- Katılım
- 2 Haziran 2013
- Mesajlar
- 101
- Tepkime puanı
- 0
- Puan
- 0
- Yaş
- 30
Sahte tıktan neye göre şüphelenmiş olabilirler ki bu kadar insanın? Acaba to oranı ve bgbm oranı yüksek olan arkadaşlar mı incelemeye girdi.
Aslında asıl noktada o kendileride emin olamadıklarından tüm uyarı gördükleri adsenseleri bile kısa süreli bu işlem bitene kadar beklemeye almış olabilirler. Sırf arada sahte trafik sağlayan kanalların ödemeleride kaynayıp gitmesin maksat odur.
o kanalları aradan çıkardıkdan sonrada neredeyse ödenenlerden fazla olan bu ödenmeyen adsense hesaplarınında ödemeleri beklemeden çıkıp gönderilecektir. Mesajdada spam vs gibi hesaplara yönelik hiçbir durum yok sadece bu malum tıklama sahtekarlığıyla uğraşanlara yönelik bir inceleme gibi görünüyor oda dediklerine göre sadece birkaç günlük bir süreç herkes içini ferah tutsun