Zoomin.TV Haziran ayı kazançları kesinleşti

Ödemeleri o kadar çok geciktirdiler ki, artık bunun mantıklı bir açıklamasını da yapabileceklerini sanmıyorum.. Açılan Ticket'lere ise hep ''Paypal ile ilgili bir sorun var ve onu çözmeye çalışıyoruz'' şeklinde cevaplar veriyorlar.

İngilizcesi iyi olan bir arkadaş aşağıdaki şekilde bir metin hazırlasa da Zoomin TV ile çalışan herkes o metni toplu halde bunlara gönderse..

''Paypal ile ilgili bir sorun yaşıyoruz diyorsunuz, ama bu sorunun nasıl bir problem olduğu konusunda anlaşılabilir tek kelime yazmıyorsunuz. Bütün Network'ler Haziran ödemelerini Paypal ile yapabiliyor ve ödemeleri bitiriyorsa, bu Paypal'ın ödeme sisteminde bir sorun olmadığını ve sorunun sadece sizle Paypal arasında yaşanan özel bir problem olduğunu gösterir.

Bu problemin ne olduğunu bilmiyoruz ama sizden bu sorunu acilen aşmanızı ve ödemelerimizi yapmanızı bekliyoruz. Çünkü herkesin kendine özel bir ödeme planı var ve yaşanan bu gecikme ağınıza bağlı olan bizleri de zor durumda bırakmıştır.. Saygılarımla''

Şu paypal da sorun var hikayesi baştan aşağı yalan,birde demezler mi bizim yapabileceğimiz birşey yok,yav belki milyon dolar ödeme yapıyorsun para yerine gitmemiş nerde olduğu belli değil ve rahat biçimde biz de bilmiyoruz ne olduğunu diyorsunuz,suyu çıktı iyice

hakkaten niye ödemeler gelmedi hala music nation ödedi bunlar ödemedi. awe bile ödedi yani o derece...

saçma sapan açıklama yapıyorlar,yahu dersin ödemelerde sorun oldu hesapları elle kontrol ediyoruz tek tek ödeme yapıyoruz şu tarihlerde işlemler bitecek vs...

saçma sapan açıklama yapıyorlar,yahu dersin ödemelerde sorun oldu hesapları elle kontrol ediyoruz tek tek ödeme yapıyoruz şu tarihlerde işlemler bitecek vs...

niye şirketi karalamaya çalışıyorsunki 3 5 gün gecikti diyeç koskoca zomin sanamı kaldı vs vs:)işin şakası tabi insan kendi yaşamıyınca anlamıyormuş ama degilmi insanları topa tutmak bukadar kolay olmamalı.işallah alırsınız paralarınızı en kısa zamanda.önyargılı olmamak lazım onu belirtmek istedim sadece bi sataşma vs degil.

niye şirketi karalamaya çalışıyorsunki 3 5 gün gecikti diyeç koskoca zomin sanamı kaldı vs vs:)işin şakası tabi insan kendi yaşamıyınca anlamıyormuş ama degilmi insanları topa tutmak bukadar kolay olmamalı.işallah alırsınız paralarınızı en kısa zamanda.önyargılı olmamak lazım onu belirtmek istedim sadece bi sataşma vs degil.

üstad sonuçta bloke olsa onu anlarım ama ortada bloke yok ve neredeyse hiç kimse ödeme alamadı eleştirimizi de yapalım,şirketi karalayacak bir durum yok sonuçta aylardır para çekiyoruz sözüm saçma sapan açıklama yapmalarına

Umarım bankada da böyle sorunlar yaşanmaz. Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Yavaş yavaş partnerlerden soğuyorum. Zorda kalmadıkça girmemek gerek diye düşünüyorum ben.

Şu adsense de partner kadar kazandırsa ne var. Aynı kanalı bir partnerde açıyorum bir adsense de. Adsense 1k izlenmeye 2 dolar falan verirken diğeri çoktan 4-5k izlenim yakalayıp 15-20 dolar vermeye başlıyor. Özellikle bu music nations çok iyi bgbg'ye sahip )

Şu 30 saniye reklam özelliği olan Life ve Quiz'de aynı biçim.

Paypal'da haftasonu sıkıntısı oluyor muydu ki ? Bankalar gibi ?

Beyler paypala telefon edip müşteri temsilcisiyle görüşme yaptım,

Kısaca durumu izah edip , Haziran ödemeleri hakkında Zoomin.tv ' nin yapmış olduğu açıklamadan bahsettim.Aşağıdaki resimde yapılan bildirideki gibi bir durumun söz konusu olmadığını , karşı tarafın ödemeyi yaptığı anda hesabınıza yansıyacağından vs vs. şeylerden bahsetti. Adam paypalda hiçbir şekilde bu tarz bir problem olmadığını söyledi.

Yorumlarınızı alalım.

[MENTION=12360]Dehşetengiz[/MENTION] [MENTION=8812]KingTube[/MENTION] [MENTION=9112]Dasboot[/MENTION] [MENTION=10166]efsane1903[/MENTION] [MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] [MENTION=10887]KondansatoR[/MENTION] [MENTION=12990]Rock3r[/MENTION] [MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION]

Kısaca durumu izah edip , Haziran ödemeleri hakkında Zoomin.tv ' nin yapmış olduğu açıklamadan bahsettim.Aşağıdaki resimde yapılan bildirideki gibi bir durumun söz konusu olmadığını , karşı tarafın ödemeyi yaptığı anda hesabınıza yansıyacağından vs vs. şeylerden bahsetti. Adam paypalda hiçbir şekilde bu tarz bir problem olmadığını söyledi.

