Zoomin.TV Bana Haksızlık yapıyor // (musicnationsnetwork)

Konuyu açmamın üzerinden 20 gün geçti ama hiçbir sonuç alamadım.
Size tavsiyem

- zoomin.tv ye katılırken 1 defa
- musicnationsnetwork hub partnerinden katılacaksanız 2 defa
- youngscreen hub'ın altı partnerden katılacaksanız 3 defa düşünmeniz.

% 100 haklı oldugum konuda bırakn hakkımı almayı, beni muhattap alan bile çıkmadı. Haklarımı koruyan (sözde) partner firmalarına yazıklar olsun.

MUSİCNATİONSNETWORKDEN network almış biri olarak söylüyorum o adam hem dolandırıcı hemde agır laf kullanırsanız benim elimden aldıgı gibi sizin networklerinizide elinizden alır ve arkadaşa katlıyorum o hub'a başvuru yaparken 2 defa düşünün...

buda elimden aldıgı networkun paneliydi Tüm bilgilerimi sildi ve çıkardı network agından :(

MUSİCNATİONSNETWORKDEN network almış biri olarak söylüyorum o adam hem dolandırıcı hemde agır laf kullanırsanız benim elimden aldıgı gibi sizin networklerinizide elinizden alır ve arkadaşa katlıyorum o hub'a başvuru yaparken 2 defa düşünün...

buda elimden aldıgı networkun paneliydi Tüm bilgilerimi sildi ve çıkardı network agından :(

bysetoll senin kanal ile ilgili dun mail geldi cikardik diye son durumun nedir ? cikbildin mi ? Bana ulasamazsin ama mail ile yada Web sitemizde ki diger iletisim bilgilerini kullanarak bilgi verebilirsin.

bysetoll senin kanal ile ilgili dun mail geldi cikardik diye son durumun nedir ? cikbildin mi ? Bana ulasamazsin ama mail ile yada Web sitemizde ki diger iletisim bilgilerini kullanarak bilgi verebilirsin.

-Evet sana ulaşamam şuan etcnetwork isimli skypeden silinmiş görünüyorum
-Çok saol çıktım zoominmovies agından çok ugraştın teşekkür ederim kardeşim

-Evet sana ulaşamam şuan etcnetwork isimli skypeden silinmiş görünüyorum
-Çok saol çıktım zoominmovies agından çok ugraştın teşekkür ederim kardeşim

Sevindim.
Aslinda ugrastirmadilar hata bizim. Biz ben alistim herseyi jaap ile konusmaya herseyi ona iletiyorum. Haliyle jaap dedigimiz kisi basit bir mudur degil ben bile basit bir isletme sahibi iken bazi durumlarda randevularda yogunluk yasiyorum ki jaapi cok iyi anliyorum bu nedenle herseyi ben ona yolluyorum ve onun cevap vermesini bekliyorum ama sen okadar israrci bir sekilde bizimle iletisim kurdun ki :) biraz kizginlik ile Pablo ya mail attim durumu analattim jaapa mail attim olumlu olumsuz donus olmadi diye alt tarafi birkanal cikartacaksiniz neyi bekliyorsunzu bukadar laf duyurtuyorsunzu bize diye. sagolun ayni gun mail atti bu gibi durumlari ban ailetebilirsin bahsettiginiz kanalida agimizdak cikardik diye.

Dunyada herkes bir birini anlsana ne guzel olur. Anlayis tek tarafli olunca sadece aci gercekle yuzlesmek zaman aliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri