kaç kişiye özelden yada forumdan yardm ettiğim konusunda herhangi bir fikriniz var mı arkadaşlar sizin ? yani tamam anlıyorum bilmiyorsunuz benimde bilmediğim birçok şey oluyor ve zaman zaman bu nedenle ben de benden iyi arkadaşlarımı rahatsız ediyorum en çok ta Youktube ve Daralll'ı ama ben hiçbir zaman onlara hesap sorar nitelikte geri dönüş yapmıyorum...
simbus bana "truva virüsü buldu hocam bu nedir böyle" yazdığında ben şunu anlıyorum.. Sinbus dolaylı yoldan diyorki ;
Sen ne yapmaya çalışıyorsun ? Amacın benim bilgisayarıma virüs bulaştırmak mı ? Benim bilgisayarıma mı girmeye çalışıyorsun ?
Ve adım gibi de biliyorum mesajı atarken bu duyguyla attı. Yalansa yalan de simbus gerçeği söyle..
Gerekszmiş.. O kadar gerekli mesaj atıyoruz izin verinde 1-2 de gereksiz hakkımız olsun..
Kesinlikle boyle bi amacim yoktu. Gerçeği söyledim simdi nasil bi bahaneyle ısrarla üste çıkmaya çalışacaksınız hocam? Virus buldu indirme linkine girdigim yerde reklamlarda kapliydi tiklamadigim yerden onca reklam cikti yani hani boyle bi durum olunca sizden yardim almak amacli hocam nedir bu virus buldum bilginiz var mi ne yapacagim demek istedim. Keske showmenlik yerine bana ozelden yazsaydinizda konuyu aramizda halletseydik.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi