Hâlâ girilmiyor panele.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yahu amma yangıncı milletiz bekleyin işte bikaç güne düzelir,hayır panelde bu kadar hayati olan ne var illa girmenizi gerektiren anlamıyorum.
Hayati olan bir durum söz konusu değil ödeme haftasındayız ve aralık ayı kazançlarımız işleme girip girmediğini görmemiz lazım değil mi?
Paneli boşa eklememiş adamlar.
konuşmalarınız çok ağır,sizin partner şirketinden başka şirket yokmuş gibi havalara girmeyin lütfen,bu yöntemlede panel oluşturabiliyorsun bunu da öğrenin
çok ağır konuşmuşum ? çok özür dilerim... siz zoomin.TV ye bağlı bir veya herahngi başka ağa bağlı bir kanalı o verdiğiniz link ile panel kaydını yapın elinizi değik AYAĞINIZI Öpmeye hazırım.!!!!!
Partnerlik şirketi ile ne alakası var ? kendim için demiyorum yaptığınız şey bütün network çalışanlarını etkiliyor.
Biraz büyüyün ya lütfen artık biraz olgunlaşın.! Şaşırtın artık beni.!!
Benim yaptığım her yorumu firmama bağlıyorsunuztamam ya susuyorum.!!!
Ne destek ne yardım ne bilgi vermiyorum artık.!
![]()
hocam bu linkten kendin yapabilirsin ,şifremi unuttum bölümü burası,kanal ismini ve mail adresini yazdığında mailine geçici isim ve şifre geliyor.panele girdikten sonra gerçek şifre ve kullanıcı ismini girersin. http://networks.cnation.co/signup/forgotpas/index.cfm
Guzel kardesim yardimci olmak istiyorsun ama neyi kime ne verdigini bilmeden boyle linkler paylasmayin.
Arkadas panelim gelmedi diyor sen sifremi unuttum de diyorsun ortada panel yok ki sifre olsun ????
Lutfen ya bilip bilmeden konusmayin sonra bizler ugrasiyoruz.!
Yanlsi birsey yapiliyor sonra sistemde kabul etmiyor ugras dur.
Arkadasimiz belkide awesomenesde belki zoomin de hangi agda oldugu bile belli degil sen kalkip creative nin linkini veriyorsun.!
konuşmalarınız çok ağır,sizin partner şirketinden başka şirket yokmuş gibi havalara girmeyin lütfen,bu yöntemlede panel oluşturabiliyorsun bunu da öğrenin
çok ağır konuşmuşum ? çok özür dilerim... siz zoomin.TV ye bağlı bir veya herahngi başka ağa bağlı bir kanalı o verdiğiniz link ile panel kaydını yapın elinizi değik AYAĞINIZI Öpmeye hazırım.!!!!!
Partnerlik şirketi ile ne alakası var ? kendim için demiyorum yaptığınız şey bütün network çalışanlarını etkiliyor.
Biraz büyüyün ya lütfen artık biraz olgunlaşın.! Şaşırtın artık beni.!!
Benim yaptığım her yorumu firmama bağlıyorsunuz tamam ya susuyorum.!!!
Ne destek ne yardım ne bilgi vermiyorum artık.!
Allah Aşkına şu konuşma stilinizi biraz düzeltin,konuştukça kırıcı oluyorsunuz,ben büyüdüğüme inanıyorum.ya siz büyüdüğünüze inanıyormusunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.