Zuckerberg'ten İslami Mesaj

Haribo

Kayıtlı Üye
Mark Zuckerberg, İslam ile ilgili paylaşımında şu sözleri sarf etti; "Toplumumuzdaki ve dünya çapındaki Müslümanları desteklediğimi belirtmek isterim. Paris saldırılarından ve bu haftadan nefret ettikten sonra, diğerlerinin yapmış olduğu eylemler yüzünden Müslümanların acı çektiklerini ben yalnızca hayal edebilirim. Bir Yahudi olarak, ailem bana bütün toplumlar için saldırılara karşı ayakta durmamız gerektiğini öğretti. Bir saldırı bugün sana karşı olmasa bile, herhangi biri için özgürlüğe yapılan bu saldırılar herkesin canını acıtacaktır. Eğer bu toplumda bir Müslümansanız, Facebook’un lideri olarak burada hoş karşılanacağınızı, haklarınızı korumak için savaşacağımızı ve sizin için barışçıl ve güvenilir bir ortam yaratacağımızı bilmenizi isterim. Bir çocuk sahibi olmak bize çok fazla umut verdi, ancak bazılarının nefreti bu umudun şüpheciliğe yenik düşmesini kolaylaştırabilir."

Mark Zuckerberg İslam Dostu Mesaj Yayınladı - ShiftDelete.Net

Mark Zuckerberg, İslam ile ilgili paylaşımında şu sözleri sarf etti; "Toplumumuzdaki ve dünya çapındaki Müslümanları desteklediğimi belirtmek isterim. Paris saldırılarından ve bu haftadan nefret ettikten sonra, diğerlerinin yapmış olduğu eylemler yüzünden Müslümanların acı çektiklerini ben yalnızca hayal edebilirim. Bir Yahudi olarak, ailem bana bütün toplumlar için saldırılara karşı ayakta durmamız gerektiğini öğretti. Bir saldırı bugün sana karşı olmasa bile, herhangi biri için özgürlüğe yapılan bu saldırılar herkesin canını acıtacaktır. Eğer bu toplumda bir Müslümansanız, Facebook’un lideri olarak burada hoş karşılanacağınızı, haklarınızı korumak için savaşacağımızı ve sizin için barışçıl ve güvenilir bir ortam yaratacağımızı bilmenizi isterim. Bir çocuk sahibi olmak bize çok fazla umut verdi, ancak bazılarının nefreti bu umudun şüpheciliğe yenik düşmesini kolaylaştırabilir."

Mark Zuckerberg İslam Dostu Mesaj Yayınladı - ShiftDelete.Net

servetinin %99 bağışlamış helal olsun nediyelim

Kim söyletti ben bunu merak ediyorum.
Facebook oldu olalı müslümanların başına bela olmuştur

1 ay uğraştık peygamberimize küfür eden sayfayı kaldırtmak için önce bunu hallet

servetinin %99 bağışlamış helal olsun nediyelim

Servetinin %99 ' unu bağışladı ama nereye ? Kendi kurmuş olduğu vakıfa, peki neden ? Çünkü vereceği milyonlarca vergiden yırtmak için. Tıplı rockefeller gibi, ford gibi..

Sizce kendini üstün ırk gören bir ırkın bu kadar yükselmiş, başarılı ve yalınzca bir sosyal ağ ile nerdeyse dünya nüfusunun %30-40'ının bilgilerine sahip bir üyesi bu kadar temiz mi ?

Adamın mesajı İslami değil de daha cok İnsani gibi geldi bana...
Komplo teorisi yürütmeye gerek yok adamlar dünyada araklayarak yürütüyo zaten biz kendi ülkemizde 'yürütenleri' görsek biraz da demi ne güzel olur değil mi ?
Türgev diyorum anlarsınız :)

Ayıdan post yahudiden dost olmaz!