Yorumlarınızı alalım.

[MENTION=12360]Dehşetengiz[/MENTION] [MENTION=8812]KingTube[/MENTION] [MENTION=9112]Dasboot[/MENTION] [MENTION=10166]efsane1903[/MENTION] [MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] [MENTION=10887]KondansatoR[/MENTION] [MENTION=12990]Rock3r[/MENTION] [MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION]

Bunların işi belli olmuyor.Ticket atsak da beklemek başka çare yok.

Doğrudur tamamen hikaye paypal da sorun olduğu,birkaç kişiye ödeme yaptılar göstermelik o kadar.Mevzu iyice patates oldu.

Yorumlarınızı alalım.

er yada geç ödeyeceklerde çok uzun sürdü music nation ve ave bile daha hızlı ödedi , var bu işde bişey çıkar yakında.

Yorumlarınızı alalım.

http://hizliresim.com/NY8yMQ

Bir önceki mesajımda (altta) bu sorunun paypal kaynaklı bir problem olmayacağını yazmıştım, başka network'lerin ödemesi paypal'dan yapılıyorken Zoomin TV'ye özel problem çıkaracaklarını düşünmek saçmalık olurdu zaten. Kimbilir nasıl bir sorun yaşıyorlar ve suçu paypal'a atıyorlar.

Ödemeleri o kadar çok geciktirdiler ki, artık bunun mantıklı bir açıklamasını da yapabileceklerini sanmıyorum.. Açılan Ticket'lere ise hep ''Paypal ile ilgili bir sorun var ve onu çözmeye çalışıyoruz'' şeklinde cevaplar veriyorlar.

İngilizcesi iyi olan bir arkadaş aşağıdaki şekilde bir metin hazırlasa da Zoomin TV ile çalışan herkes o metni toplu halde bunlara gönderse..

''Paypal ile ilgili bir sorun yaşıyoruz diyorsunuz, ama bu sorunun nasıl bir problem olduğu konusunda anlaşılabilir tek kelime yazmıyorsunuz. Bütün Network'ler Haziran ödemelerini Paypal ile yapabiliyor ve ödemeleri bitiriyorsa, bu Paypal'ın ödeme sisteminde bir sorun olmadığını ve sorunun sadece sizle Paypal arasında yaşanan özel bir problem olduğunu gösterir.

Bu problemin ne olduğunu bilmiyoruz ama sizden bu sorunu acilen aşmanızı ve ödemelerimizi yapmanızı bekliyoruz. Çünkü herkesin kendine özel bir ödeme planı var ve yaşanan bu gecikme ağınıza bağlı olan bizleri de zor durumda bırakmıştır.. Saygılarımla''

Yorumlarınızı alalım.

Hocam bunun aynısını ticket olarak zoomin.'e yollayın bakalım ne cevap verecekler.

İngilizcesi iyi bir arkadaş aşağıdaki metni çevirse de, bizler de ticket açarak kendilerinden bu konuda net bir açıklama istesek iyi olur sanırım.

''Paypal ile yapılan telefon görüşmelerinde Haziran 2014 ödemeleri konusunda kendilerinden kaynaklanan bir problem olmadığını, karşı taraf (network) ödemeyi yaptığı anda hesabımıza yansıyacağını söylediler. Siz ise Paypal ile ilgili bir sorun yaşandığını söylüyorsunuz, sorunun ne olduğunu bize açık bir şekilde anlatabilirmisiniz ? ve Haziran 2014 kazançlarımızı bize ödeyeceğiniz kesin bir tarih verebilirmisiniz ? ''

İngilizcesi iyi bir arkadaş aşağıdaki metni çevirse de, bizler de ticket açarak kendilerinden bu konuda net bir açıklama istesek iyi olur sanırım.

''Paypal ile yapılan telefon görüşmelerinde Haziran 2014 ödemeleri konusunda kendilerinden kaynaklanan bir problem olmadığını, karşı taraf (network) ödemeyi yaptığı anda hesabımıza yansıyacağını söylediler. Siz ise Paypal ile ilgili bir sorun yaşandığını söylüyorsunuz, sorunun ne olduğunu bize açık bir şekilde anlatabilirmisiniz ? ve Haziran 2014 kazançlarımızı bize ödeyeceğiniz kesin bir tarih verebilirmisiniz ? ''

We had a phone conversation with Paypal. They told us that there is not any problem about June 2014 Payments caused by them. They told that if the network make payment you will immediately have the payment in your account. However you told that there was a problem with Paypal, if there is a situation like that, can you please explain us what exactly is the problem? And can you tell us when you are going to pay our June 2014 payments? Please give us a exact date.

We had a phone conversation with Paypal. They told us that there is not any problem about June 2014 Payments caused by them. They told that if the network make payment you will immediately have the payment in your account. However you told that there was a problem with Paypal, if there is a situation like that, can you please explain us what exactly is the problem? And can you tell us when you are going to pay our June 2014 payments? Please give us a exact date.

Çeviri için teşekkürler..
Biz bu metni şimdi her kanalımız için ayrı ticket olarak gönderdik. Ödeme alamayan diğer arkadaşlar da gönderirse bir sonuç alabiliriz sanıyorum.

Dün gönderdigim tickette answered yaziyor ama cevap ne veren de olmadi. Hay senin gibi networku...

Dün gönderdigim tickette answered yaziyor ama cevap ne veren de olmadi. Hay senin gibi networku...

cevapta verseler zaten panel anasayfada yazan şeyi kopyalıp gönderiyorlar,bu kadar kişi para bekliyor bir tane ciddi açıklama yok 1 ay sonra göndericez deseler amenna bekleriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri