Zoomin.Tv'e Geçtikten Sonra

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Ben ödemelerimi almadan kimseye bir şey öneremem. Ama kazancının en az 150 lira olacağına eminim tabi benim ki gibi dizi kanalı ise. Diğer kanal türleri içinde bir şey diyemem. Ama şunu diyeyim. Asla daha düşük olmaz. Emin olun daha yüksek olur. Bana bakın 22-23 dolar kazanırken dün 43 dolar kazandım.

Merhaba sizce kanal sahibi olarak mı başvurumu tamamlamalıyım? Yoksa İşveren ve referans kanal sağlayıcısımı olmalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum arasındaki farklar nedir.

Benimde dizi kanalım var gittikçe izlenimler aboneler artıyor tavan yaptı son zamanlarda
ama awedeyim ödeme eşiğine ufak bir meblağ kaldı ödeme eşiğini geçtikten sonra aweden ayrılıp zoomine geçsemmi ?

Merhaba sizce kanal sahibi olarak mı başvurumu tamamlamalıyım? Yoksa İşveren ve referans kanal sağlayıcısımı olmalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum arasındaki farklar nedir.

Hiç bilmiyorum. Etc_computer e sorarsanız sorularınızı daha iyi olur

dün zoom in ağa kabul edilmişim yanlız para kazanç kısmı yok.nasıl gözükür awe gibi mesajmı yolluyacaz arkadaşlar.

Yalnız 33k izlenim, 830k da dakika olarak var. yani videolar neredeyse 30dk izleniyor ortalama. Bu kazanc cok cok düsük. 30dk ortalama izlenen bir video 1k izlenime en az 10$ kazandırır. Video içi reklamlar açık mı? 7 dakikada bir olan.

16 sının kazançları nasıl?

16 35 dolar
Ayın 17 si 38 dolar

Ortalama 22 dolardan 35-40 dolar arasına çıktı
dün zoom in ağa kabul edilmişim yanlız para kazanç kısmı yok.nasıl gözükür awe gibi mesajmı yolluyacaz arkadaşlar.

Dostum bir kaç gün sonra mail atıyorlar sana panel açılıyor. Paraların oradan belli olur ama panele gerek yok. Analytics'den takip edeceksin. Panel = Analytics her şey aynı

Benimde dizi kanalım var gittikçe izlenimler aboneler artıyor tavan yaptı son zamanlarda
ama awedeyim ödeme eşiğine ufak bir meblağ kaldı ödeme eşiğini geçtikten sonra aweden ayrılıp zoomine geçsemmi ?

o dizi kanalını zoomin`e nasıl baglıycaksın hocam?kabul etmezlerki :)

Yalnız 33k izlenim, 830k da dakika olarak var. yani videolar neredeyse 30dk izleniyor ortalama. Bu kazanc cok cok düsük. 30dk ortalama izlenen bir video 1k izlenime en az 10$ kazandırır. Video içi reklamlar açık mı? 7 dakikada bir olan.

:) Yılbaşı partnerleri de etkiledi hatırlatayım :) Adsensenin iki katı yine de.
paneli kendim hemen açtım maili beklemedim.

Paneli açamıyordunuz hemen önce aktif etmeleri gerekiyor. Zaten panel boş iş gerek yok. PAnel analytics'de ne var ise onu gösterir size. Sadece Analytics'e girmekle uğraşmayın diye basit arayüzlü bir panel var. Bana 2-3 günde yansıdı. Size de o civarlarda yansıması lazım.

hocam takipteyim.bende bu aralar partnere geçmeyi düşünüyorum

Takipteyim kardeşim bende bol kazançlar :) inşallah paranı paramızı alırız ne partnerlerde ne adsensede kalmaz

kardeşim ben bakıyorum paranı alırsın inş

Normalde sizi rahatsız etmiyecektim ama bugün çok iyi bir rekor geldi. Bir de bir sorum olacak size. Şunu öğrendim benim asıl bgbg bu kadar az değil. Benim toplam izlenim 30-40k arası ama 100 videom varsa 50-60 tanesi eşleşen aldı. Yani 40 videodan kazanıyorum bu parayı. Gerçek bgbg yi nasıl öğrenirim söylerseniz çok güzel olur aslında :)

Kn2E8R.png

Normalde sizi rahatsız etmiyecektim ama bugün çok iyi bir rekor geldi. Bir de bir sorum olacak size. Şunu öğrendim benim asıl bgbg bu kadar az değil. Benim toplam izlenim 30-40k arası ama 100 videom varsa 50-60 tanesi eşleşen aldı. Yani 40 videodan kazanıyorum bu parayı. Gerçek bgbg yi nasıl öğrenirim söylerseniz çok güzel olur aslında :)

Kn2E8R.png

Eslesen geldiginde partnerdeysen videolardaki dolar isareti kalkmaz, parasida sana yansiyor. Yani suan gordugun izlenen tum videolarinin bgbg orani.

Eslesen geldiginde partnerdeysen videolardaki dolar isareti kalkmaz, parasida sana yansiyor. Yani suan gordugun izlenen tum videolarinin bgbg orani.

Emin misiniz ? Yani eşleşenin parasını alıyorum. Ben sanmıyorum. O zaman turkweb.tv'nin tüm videolarını atarım :)

Şimdi eşleşen veren bir videoyu kontrol edeceğim bakalım para gelmiş mi.
Not: 27 bin izlenmeye 0.09 dolar gelmiş. Baktım eşleşenlerin para kazanmasını açabiliyorum nasıl oldu ya :)

zoomin dizi kanalını nasıl kabul etti kardeşim alt bayiliklerinden birinde misin

Emin misiniz ? Yani eşleşenin parasını alıyorum. Ben sanmıyorum. O zaman turkweb.tv'nin tüm videolarını atarım :)

Şimdi eşleşen veren bir videoyu kontrol edeceğim bakalım para gelmiş mi.
Not: 27 bin izlenmeye 0.09 dolar gelmiş. Baktım eşleşenlerin para kazanmasını açabiliyorum nasıl oldu ya :)

Digerlerinede bak. Mutlaka o eslesenlerden para kazanmissindir. Forumdada bi kac kisinin baisna gelmisti. Eslesen olan videolarin para kazanmasini acabiliyosun sorunsuz. Ayrica 3. tarafi kabul etmenede gerek yok. Yani parasi sana akiyor.

37.000 izlenme, 180 lira. Çok iyi bu ay için.
19.000 izlendim geçen hafta, 32 lira aldım. 90 lira almam gerekiyordu senin gibi kazanç olsaydı demek.

Her gün en az 15.000 izlenim alıyorum ama kazanç 20-30 arasında gidiyor. Geçen ay böyle değildi 80-90 lirayı görüyordu 20.000 izlenince ama şimdi öyle değil. Sırf bu aylar için geçilebilir aslında partnere ama. :)

Digerlerinede bak. Mutlaka o eslesenlerden para kazanmissindir. Forumdada bi kac kisinin baisna gelmisti. Eslesen olan videolarin para kazanmasini acabiliyosun sorunsuz. Ayrica 3. tarafi kabul etmenede gerek yok. Yani parasi sana akiyor.

Dostum sana sonsuz teşekkür ederim )50'den fazla videomda para kazanmalar kapalıydı eşleşenden dolayı. Şu anda hepsini aktif ettim. Lakin bazılarında video düzenle diyip video ortası reklam falan açabiliyorum ama çoğunda videoyu düzenle deyince para kazanma ayarları gözükmüyor.

37.000 izlenme, 180 lira. Çok iyi bu ay için.
19.000 izlendim geçen hafta, 32 lira aldım. 90 lira almam gerekiyordu senin gibi kazanç olsaydı demek.

Her gün en az 15.000 izlenim alıyorum ama kazanç 20-30 arasında gidiyor. Geçen ay böyle değildi 80-90 lirayı görüyordu 20.000 izlenince ama şimdi öyle değil. Sırf bu aylar için geçilebilir aslında partnere ama. :)

Dostum parayı alma sıkıntısı da yok bence başvur. Ben mail attım sordum valla ) Konusu da burada . http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/19957-zoomin-tvden-icimi-rahatlatan-mail.html

Dostum sana sonsuz teşekkür ederim )50'den fazla videomda para kazanmalar kapalıydı eşleşenden dolayı. Şu anda hepsini aktif ettim. Lakin bazılarında video düzenle diyip video ortası reklam falan açabiliyorum ama çoğunda videoyu düzenle deyince para kazanma ayarları gözükmüyor.

Para kazanması gözükmeyenleri salla gitsin onlar kesinlikle geri gelmeyecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri