Zoomin.Tv Dashboard Girememe

• Kullanıcı lukens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
kesintiler olurdu fakat hiç bu kadar uzun sürmezdi hayret

Creative Network ortaya ciktigi gunden beri bazi problemler var arkadaslar.
Creative network zoomin.tv ye bagli bir network bu nedenle.

Son zamanlarda tarih degisikligi izinsiz ag degisikligi gibi sorunlar cikti ve sebebi bu.
Benim agimdan biri onlara gitmisti onlardan bize geldi vs. Bizim verdigimiz kanali biz geri aldik onlardan bize gelen ne durumda bilmiyorum yani arkadaslar anlayacaginiz genel olarak sistem sorunu var.

Birseyler yapiyorlar ama ne yaptiklarini kendileride bilmiyor cun ki ben iletisim kurdum Jaap van den Berg ile konustum ama bir sorun var duzeltilecek diye gecistirdi. Durumdan haberdarlarmis.

Panele giremediginizde link mi degisti sorun mu var gibi soru isaretlerine kapilmayin, belki bir kac saat belki bir kac gune duzelir.

Son zamanlarda tarih degisikligi izinsiz ag degisikligi gibi sorunlar cikti ve sebebi bu.
Benim agimdan biri onlara gitmisti onlardan bize geldi vs. Bizim verdigimiz kanali biz geri aldik onlardan bize gelen ne durumda bilmiyorum yani arkadaslar anlayacaginiz genel olarak sistem sorunu var.

Birseyler yapiyorlar ama ne yaptiklarini kendileride bilmiyor cun ki ben iletisim kurdum Jaap van den Berg ile konustum ama bir sorun var duzeltilecek diye gecistirdi. Durumdan haberdarlarmis.

Panele giremediginizde link mi degisti sorun mu var gibi soru isaretlerine kapilmayin, belki bir kac saat belki bir kac gune duzelir.

benim kanal creative den geçmişti zoomine hala burda 1 ay olmustur belkide :D zoomin iyidir

google güvenlik hesap ayarlarında ağım zoomin tv olmasına rağman AwesomenessTV görünüyor?

Erişimi keseyim mi ne yapayım anlamadım

i.hizliresim.com/xJ3z1n.png

Ben panele yarım saat bağlı kalabildim sonra tekrardan attı. Bugün 19.00-19.30 arası idi sanırsam

Ben telefondan girebildim, ama tarayıcıdan giremiyorum.

google güvenlik hesap ayarlarında ağım zoomin tv olmasına rağman AwesomenessTV görünüyor?

Erişimi keseyim mi ne yapayım anlamadım

i.hizliresim.com/xJ3z1n.png

orda awesomenes.tv nin ne isi var ya ? uygulamasi falan mi var anlamadim ki.
eger bir isiniz yok ise kesin erisim iznini. Kanal Ayarlariniza girdiginizde, eger bir partner kanal sahibi iseniz, hangi networke bagli gorunuyorsunuz ?

---------- Mesaj saat 23:42:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:21 civarında gönderildi. ----------

Hocam resimdeki kısıma nereden giriyorduk?

Googlede oturum acin hesap deyin daha sonra guvenlik ve erisim izinleri...

hizli link burda

---------- Mesaj saat 23:43:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:30 civarında gönderildi. ----------

Ben telefondan girebildim, ama tarayıcıdan giremiyorum.

Tarayicinizi temizleyin gecmisleri cerezleri vs.

zoominin kayıt linkinden kendim kayıt olup hallettim sıkıntı yok ayrıca ayarlarda etc ye kayıtlı %20 diye yazıyor. ilk size başvurmuştum beklemiştim cevap gelmeyince creative başvurdum onlar kabul etti 1 hafta geçmeden bi baktım zoomine geçmiş sonra öyle devam ettim skntı çıkmaz heralde kazançlar fln yansıyor,

o linke baktım benım zoomine baglı kanalda tek awesomeness gözüküyor :S

orda awesomenes.tv nin ne isi var ya ? uygulamasi falan mi var anlamadim ki.
eger bir isiniz yok ise kesin erisim iznini. Kanal Ayarlariniza girdiginizde, eger bir partner kanal sahibi iseniz, hangi networke bagli gorunuyorsunuz ?

---------- Mesaj saat 23:42:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:21 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 23:43:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:30 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]

Tarayicinizi temizleyin gecmisleri cerezleri vs.

Hocam bu şekilde görünüyor bağlabtıyı kesersem sorun olmaz değil mi partnerlikten çıkmam yani peki ya üstteki ne oluyor oda aynı şekilde youtube erişim diyor

i.hizliresim.com/eoEBzb.png

zoominin kayıt linkinden kendim kayıt olup hallettim sıkıntı yok ayrıca ayarlarda etc ye kayıtlı %20 diye yazıyor. ilk size başvurmuştum beklemiştim cevap gelmeyince creative başvurdum onlar kabul etti 1 hafta geçmeden bi baktım zoomine geçmiş sonra öyle devam ettim skntı çıkmaz heralde kazançlar fln yansıyor,

o linke baktım benım zoomine baglı kanalda tek awesomeness gözüküyor :S

Sen bana kanal ismini mail atarmisin. Bizim sistemdemisin son durumuna bakiyim hersey normal mi ? awesomenss erisiminide iptal edin sorun olacagini sanmiyorum

---------- Mesaj saat 23:50:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:49:16 civarında gönderildi. ----------

Hocam bu şekilde görünüyor bağlabtıyı kesersem sorun olmaz değil mi partnerlikten çıkmam yani peki ya üstteki ne oluyor oda aynı şekilde youtube erişim diyor

i.hizliresim.com/eoEBzb.png

Zoominmoviese baglisin awe erisimini kaldir.

Awe kaldırdım hiç oraya başvuru yapmamıştım halbuki hayret

Sen bana kanal ismini mail atarmisin. Bizim sistemdemisin son durumuna bakiyim hersey normal mi ? awesomenss erisiminide iptal edin sorun olacagini sanmiyorum

---------- Mesaj saat 23:50:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:49:16 civarında gönderildi. ----------

Zoominmoviese baglisin awe erisimini kaldir.

skype dan ekledim hocam

Guzel kardesim yardimci olmak istiyorsun ama neyi kime ne verdigini bilmeden boyle linkler paylasmayin.
Arkadas panelim gelmedi diyor sen sifremi unuttum de diyorsun ortada panel yok ki sifre olsun ????

Lutfen ya bilip bilmeden konusmayin sonra bizler ugrasiyoruz.!
Yanlsi birsey yapiliyor sonra sistemde kabul etmiyor ugras dur.

Arkadasimiz belkide awesomenesde belki zoomin de hangi agda oldugu bile belli degil sen kalkip creative nin linkini veriyorsun.!

konuşmalarınız çok ağır,sizin partner şirketinden başka şirket yokmuş gibi havalara girmeyin lütfen,bu yöntemlede panel oluşturabiliyorsun bunu da öğrenin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri