Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah rahmet eylesin. Arkadaşın biri sırb kız bulmuş imam nikahı yapmışlar bakalım belki fikrini değiştirebilirim .
Allah rahmet eylesin. Arkadaşın biri sırb kız bulmuş imam nikahı yapmışlar bakalım belki fikrini değiştirebilirim .
Ne alaka.kız mı gidip katliam yaptı.bu fikrinle Katliamı yapan milliyetçi Sırplar dan bir fark kalıyor mu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gerçekten ilginçsiniz,Allah sizin gibi insanların eline düşürmesin, diyeceğim de bizim ülkenin geneli böyle, nasıl bir bakış açısıysa, sadece sırp ırkı değil başka ırklardan insanlar da olabilir, sizin bu söyleminiz bana bu söylemi yapan kişilerin, her şeyi yapabilecek potansiyelde olduğunu gösteren bir durum doğrusu, öldürmek de dahil !
Allah rahmet eylesin. Arkadaşın biri sırb kız bulmuş imam nikahı yapmışlar bakalım belki fikrini değiştirebilirim .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.