Hocam yanlış bir düşünce.Dünyada savaşlar neden çıkar biliyor musun ? senin bu söylediklerin yüzünden.Ben sana yaşlı bir yahudi tanıdık gösteririm kalkar elini öpersin.Aynı şekilde sana bir müslüman gösteririm yüzüne tükürmek bile istemezsin.Yani şunu söylüyorum hocam.Gerçi her zaman söylüyorum ya neyse .. Dünyada türk,kürt,YAHUDİ,hristiyan,arap diye çeşit çeşit insan yoktur.Sadece İKİ çeşit insan vardır.İyi olan ve kötü olan ...

Hocam yanlış bir düşünce.Dünyada savaşlar neden çıkar biliyor musun ? senin bu söylediklerin yüzünden.Ben sana yaşlı bir yahudi tanıdık gösteririm kalkar elini öpersin.Aynı şekilde sana bir müslüman gösteririm yüzüne tükürmek bile istemezsin.Yani şunu söylüyorum hocam.Gerçi her zaman söylüyorum ya neyse .. Dünyada türk,kürt,YAHUDİ,hristiyan,arap diye çeşit çeşit insan yoktur.Sadece İKİ çeşit insan vardır.İyi olan ve kötü olan ...
Hocam musevi ayrı yahudi ayrı ;) Dünyadaki savaşların nedeni yahudilerdir

---------- Spam Engelliyici 04:47 ---------- Önceki Mesaj 04:39 ----------

Adamın mesajı İslami değil de daha cok İnsani gibi geldi bana...
Komplo teorisi yürütmeye gerek yok adamlar dünyada araklayarak yürütüyo zaten biz kendi ülkemizde 'yürütenleri' görsek biraz da demi ne güzel olur değil mi ?
Türgev diyorum anlarsınız :)

Kasimin ilk günü cevabını almadınız mı ;)
Sizin yalanlariniza iftiralariniza milletin itibar ettiği yok. Imzama bak :D

Şimdi ben sana desem ki ben yahudiyim... Ben savaş sebebimiyim ?
Çünkü yahudi olmayı ben istemedim.Senin gibi doğdum.Annem yahudiydi babamda öyle.Normal bir şekilde yaşamaya çalıştım.Dünyada ne tür kötülükler oluyor bilmeden.Birgün bir bakıyorum biri demiş ki ''yahudiler dünya için zararlıdır,savaş sebebidir.'' benim ne suçum var ?

Şimdi şu yazıyı yahudi kelimelerinin yerine müslüman koyarak oku ! onlarda müslümanlardan dost olmaz.Hepsi savaş sebebi kafa kesen insanlar diyorlar ..

Müslümanım.Ama bu nefretçi zihniyetini dışa vurduğun için forum kurallarını ihlal ettin.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Son düzenleme:
Şimdi ben sana desem ki ben yahudiyim... Ben savaş sebebimiyim ?
Çünkü yahudi olmayı ben istemedim.Senin gibi doğdum.Annem yahudiydi babamda öyle.Normal bir şekilde yaşamaya çalıştım.Dünyada ne tür kötülükler oluyor bilmeden.Birgün bir bakıyorum biri demiş ki ''yahudiler dünya için zararlıdır,savaş sebebidir.'' benim ne suçum var ?

Şimdi şu yazıyı yahudi kelimelerinin yerine müslüman koyarak oku ! onlarda müslümanlardan dost olmaz.Hepsi savaş sebebi kafa kesen insanlar diyorlar ..

Müslümanım.Ama bu nefretçi zihniyetini dışa vurduğun için forum kurallarını ihlal ettin.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Hocam sana musevi ayrı yahudi ayrı diyorum anlamiyor musun? Benim hakiki musevilere bi sözüm yok. Onlarda siyonist yahudilerden nefret ediyorlar benim gibi.
Dünyadaki en büyük silah satıcılarına bak savaştan kastım ne anlarsın

Son düzenleme:
Hocam sana musevi ayrı yahudi ayrı diyorum anlamiyor musun? Benim hakiki musevilere bi sözüm yok. Onlarda siyonist yahudilerden nefret ediyorlar ben gibi

Hocam ben yahudiliğinde museviliğinde ne olduğunu iyi biliyorum.Admin arkadaşlar incelesin.Kötü niyetle birşey yok ortada denilirse.Sorun yok demektir.

Hocam sana musevi ayrı yahudi ayrı diyorum anlamiyor musun? Benim hakiki musevilere bi sözüm yok. Onlarda siyonist yahudilerden nefret ediyorlar benim gibi.

Musevilere bir şey demeyip Yahudilere bir şey diyorsan o zaman ırkçılık yapıyorsun. Çünkü Yahudilik ırk temellidir ve İslam inancındaki tüm Peygamberlerin ataları Yahudi'dir.

Musevilere bir şey demeyip Yahudilere bir şey diyorsan o zaman ırkçılık yapıyorsun. Çünkü Yahudilik ırk temellidir ve İslam inancındaki tüm Peygamberlerin ataları Yahudi'dir.

O zaman anlamda bi sıkıntı oldu. Siyonist yahudiler diyeyim o zaman. baştan bunu yazaydım:)

Yahudi = siyonist değildir. Tek bir söz söylerim yahudilikle ilgili.

Antisemitizme hayır antisiyonizme evet. Sizin yaptığınız direk antisemitizme giriyor. Yani açıklamamı istersen ırkçılık oluyor ve tüm kavgalar, savaşlar ırkçılık ve ekonomik sebeplerden gerçekleşiyor. Devlet liderleri ekonomik sebeplerden savaş çıkarmak istiyor ve cahil halka ırkçılık pompalıyor. Yani yahudilik din değil ırktır. Bir Yahudi anti-siyonist ya da ateist olabilir. Sovyetler Birliğinde Bolşevik Partisinde çok sayıda Yahudi asıllı kişilerin olduğu bilinen bir gerçek. V.I Lenin'inde Yahudi asıllı olduğu söyleniyor. Siyonizmle en zıt insanlar bunlar yani.

Son düzenleme:
Yahudi = siyonist değildir. Tek bir söz söylerim yahudilikle ilgili.

Antisemitizme hayır antisiyonizme evet. Sizin yaptığınız direk antisemitizme giriyor. Yani açıklamamı istersen ırkçılık oluyor ve tüm kavgalar, savaşlar ırkçılık ve ekonomik sebeplerden gerçekleşiyor. Devlet liderleri ekonomik sebeplerden savaş çıkarmak istiyor ve cahil halka ırkçılık pompalıyor.

Sonradan duzelttim demek istediğim aslında siyonist yahudilikti. Ama herkes aklimdakini bilemez değil mi :)
Forumda ırkçılık yapacak biri olmadığımı beni bilen bilir. Ama bu siyonist yahudilerin var olduğu gerçeğini ve dünyayı kana bulayanlarin bunlar olduğunu değiştirmez.
Şekil A:
İsrailli Kadın Vekil: Filistin

Ebû Hüreyre (ra) bildirmiştir: “Resûl-i Ekrem Efendimiz Aleyhissalâtu Vesselâm şöyle buyurdu:
"Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek) Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; ‘Ey Müslüman, Ey Allah’ın kulu, şu arkamdaki Yahudi’dir, gel de onu öldür!’ diye haber verecektir. Sadece Garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır.”(Müslim, Fiten, 82)

Son düzenleme:

---------- Spam Engelliyici 04:47 ---------- Önceki Mesaj 04:39 ----------

Kasimin ilk günü cevabını almadınız mı ;)
Sizin yalanlariniza iftiralariniza milletin itibar ettiği yok. Imzama bak :D
Her ne olursa olsun yalancı gibi ithamlarda bulunmam ben forumdaki kimseye...
Tribüne oynamayı kes varsa bildiğin paylaş burası forum imzanda bu arada saçma ama saygı duyuyorum yine olsun sen de bi insansın sonucta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri