Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bide aweye laf atıyosunuz
neden böyle söylediginizi anlamadım.aweye laf atıyoruz çünkü haklıyız,kötü tecrübelerimiz var hocam.seninde zoomin ile ilgili var sanırım bi kötü tecrübe.
yok zoomini hiç bilmiyorum 27 sinde filan ödüyor zannediyordum 7 si ne demek![]()
bide aweye laf atıyosunuz
arkadaşalar yokmu yardımcı olacak biri ?arkadaşalr bir kanalım adsensede ve zoominden kayıt ol diye teklif gelmiş...
izlenmeye göre paraverıyoruz diyorlar...
ben şimdi adsenseden bu raya geçmek istiyorum...
1- Your YouTube Channel (buraya nasıl ve ne yazmalıyım ? )
2-türkçe dil seçicem
3-Your first name (para almak için %100 gerçek isim mi yazmalıyım ?) paypaldaki orjınal isim ? yoksa sallama isim mi yazmam gerek
4-Your last name (orjınal mi ormalı soyadım ? %100) paypaldaki soy isim mı olacak? yoksa sallama isim yazsam olurmu
5-Your YouTube channel Email address (evet kanalın bağlı olugu mail adresim)
6Confirm Email address (aynı mailadres tekrarı )
7-skype hala yok bende alıcam uydurmasyon. ki ne işe yarar bu ileşitim? anayfelan vermem gerekıyormu ?
---
özetle ingilice bir liste çıktı karşıma. başvuru yap diye, ben ciddi biçimde düşünüyorum..
bu formu doldururken 1. kısma ne yazmam lazım ?
isim soy isim %100 orjınal mi olmalı ?
sonrasında mı paypal tanıtıcam ? ödeme işlemi sonramı oluyor bu başvurumu yoksa yeterli ?
adsenseden ayrılınca paralar gider mi? telif uyarı bişe yok pırıl pırıl kanalım...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.