Zoomin.Tv Dashboard Girememe

• Kullanıcı lukens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
evet girilmiyor umarım sorun bir an önce giderilir yoksa ödeme alamayacaz gibi

Yahu amma yangıncı milletiz bekleyin işte bikaç güne düzelir,hayır panelde bu kadar hayati olan ne var illa girmenizi gerektiren anlamıyorum.

Yahu amma yangıncı milletiz bekleyin işte bikaç güne düzelir,hayır panelde bu kadar hayati olan ne var illa girmenizi gerektiren anlamıyorum.

Hayati olan bir durum söz konusu değil ödeme haftasındayız ve aralık ayı kazançlarımız işleme girip girmediğini görmemiz lazım değil mi?

Paneli boşa eklememiş adamlar.

Para gelmemesi gibi bir durum olmaz bence. Youtube'ta görünüyor zaten kazançlar oradan takip edebilirsiniz.

Hayati olan bir durum söz konusu değil ödeme haftasındayız ve aralık ayı kazançlarımız işleme girip girmediğini görmemiz lazım değil mi?

Paneli boşa eklememiş adamlar.

Geçenlerde girdiğimde aralık kazançları eklenmişti ödenecekler listesine altında yaklaşık 7 şubat 2014 tarihinde ödeme yapılacak yazıyordu İngilizce.

konuşmalarınız çok ağır,sizin partner şirketinden başka şirket yokmuş gibi havalara girmeyin lütfen,bu yöntemlede panel oluşturabiliyorsun bunu da öğrenin

çok ağır konuşmuşum ? çok özür dilerim... siz zoomin.TV ye bağlı bir veya herahngi başka ağa bağlı bir kanalı o verdiğiniz link ile panel kaydını yapın elinizi değik AYAĞINIZI Öpmeye hazırım.!!!!!

Partnerlik şirketi ile ne alakası var ? kendim için demiyorum yaptığınız şey bütün network çalışanlarını etkiliyor.

Biraz büyüyün ya lütfen artık biraz olgunlaşın.! Şaşırtın artık beni.!!

Benim yaptığım her yorumu firmama bağlıyorsunuz :) tamam ya susuyorum.!!!
Ne destek ne yardım ne bilgi vermiyorum artık.!
:)

çok ağır konuşmuşum ? çok özür dilerim... siz zoomin.TV ye bağlı bir veya herahngi başka ağa bağlı bir kanalı o verdiğiniz link ile panel kaydını yapın elinizi değik AYAĞINIZI Öpmeye hazırım.!!!!!

Partnerlik şirketi ile ne alakası var ? kendim için demiyorum yaptığınız şey bütün network çalışanlarını etkiliyor.

Benim yaptığım her yorumu firmama bağlıyorsunuz :) tamam ya susuyorum.!!!
:)

Allah Aşkına şu konuşma stilinizi biraz düzeltin,konuştukça kırıcı oluyorsunuz,ben büyüdüğüme inanıyorum.ya siz büyüdüğünüze inanıyormusunuz.

hocam bu linkten kendin yapabilirsin ,şifremi unuttum bölümü burası,kanal ismini ve mail adresini yazdığında mailine geçici isim ve şifre geliyor.panele girdikten sonra gerçek şifre ve kullanıcı ismini girersin. http://networks.cnation.co/signup/forgotpas/index.cfm

Guzel kardesim yardimci olmak istiyorsun ama neyi kime ne verdigini bilmeden boyle linkler paylasmayin.
Arkadas panelim gelmedi diyor sen sifremi unuttum de diyorsun ortada panel yok ki sifre olsun ????

Lutfen ya bilip bilmeden konusmayin sonra bizler ugrasiyoruz.!
Yanlsi birsey yapiliyor sonra sistemde kabul etmiyor ugras dur.

Arkadasimiz belkide awesomenesde belki zoomin de hangi agda oldugu bile belli degil sen kalkip creative nin linkini veriyorsun.!

konuşmalarınız çok ağır,sizin partner şirketinden başka şirket yokmuş gibi havalara girmeyin lütfen,bu yöntemlede panel oluşturabiliyorsun bunu da öğrenin

Burda ne alakası var hav aatmayla :) yine söylüyorum bence siz ögrenin.
Bu vermiş olduğunuz link sadece creative ye bağlı ve kullanıcı adı ve şifresi olan kanallar için geçerlidir.

Benim yaptığım her yorumu firmama bağlıyorsunuz tamam ya susuyorum.!!!

Allah Aşkına şu konuşma stilinizi biraz düzeltin,konuştukça kırıcı oluyorsunuz,ben büyüdüğüme inanıyorum.ya siz büyüdüğünüze inanıyormusunuz.

siz benle uğraşmayı bırakın.! bırakın artık şu çekememezliğinizi
Derdiniz ne benle arkadaşım ? tek sorun açtığım network mü ? biraz düşünürsen bu forumun üyesisin sizler için açtım... Sorulan sorulara cevapları SATMADIM.! Yardım edeceğim deyip ücret ISTEMEDIM.! benim ağımda değilsin diye kimseyi geri ÇEVİRMEDİM.! Ne yaptıysam bu forum üyelerinin menfaati için yaptım ve söyledim. Network kurdum yalan dolan vaad ile ÇAĞIRMADIM.! bazıları gibi recruitter olup Ana Firmaya bağlıyım Hub Networküm DEMEDIM.! bilgim olmadığı halde firmam için boş vaadler VERMEDIM.! Gerek network gerek forumda ki sorulara gereksiz boş konuşmalar veya boş bilgiler VERMEDIM.!

Bu sorum tek size değil.

Beni istemeyen arkadaşlara soruyorum...

Benden ne istiyorsunuz ? forumda saldırdınız, zoomin.tv ye şikayet ettiniz, amacınız nedir ? ben neyi kötü yapıyorum ? size zararım nedir ?

ya çıkın arkadaş deyin ki, ETC şu huyunu sevmiyorum veya şurda şu yaptığın sahtekarlıktı... bana alakasız laf atarak konuyu çarptırmakla, beni sinirlendirip ters bir kelime söyletip sonra o kelimenin üstünden devam etmekle, NOKTAM LA VİRGÜLÜM le eleştirmekle neyi elde etmeye çalıyorsunuz ???

Aslında konu açılması gereken bir noktaya deyindim ama kusura bakma senin yorumuna patlamış oldum ama çok merak ediyorum..

Sen dahil, benden istediğiniz nedir ? şu yukarda ki konuşmalara git yeniden bir bak :) çok alakasız konuşuyorsunuz.
verdiğin bilgi yanlıştı ve ben bu yanlışın anlattım.! Suç mu ?

erdal hocam haklı arkadaş dediği gibi o yöntemle kayıt yaptırabilsin;

erdal hocam ayağını öperim demiş, ben de bu foruma bir daha yorum yazmayacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri