- Katılım
- 19 Nisan 2013
- Mesajlar
- 6.074
- Tepkime puanı
- 0
- Puan
- 0
Mükemmel bir cihaz3-4 seneye kadar alırım inşallah
![]()
İnş hocam.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mükemmel bir cihaz3-4 seneye kadar alırım inşallah
![]()
bu cihazı diyelim uçurduk ve gezdirdik antalya yı nasıl geri getiriyoruz ?![]()
kumandasında ekran mı var kameradan görüntümü aktarıyor
Hocam normalde sadece Phantom 2 ve kumandası vardır.Diğerleri hep extra alınmış şeylerdir.Evet bu cihaza göre monitörü var extra alınmıştır buda her monitörler göremessiniz bu cihaza göre olmak zorunda.Cihaz örneğin benim video görmüssünüzdür.410 metre çıkarmıştık trb monitör görüp ona göre uçuruyoduk.Video dikkatli bakarsanız.Trabzonun çarşı tarafına ve akçabaat tarafına ve kamerayı aşağı yukarı her yeri çekiyorduk.Artık sizin keyfinize kalmış.
Geri getirmesinde aslında pek sıkıntı yok.Benim cihazda örneğin cihazın %20 şarzı kaldığında,cihazla kumanda arası bağlantı kesildiğinde aksi bir durumda cihaz kendi kendine geri geliyor.Gps modu diye bir mod var.O mod ile uçurmak daha kolay ben örneğin o mod ile uçuruyordum geri getiriyordum kullanması çok çok zor değil.
Cihazı övmek gibi olmasın.Bu ekipmanla isteyen istediğini yapar.405 metre havadayken görüntü monitörde güzeldi.Zaten go pro 3 olduğu için 1080p kalitesinde isterseniz 4k ile görüntü ile çekebilirsiniz.Youtube 1080p ile attım.
yani kumanda ile cihaz bağlantısı kopunca gps modunda ise otomatik ilk kalkış noktasına geri geliyor cihaz bu çok güzel özellikmiş işte neler yapılabilir acaba bu cihazla merak ettim doğrusu bakayım bir proje bulursam iletişime geçeceğim sizinle
Hocam facebookta Rc ile birçok üye oldugum gurblar var istersen oradanda ilan koyabilirsin.
G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.