Zımba dikişler alınırken acır mı? Çok Ciddi

TheGangster

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,
araştırdım ama pekde güzel yanıt bulamadım burada daha önce deneyimleyen var mı diye soruyorum.

Bayramda kaza yaptım bacağım kırıldı 2 gündür falan kendimi güzel hissediyorum,yeni yeni kendime gelmeye başladım.

Şimdi bu bacağımdaki zımba teller alınacak ama alınırken acır mı lütfen bilen söylesin?

Yaklaşık 20 gündür çok büyük acılar çektim en son dünde küçük tuvalet için bağlı olan hortumu çıkardılar 5 dk boyunca hortum çıkana kadar yerimde duramadım.Yani artık gücüm kalmadı çok yanıyorum,ondan korktuğum diğer meseleyi sormak istedim

Herkese iyi forumlar ve gerçekten Allah kimseye göstermesin :)

Geçmiş olsun.

Bir miktar acıtacaktır sanırım ancak lokal anesteziyi doktorunuza sorabilirsiniz. Sprey veya iğneyle lokal bir anestezi yapabilir.

Acısa da acımasa da çıkacak nasıl olsa hocam, buna odaklanacağınıza şimdikinden çok daha iyi olacağınıza odaklanmalısınız. Ben zımba aldırdım hem de kafamdan, hiç acımadı diyebilirim.

[MENTION=13580]TheGangster[/MENTION] benim karnımda vardı yaklaşık 9-10 tane alırken farkına bile varmadım nerdeyse çok az çok ince bir sızı oluyor varmı yokmu belli bile değil

Benimde kolda vardı dirsekten bileğe kadar hissetmedim hiç, ama bence tamamen alan kişiyle alakalı bu

Ben kolum kırıldı zaman vida gibi bişi takmışlardı beklentisi yüksek tuttumdan mıdır nedir çok fazla acimadi

şans işi yapışmışsa acıyor. yapmışmamışsa acımıyor. Kıl dönmesi ameliyatı olmuştum haliyle akıntı oluyor. Normal 4 tane dikiş alındı o bile canıma okumuştu. Toplam ameliyata girme yatma çıkma 2 aylık pansuman süreci toplamda dikişi aldıkları kadar acıtmamıştı :) tabi dediğim sana bağlı.

geçmiş olsun, şimdi birisi çok acıyor derse aldırmadayacak mısın hocam.. her türlü aldıracaksın.. yapacak bir şey yok, git aldır.

Sinek ısırır gibi acır ben tam gel dediği günde gitmiştim doktorun böyle ilk alırken acıdı dedim sonrakileri hissetmemişim bile :D

Ekstra olarak yazayım ip dikişler hakkında da bilgi vereyim. içine gömülürse şaftınız kayar haberiniz olsun :D

bende vardı kardeşim alnımda 0 sıkıntı kendin bile çıkarırsın :D

geçmiş olsun. Dikişlerde pek sorun olmuyor galiba. Benim kolumda platin vardı onu alırken neler çekmiştim öyle böyle değil ağrısı :D

Bizim stepler dediğimiz pratik bir şeydir. Acı konusu sizin ağrı eşiğinize bağlı olarak değişse de fazla acı hissedeceğinizi sanmıyorum.
Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun. Bende boynumdan ameliyat oldum daha önce ama zımba tel dikişli değildi. Büyük ihtimal acımaz çünkü onların alınması daha kolay rahat olabilirsin biraz gıdıklama yapabilir alınırken.

Merhaba arkadaşlar,
araştırdım ama pekde güzel yanıt bulamadım burada daha önce deneyimleyen var mı diye soruyorum.

Bayramda kaza yaptım bacağım kırıldı 2 gündür falan kendimi güzel hissediyorum,yeni yeni kendime gelmeye başladım.

Şimdi bu bacağımdaki zımba teller alınacak ama alınırken acır mı lütfen bilen söylesin?

Yaklaşık 20 gündür çok büyük acılar çektim en son dünde küçük tuvalet için bağlı olan hortumu çıkardılar 5 dk boyunca hortum çıkana kadar yerimde duramadım.Yani artık gücüm kalmadı çok yanıyorum,ondan korktuğum diğer meseleyi sormak istedim

Herkese iyi forumlar ve gerçekten Allah kimseye göstermesin :)

Bende geçen sene kaza yapmıştım yanağımda ve dudağımda dikişler vardı yanağımdakini hissetmedim bile desem yeri, dudağımdaki de biraz çok az ama bı acıma yaptı.Bende herkese sormuştum acıtıyor mu dıye herkeste çok acıtır özellikle dudaktakı dedi,korkarak gittim dedikleri gibi olmadı :)

Geçmiş olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar öncelikle hepinizden özür diliyorum bilgisayar ve telefon yasak sayılır 3-5 günde bi elime alıyorum,yani konuyu açıp kaçmış oldum :D
Şimdi okudum hepinizden Allah razı olsun gerçekten çok sevindirdiniz beni :)

Doktorun dediği gün geçen çarşamba gittim doktora ve sonuç mikemmeeel :D
55 tane zımba tel vardı üşenmedim saydım :D bunların 6-7 tanesi acıttı diğerlerini hissetmedim bile :)

Tekrar hepinizden Allah razı olsun ve gerçekten çok kötü birşey özellikle ayak/bacak kırıkları yürüyememek çok kötü,tabi bunu elden gidince anlıyorsunuz :)
Demek istediğim inançlı olsanızda olmasanızda bi kere yürüyebildiğiniz için şükredin.Mesela ben ameliyattan sonra şükretmeyi öğrendim :)

İyi forumlar,bol kazançlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri