Zigavus | Network Yerli Partner Başvuru Konusu

İzmir'de bu şekilde profesyonel iş yapan arkadaşlar ile fikir paylaşımı ve inovasyon odaklı bir toplantı yapabilme şansımız var mıdır? Eğer uygun görürseniz lütfen iletişime geçelim.

Tabi hocam musait bi zaman belirleyip toplanir konusuruz

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------

hayırlı olsun hocam. Bende ödemişe taşındım. Yolum düşerse yanınıza gelmek isterim. Şu an özgün kanalım başka networkte ama türkçe olarak 2.kanal açmayı düşünüyorum size bağlamayı düşünüyorum :)

Tabi hocam her zaman beklerim :)

---------- Spam Engelliyici 17:21 ---------- Önceki Mesaj 17:19 ----------

hocam doğrulama tiki alma konusunda çalışmalarınız olacak mı?

Evet olucak hocam kanal potansiyeline ve durumuna gore gereken yapilir

hayırlı olsun hocam , özgüne destek veren partnerler arttıkça insanlarda yönelecektir inş :) çok merak ediyorum partner sahipleri arada kendi spam kanallarınıda alıyormu acaba :D

hayırlı olsun hocam , özgüne destek veren partnerler arttıkça insanlarda yönelecektir inş :) çok merak ediyorum partner sahipleri arada kendi spam kanallarınıda alıyormu acaba :D

saolun hocam teşekkürler inanın öyle bişey yok çogu arkadaşın bile özgün kanalları almaya uygun değil diye alamadık.

Bende özgün yeni 1 kanalım başvurmak istiyorum
hayırlı olsun

yok hocam şakasına söyledim yanlış anlamayın :) tekrardan hayırlı olsun

Estafurullah hocam ilk akla gelen o zaten :)

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

Bende özgün yeni 1 kanalım başvurmak istiyorum
hayırlı olsun

Tesekkurler hocam skype eklerseniz yardimci olurum

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

hayırlı olsun bende yapcam başvuru

Tesekkurler hocam skyp eklerseniz yardimci olurum

---------- Spam Engelliyici 00:09 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

Nasıl kurdunuz MCN'i? Ne kadar sürdü?
Kimin subnetworkü idiniz?

Kimsenin subu degildik direk olarak youtubeden actik

Öncelikle hayırlı olsun. Merak ettiğim konu parayı nereden kazanacaksınız? Kesinti yok, istediğin zaman çık, kötüye kullanan olmaz mı böyle?

[MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION]

hocam skype ekledim kabul etmediniz daha skype: ahmet korkmazkorkmaz

edit :tamamdır ettiniz. :)

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun. Merak ettiğim konu parayı nereden kazanacaksınız? Kesinti yok, istediğin zaman çık, kötüye kullanan olmaz mı böyle?

saolun tesekkurler kesıntı yapmıcaz demedık ılk 6 aydan sonra kesıntı oranımız var baslardada %20-%30 gıbı kesıntılerle kımseyı ıkna edemeyız kotuye kullan olcanı sanmıyorum daha az kesıntıyle daha ıyı hızmet veren partner bulurlarsa cıkarlar elbet herkesın kendı tercıhı o konuda birşey diyemem

Teşekkürler hocam. Hocam daha önceki mesajlarda belirtmiştim aslında partnerliğimizdeki kanallardan maddi bir beklentimiz yok açıkcası. Kendimize özel kanallar yapmayı düşünüyoruz. Sosyal medyada çok destekçimiz var kendi projelerimizi bu şekilde destekleyeceğiz. Şu anda devam eden bir çizgifilm projemiz var mesela. Birkaç dilde çocuklara yönelik animasyonlar hazırlıyoruz. Yeni başladığımız bir oyun kanalımızda var. Zaten yıllarca kozmetik sektöründe lider firmalardan birisiyiz, kozmetik sektöründe de yapmak istediğimiz kanallar var. Dediğimiz gibi bizimle çalışmak isteyecek kanallar tecrübelerimizden ve imkanlarımızdan yararlanabilecekler. Bu da bize sosyal medyada ekstra bir güç kazandıracaktır.

Arkadaşlar uzun bir süredir [MENTION=24142]Arbuzik[/MENTION] ile beraber açmak istediğimiz youtube CMS’ yi bugün itibari ile hayata geçirdik.

Maddi ve manevi desteginden dolayı [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] Tahsin ede çok teşekkür ederim
Sadece Özgün İçeriklerle Çalışmaktayız.

Partner Alım Şartları

*Tamamen Özgün içerik.
*İzlenim ve Abone Şartı Yoktur.
*En Az Bir Aylık Kanallar.

*Kanalın Kapak ve Profil Resmi Olması Zorunludur.

Partnerimizdeki Kanallardan İlk 6 ay kesinti yapılmayacaktır.Sonrasında kesinti oranı % 10 dur.
Herhangi bir sözleşme yoktur memnun kalmadınız takdirde en geç 3 iş gününde ayrılabilirsiniz.

Ödeme Yolları

Paypal: (1$)
Banka: (50$)

Her Ayın ilk Haftası Ödemenizi Geçikme olmadan Alabilirsiniz.

İçerik Koruma

* Telif Hakkı Koruma

DASHBOARD
Dashboard' ımız bu ay sonu anlaştımız bir firma tarafından teslim edilecektir.

Partnerimizde bir çok rapçi kanal bulunmaktadır. Bazıları da mevcut partnerlerinden ayrılıp bu ay içerisinde bize katılacaktır.

Partnerimizdeki kanallarımızı ayrım yapmaksızın 06 Aralık Pazar günü İzmir / Alsancak da açılışını yaptığımız müzik stüdyosunu ve Torbalıda bulunan müzik stüdyomuzu kullana bilirler.

Ayrıca Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition
Marka Görüntü cihazımıda kullana bilirsiniz.

İletişim

Zigavus Medya Yayıncılık A.Ş.
İzmir Merkez
Danışma Hattı: +90 850 225 3 225
Telefon Numarası: 0507 095 61 02
Fax: +90 232 438 21 00
Web: Zigavus | Network
E-Posta: [email protected]
35380 Hayrettin Paşa Caddesi No 2 Buca / İzmir / Türkiye
İstanbul Merkez
Telefon Numarası: +90 212 494 52 11

Hayırlı olsun partnernz güzelmiş quiz özgün kanallara tekmeyi basarsa geleceğim :D

zigavus saç ürünüyle gercekten ilginiz varmış ilk basta tesadüfmü demistim.. ilk 6 ay hic kesinti olmamasi cok iyi hayirli olsun. yari özgün bi kanal var ama olabilirse baglamak isterim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri