Zoomin TV Kanalları Başka Partnere Taşıyor !!

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Şu konuda bir arkadaş kanalının zoomin tv'den creative networke taşındığını belirtmişti.

Ben de dün Zoomin TV'den aldığım davet sonucu partner oldum ve bu sabah reklam ayarları, dashboard vs hepsini ayarladım. Şu an kanalıma girdiğimde sabah Zoomin Entertainment yazan yer şu an Music Nations olarak görünüyor. Bunu geçtim tüm videolarımda para kazanma sekmesi kaybolmuş. Toplu işlemlerde reklam biçimleri ve para kazanma sekmeleri yok. Ne yapmam gerekir bilen var mı?

Edit 1 : Az önce de kanalımın Zoomin TV Entertainment'tan Music Nations Network'e taşındığını bildiren mail gelmiş.

Edit 2 : Mail, Youtube tarafından atılmış.

Zoomin Galiba Küçük Kanalları Başkalarına Transfer Edip Kalite Koruma Yapıyor Olabilir.

Merhaba arkadaşlar,

Şu konuda bir arkadaş kanalının zoomin tv'den creative networke taşındığını belirtmişti.

Ben de dün Zoomin TV'den aldığım davet sonucu partner oldum ve bu sabah reklam ayarları, dashboard vs hepsini ayarladım. Şu an kanalıma girdiğimde sabah Zoomin Entertainment yazan yer şu an Music Nations olarak görünüyor. Bunu geçtim tüm videolarımda para kazanma sekmesi kaybolmuş. Toplu işlemlerde reklam biçimleri ve para kazanma sekmeleri yok. Ne yapmam gerekir bilen var mı?

Edit 1 : Az önce de kanalımın Zoomin TV Entertainment'tan Music Nations Network'e taşındığını bildiren mail gelmiş.

Edit 2 : Mail, Youtube tarafından atılmış.

Benim bildiğim kadarıyla
Zoominin Kolları
Games
entertainment
music
news education
Live Olarak 5 farklı şekilde kanalları içeriklerine göre ayırt ediyor yani sizin durumda oldugu gibi daha dogrusu baslıkda yanlış belirttiğiniz gibi bir durum olmuyor sadece içerikle başvurulan kısım arasındaki farkı düzeltmişler

Bende dün girdim bugün dashboarda üye oldum inş başka partnere atmaz .

Dolar Kısmına Tıkla -> Kullanım politikası : Monetize in all countries. yap

Bildiğim kadarıyla Music Nations ile Zoomin birbiriyle iç içe. Yani dashboard için gelen mailde Music Nations/Zoomin TV Entertainment yazıyordu. Buraya kadar sorun yok. ( Aslında var çünkü sabah bir sürü video attım izlenmelerde fena değil. Ama yeni bağlantı yarım saat önce görünüyor ). Asıl anlamadığım hem partner görünüp hem para kazanma sekmelerimin gitmiş olması.

Şimdi mail attım bulduğum birkaç adrese ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum ne yapmam gerekir ?

http://www.ytpara.com/konu-disi/12509-sahtekarlikta-yeni-calismalar-dikkat-edin.html
Bu konuda music Natiosdan bahsetmistim eger ayni kisi ise bu adamlar daha once Youtubeye bagli Hub idi, Forum da Youngscreen de recruitterlik vermisti. Bir donem boyle is yapiyordu :) Recruiterleri kandiryordu daha sonra kendi agini kurmus diye duydum... Bu kisi eger ayni firma ise, bu durum zoominle alakali degil YT ile alakalidir. Daha once zoomine yazdik bunu ve YT ile alakali demisti. Fakat bu adam varsa bu isin icinde kesin bir capan oglu var demektir. :)

Bilmeniz gereken tek sey kesinlikle Zoomin.tv ile alakali degildir.

http://www.ytpara.com/konu-disi/12509-sahtekarlikta-yeni-calismalar-dikkat-edin.html
Bu konuda music Natiosdan bahsetmistim eger ayni kisi ise bu adamlar daha once Youtubeye bagli Hub idi, Forum da Youngscreen de recruitterlik vermisti. Bir donem boyle is yapiyordu :) Recruiterleri kandiryordu daha sonra kendi agini kurmus diye duydum... Bu kisi eger ayni firma ise, bu durum zoominle alakali degil YT ile alakalidir. Daha once zoomine yazdik bunu ve YT ile alakali demisti. Fakat bu adam varsa bu isin icinde kesin bir capan oglu var demektir. :)

Bilmeniz gereken tek sey kesinlikle Zoomin.tv ile alakali degildir.

Erdal hocam bilgilendirme için çok sağol. Şimdi birşeyler hatırlar gibi oldum. Bir Skype konuşmalarıma bakayım. Hatırladığım kadarıyla forumdan birisi aracılığıyla başvurmuştum.

Peki bana bu mailin youtube tarafından gelmesi fake mail servisleri aracılığıyla olmuş olabilir mi?

Son Durum : Gerçekten çok ilginç. Şİmdi de videolarda dolar işareti aktif olmuş ama para kazanma sekmesi ve reklam biçimleri bölümü yok.

Erdal hocam bilgilendirme için çok sağol. Şimdi birşeyler hatırlar gibi oldum. Bir Skype konuşmalarıma bakayım. Hatırladığım kadarıyla forumdan birisi aracılığıyla başvurmuştum.

Peki bana bu mailin youtube tarafından gelmesi fake mail servisleri aracılığıyla olmuş olabilir mi?

Son Durum : Gerçekten çok ilginç. Şİmdi de videolarda dolar işareti aktif olmuş ama para kazanma sekmesi ve reklam biçimleri bölümü yok.

networke gecis suresinde para kazanma kapatilir.
24 saat icinde duzelmesi gerekir.Duzelmez ise, paneliniz varsa panelin destek kismini kullanarak Tcket acin.

Benimde etc ye bağlı bir kanal Music nationsa bağlanmış, lanet olsun böyle işe, bu kadar üçkağıtçılık olmaz.

Benimde etc ye bağlı bir kanal Music nationsa bağlanmış, lanet olsun böyle işe, bu kadar üçkağıtçılık olmaz.

Hocam sen bu konudaki yorumları okudun mu ?
Okursan problemin nasıl çözüleceğini , aslını astarını anlarsın sanırım.
Ben okudum anladım :)

Hocam sen bu konudaki yorumları okudun mu ?

Okursan problemin nasıl çözüleceğini , aslını astarını anlarsın sanırım.

Ben okudum anladım :)

Birader sorunu etc ilede konuştum tamam 1-2 gün içinde çözülecek ama bu kanal 1-2 gün içinde 300 $ a yakın para bırakıyor, bu miktar kanal o süre içinde Music nationsa bağlı olduğu için buhar olacak muhtemelen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri