Zeplin Network Yeni Alım Şartları

jargon45

Kayıtlı Üye
Konudan güncellememe rağmen, arada kaynayıp göremeyenler olabileceği için buradan bilgilendirmek istedik.

Gelen yoğun kanal talebinden dolayı ve haftalık kotamızı aşmaya başladığımız için şartlarımız değişmiştir , konunun (http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/88768-zeplin-network-tanitim.html) ilk mesajını güncelledim. Oradan Tekrardan tüm şartları okuyabilirsiniz. Buraya da bir kısmını yazalım.

Önemli not: Yeni şartlar belirlenmeden önce gelen başvurular eski kriterler üzerinden değerlendirilecektir.

Yeni şartlarımız:

- Kanalınız en az 1 aylık olup , toplam izlenimi en az 50.000 olmalıdır.

- Kanalınız son 1 hafta içerisinde her gün 1000 izlenmeyi geçmesi gerekmektedir.

Not: Eğer videolarınız uzun ve ortalama video izlenme süreniz 20 dakikadan fazla ise linkin yanına bunu belirterek şartlardan biraz daha düşük kanallarla başvurabilirsiniz.

- Telif,topluluk ihtarı almamış olmalı ve para kazanması açık olmalıdır.

- Disney içerikli veya +18 görünümlü bir içeriğe sahip olmamalıdır.

- Kanalınız başka bir network'e bağlı olmamalıdır. ( Adsense bağlı olması sorun teşkil etmiyor.)

- Kanal avatarınız ünleme düşmemiş olmalıdır.

- Yolladığınız her kanalın tek tek bu şartları sağlaması gerekmektedir. Şartları sağlamayan kanalları yollamanız hem sizi yorar hem bizi uğraştırır ve de sonuç olarak kabul edilmez.

UYARI : Yolladığınız kanallar içinde şartları sağlamayan tek kanalınız bile olsa tüm başvurunuz iptal olur

Başvurular sitemiz üzerinden yapılmaktadır.

Ödeme koşullarımız :

- Kapanan kanallarınıza ödeme yapılacaktır.

- Kesinti miktarımız kapanan kanallar da dahil olmak üzere tüm kanallarınız için yüzde 30'dur.

- Ödemelerimiz webmoney üzerinden yapılacak olup ,minumum ödeme tutarımız 10 dolardır.​

Kasım ayı raporları elimize ulaşmıştır ve kapanan kanal kazançları da gözükmektedir. 30'una kadar ödemeleriniz tamamlanacaktır.

Son düzenleme:
Günlük 1k izlenim altına düşen kanalları atıyor musunuz ?

hocam ben 4 kanalımı her seferinde sizin partnere baglıyorum herseyi saglam içerik olarakta uygunsuz bişeyde yok ama davetiye gelmiyor şimdi tekrar yeni yolladım bakmanız mümkün müdür ? saiyan100 [email protected] olarak yolladım teşekkürler.

Günlük 1k izlenim altına düşen kanalları atıyor musunuz ?

Hocam sadece para kazanması kapatılan kanal atılır ve kazancı ödenir. Onun dışında partnere girdikten sonra atım söz konusu değil , şu ana kadar da olmadı.

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 13:06 ----------

hocam ben 4 kanalımı her seferinde sizin partnere baglıyorum herseyi saglam içerik olarakta uygunsuz bişeyde yok ama davetiye gelmiyor şimdi tekrar yeni yolladım bakmanız mümkün müdür ? saiyan100 [email protected] olarak yolladım teşekkürler.

Değerlendireceğiz hocam , bu saatten sorna gelen başvurular için yeni kriterler geçerlidir. Önceki başvurular önceki şartlardan değerlendirilir.

Hocam sadece para kazanması kapatılan kanal atılır ve kazancı ödenir. Onun dışında partnere girdikten sonra atım söz konusu değil , şu ana kadar da olmadı.

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 13:06 ----------

Değerlendireceğiz hocam , bu saatten sorna gelen başvurular için yeni kriterler geçerlidir. Önceki başvurular önceki şartlardan değerlendirilir.

beklemedeyim hocam teşekkürler..

Hocam iyide ben gunde 1k izlenim almıyorum ama benim aldığım 500 izlenim 3k izlenim alan adamın getirisinden daha fazla oluyor. Bunu bir daha değerlendirseniz? Malum dizi çalışan çok insan var.

Konudan güncellememe rağmen, arada kaynayıp göremeyenler olabileceği için buradan bilgilendirmek istedik.

Gelen yoğun kanal talebinden dolayı ve haftalık kotamızı aşmaya başladığımız için şartlarımız değişmiştir , konunun (http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/88768-zeplin-network-tanitim.html) ilk mesajını güncelledim. Oradan Tekrardan tüm şartları okuyabilirsiniz. Buraya da bir kısmını yazalım.

Önemli not: Yeni şartlar belirlenmeden önce gelen başvurular eski kriterler üzerinden değerlendirilecektir.

Yeni şartlarımız:

- Kanalınız son 1 hafta içerisinde her gün 1000 izlenmeyi geçmesi gerekmektedir.

- Kanalınız başka bir network'e bağlı olmamalıdır. ( Adsense bağlı olması sorun teşkil etmiyor.)

- Yolladığınız her kanalın tek tek bu şartları sağlaması gerekmektedir. Şartları sağlamayan kanalları yollamanız hem sizi yorar hem bizi uğraştırır ve de sonuç olarak kabul edilmez.

UYARI : Yolladığınız kanallar içinde şartları sağlamayan tek kanalınız bile olsa tüm başvurunuz iptal olur

Ödeme koşullarımız :

- Kesinti miktarımız kapanan kanallar da dahil olmak üzere tüm kanallarınız için yüzde 30'dur.

- Ödemelerimiz webmoney üzerinden yapılacak olup ,minumum ödeme tutarımız 10 dolardır.​

Kasım ayı raporları elimize ulaşmıştır ve kapanan kanal kazançları da gözükmektedir. 30'una kadar ödemeleriniz tamamlanacaktır.
İyi oldu bu az kanalı olsun sağlam olsun. Hem partner kendisi zorda kalmaz hemde ödeme alınabilecek bir yol olur

Hocam iyide ben gunde 1k izlenim almıyorum ama benim aldığım 500 izlenim 3k izlenim alan adamın getirisinden daha fazla oluyor. Bunu bir daha değerlendirseniz? Malum dizi çalışan çok insan var.

Hocam haklısınız ancak 500 ve 1000 arasındaki günlük izlenimlerde video uzunsa ve telif riski çok yüksek değilse davetiye göndereceğiz. Dakika izlenimi net olarak ölçülemeyeceği için kriterlere eklemedik.

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:11 ----------

İyi oldu bu az kanalı olsun sağlam olsun. Hem partner kendisi zorda kalmaz hemde ödeme alınabilecek bir yol olur

hocam şimdiye kadar 5000 başvurudan 500 civarı bir kanalı kabul ettik, mümkün olduğunca temiz ilerlemeye çalışıyoruz , ancak yinede illaki kapanmalar oluyor. Yeni şartlarla kapanma oranını biraz daha azaltabiliriz umarım.

Yeni şartlarımız:

Ödeme koşullarımız :

Cumartesi günü başvuranların davetiyeleri ne zaman gelir acaba ?

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam alımlar açıkmı

Eğer webmoney hesabınız yoksa banka ödemesi için bizimle iletişime geçin

Hocam bu kısım vardı. Şimdi sadece wm mi oldu?

Eğer webmoney hesabınız yoksa banka ödemesi için bizimle iletişime geçin

Hocam bu kısım vardı. Şimdi sadece wm mi oldu?

Hocam daha öncede belirttiğim gibi, banka ödemelerinin geçici bir süre olacağını belirtmiştik. Şimdiye kadar banka ödemesi için konuştuklarımızın kasım ve aralık kazançları banka üzerinden ödenecek , ancak bundan sonra webmoney üzerinden yapacağız.

yanlış yapmısınız hocam 100k izlenim alan kanal zaten alacağını almıştır analytcs raporları düşüşe geçmiştir zaten adam 100k izlenim alan kanalı bırakır videoları güncellemez kapanır diye riske girmez. çizgi film de kanalıde mesala 2 ay ömrü varsa 100k sını alır size geçince kapanır 100k çoktur şahsi görüşüm 10k-20k idaeldir daha fazla kapanma yaşar partneriniz daha az kazanır.

yanlış yapmısınız hocam 100k izlenim alan kanal zaten alacağını almıştır analytcs raporları düşüşe geçmiştir zaten adam 100k izlenim alan kanalı bırakır videoları güncellemez kapanır diye riske girmez. çizgi film de kanalıde mesala 2 ay ömrü varsa 100k sını alır size geçince kapanır 100k çoktur şahsi görüşüm 10k-20k idaeldir daha fazla kapanma yaşar partneriniz daha az kazanır.

Hocam konuyu okumadan yazmissiniz 100k demedik hic ama yine de tesekkurler yorum icin

Kanal yasi siniri koymak iyi ama izlenim bazli kanal kabul etmek ne kadar dogru bilemiyorum. 1000 Amerika'dan izlenime 10-20$ getiren kanal var birde Hindistan'dan aldigi 100,000 izlenime 20 dolar ancak getiren kanallar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri