Keşke zamanı geri alsak arkadaş güzel bir konu açmış tşk ):

1 gün geriye gidip tüm iddaa at yarışı vs kazanır milyoner olurdum :D

3 yıl öncesine gider ilk başarısızlıkta yt'yi bırakmazdım. En azından acaba pes etmeseydim böyle böyle olur muydu ? diye düşünmekten kurtulurum.

1993 yılına gider tüm iki ve üç haneli .com domainleri kayıt ederim :)

2 yil öncesi yeter. Yalnız kafa aynı kalacak anladınız siz :d

keşke ler de olmasa hayatın tadı olmaz bea düşünsene hayat her zaman mükenmel.. bill gates in oğluydu sanırım 24 yaşında intihar ettiğinde hayattan alacak zevkim kalmadı demiş

işin özü pişmanlıkların keşkelerin umudun olacakki yaşamak için sebebin olsun salla gitsin geçmişi karıştırma olmul bitmiş ^^

keşke ler de olmasa hayatın tadı olmaz bea düşünsene hayat her zaman mükenmel.. bill gates in oğluydu sanırım 24 yaşında intihar ettiğinde hayattan alacak zevkim kalmadı demiş

işin özü pişmanlıkların keşkelerin umudun olacakki yaşamak için sebebin olsun salla gitsin geçmişi karıştırma olmul bitmiş ^^

Hocam bizim için hayat her zaman kötü ama nereye el atsak kuruyor :( Hatta ben el atmadan önce kurutulmuş oluyor. :( Böyle giderse bizde hayatta hiç zevk alamıyoz diye intihar edicez.

Kimsede 2013 DEMEMİŞ!
Bu bilgilerle 2013de olsaydım keşke :(

Doğduğum yıl tabiki. :) 5-10 Yıl sonra keşke 2016'da olsam da şunu şöyle yapsaydım dediğiniz ne varsa henüz geç değil bide bu açıdan düşünmek lazım :)

15 yıl öncesine 12 yaşımdaki halime geri dönmek isterdim. Hayallerimin peşinden daha kararlı bir şekilde adım atmak için bir şansım daha olurdu. Zaman çok hızlı geçiyor.

big bang'den öncesine giderdim patlayan neymiş bir görelim :D

3 yıl öncesine gider ilk başarısızlıkta yt'yi bırakmazdım. En azından acaba pes etmeseydim böyle böyle olur muydu ? diye düşünmekten kurtulurum.

Benim hep düşündügüm şey ... :(
Ve aynı seyi yaptım 3 - 4 sene önce ilk ünlemde yutupla ugrasmayı bırakıp , aradan 3 sene sonra 3 - 5 bişiler kazanınca değerini anladık ama iş işten geçti galiba ...

Şuandaki kafamdaki projelerle , içeriklerle , bilgilerle ve 2 - 3 sene önceki yutub yeter artardı bile geri kalan hayatımı kurtarmaya :)

---------- Spam Engelliyici 17:56 ---------- Önceki Mesaj 17:55 ----------

2011 e gider yüzlerce dm hesabı açardım :)

Hocam DM den kazanabiliyorsunuz sanırım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri