Zoomin Kasım Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı garbiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

garbiyar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Zoomin'e bağlı kanallarınızdan Kasım ayı ödemelerini alan arkadaşlar bu konu altına yorum yaparlarsa sevinirim saygılarımla.

ben geçen ay ayın 2sinde ödeme almıştım. paypaldan.
bu ay banka hesabına değiştirdim o yüzden merak ediyorum.

Ödeme alınacak ayın ilk haftası öderler eksiksiz ben 6sında aldım ödememi problem yok yine 6sında alırım başkalarıyla karıştırmayın zoomini

aynen zoominde paraniz kalmaz , awe ile karistirmayin :)

yok zoomini hiç bilmiyorum 27 sinde filan ödüyor zannediyordum 7 si ne demek:D

partnerlerin hepsi hemen hemen aynı zamanda ödüyor diye biliyorum hocam.sonuçda ay sonu adsense onlara parayı göndericek,onlar kendi paylarını kesip size düşen miktarı paypalla göndericek.adsense onlara göndermezse,onlar bize nasıl göndersin :)

Bende 6sında aldım, yarın yatar para.

Tecrübesi olan arkadaşlar yazmışlar ortalama ödeme alma tarihini.

Karşılıklı atışmadan yazmak hepimiz için sanırım en iyisi, birimizi kırmaya pek gerek yok.

arkadaşalr bir kanalım adsensede ve zoominden kayıt ol diye teklif gelmiş...
izlenmeye göre paraverıyoruz diyorlar...
ben şimdi adsenseden bu raya geçmek istiyorum...
1- Your YouTube Channel (buraya nasıl ve ne yazmalıyım ? )
2-türkçe dil seçicem
3-Your first name (para almak için %100 gerçek isim mi yazmalıyım ?) paypaldaki orjınal isim ? yoksa sallama isim mi yazmam gerek
4-Your last name (orjınal mi ormalı soyadım ? %100) paypaldaki soy isim mı olacak? yoksa sallama isim yazsam olurmu
5-Your YouTube channel Email address (evet kanalın bağlı olugu mail adresim)
6Confirm Email address (aynı mailadres tekrarı )
7-skype hala yok bende alıcam uydurmasyon. ki ne işe yarar bu ileşitim? anayfelan vermem gerekıyormu ?

---
özetle ingilice bir liste çıktı karşıma. başvuru yap diye, ben ciddi biçimde düşünüyorum..
bu formu doldururken 1. kısma ne yazmam lazım ?
isim soy isim %100 orjınal mi olmalı ?
sonrasında mı paypal tanıtıcam ? ödeme işlemi sonramı oluyor bu başvurumu yoksa yeterli ?
adsenseden ayrılınca paralar gider mi? telif uyarı bişe yok pırıl pırıl kanalım...

---------- Mesaj saat 14:12:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:06:45 civarında gönderildi. ----------

arkadaşalr bir kanalım adsensede ve zoominden kayıt ol diye teklif gelmiş...
izlenmeye göre paraverıyoruz diyorlar...
ben şimdi adsenseden bu raya geçmek istiyorum...
1- Your YouTube Channel (buraya nasıl ve ne yazmalıyım ? )
2-türkçe dil seçicem
3-Your first name (para almak için %100 gerçek isim mi yazmalıyım ?) paypaldaki orjınal isim ? yoksa sallama isim mi yazmam gerek
4-Your last name (orjınal mi ormalı soyadım ? %100) paypaldaki soy isim mı olacak? yoksa sallama isim yazsam olurmu
7-skype hala yok bende alıcam uydurmasyon. ki ne işe yarar bu ileşitim? anayfelan vermem gerekıyormu ?

---
özetle ingilice bir liste çıktı karşıma. başvuru yap diye, ben ciddi biçimde düşünüyorum..
bu formu doldururken 1. kısma ne yazmam lazım ?
isim soy isim %100 orjınal mi olmalı ?
sonrasında mı paypal tanıtıcam ? ödeme işlemi sonramı oluyor bu başvurumu yoksa yeterli ?
adsenseden ayrılınca paralar gider mi? telif uyarı bişe yok pırıl pırıl kanalım...
arkadaşalar yokmu yardımcı olacak biri ?

BARİ BİR CEVAP GELSE İDİ :D YUH YANİ...

1- Your YouTube Channel (youtube.com/fatihbaz ise kanalın,sadece fatihbaz olan kısmı yazıcaksın)
2-türkçe dil seçicem
3-Your first name (ben hep gerçek isim kullanıyorum,sonra sorun çıkmaması için sanada tavsiye ederim)
4-Your last name (üstte cevap verdim)
(skypedan iletişime geçiyorlar,hatta zoomin ile iş yapanlardan etc arkadaşımız skype yada cep no yazmazsan direk reddediyor başvurunu :) )

bu arada youtubedan sana mesaj atıp zoomine kayıt ol diyen zoomin degildir ve şahsen ben olsam o adama güvenip verdigi linkten kayıt olmam.eger zoomine başvurucam diyorsan direk kendi sitesinden başvur.yada ingilizce bilmedigini görüyorum,o zaman zoomin ile çalışan arkadaşlar var bu sitede onların aracılıgı ile başvur.(ben etc ile çalıştıgım için diger arkadaşları bilmiyorum)

Arkadaşlar ödeme alan yok mu daha?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri