Dj Phantom 2 Satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Cihazın parçaları için bu işten anlıyan arkadaş fiyatı koydu.İsterseniz araştırabilirsiniz.4000 liraya falan çıkıyor ortaya.Cihaz 3.400 satıyorum.İlgilenen arkadaşlar için parça fiyatlarını yazıyım dedim.Ne kadar uyguna satıldığını görsünler diye.Bilgilendirme için yazdım.İlgilenen arkadaşlar sahibinden.com gibi sitelerden bu parçaların ne kadar satıldığına baksın.Eğer kafanızda bir fiyat varsa özelden atın

Phantom 2 V1 Uçuşa Hazır Set Fpv Kamera Herşey Dahil.
Phantom P2 V1 =1000
Zenmuse H3 3D =750
GoPro Hero 3 Black Editon = 650
7 inch BlackPearl Kendinden Bataryalı Alıcılı Monitör = 700
İmmerison 600 mv Verici =200
1 Adet Patch Panel Anten =200
2 Adet Mantar Sprionet anten =200
1 Adet Kumandaya Monte Edilmiş 2 Wt Boster ve 5200 Lipo Pil =150
Cihazı ve Ekipmanları ile Beraber Taşıma için Saklama Kabı
İosD Mini ve 3 Adet Yedek Pervane ve Boyun Askılığıda =150
Micro sd 32gb hafıza kartı = 50
Lipo şarz cihazı = 90
lipo şarz cihazı bataryası çok fonksiyonlu = 35

Son düzenleme:
Arkadaşlar fiyat 3.400.Almak isteyen arkadaşlar kafanızdaki fiyatı v.s özelden görüşelim detaylı şekilde.

bu cihazı diyelim uçurduk ve gezdirdik antalya yı nasıl geri getiriyoruz ? :D
kumandasında ekran mı var kameradan görüntümü aktarıyor

bu cihazı diyelim uçurduk ve gezdirdik antalya yı nasıl geri getiriyoruz ? :D
kumandasında ekran mı var kameradan görüntümü aktarıyor

Hocam normalde sadece Phantom 2 ve kumandası vardır.Diğerleri hep extra alınmış şeylerdir.Evet bu cihaza göre monitörü var extra alınmıştır buda her monitörler göremessiniz bu cihaza göre olmak zorunda.Cihaz örneğin benim video görmüssünüzdür.410 metre çıkarmıştık trb monitör görüp ona göre uçuruyoduk.Video dikkatli bakarsanız.Trabzonun çarşı tarafına ve akçabaat tarafına ve kamerayı aşağı yukarı her yeri çekiyorduk.Artık sizin keyfinize kalmış.

Geri getirmesinde aslında pek sıkıntı yok.Benim cihazda örneğin cihazın %20 şarzı kaldığında,cihazla kumanda arası bağlantı kesildiğinde aksi bir durumda cihaz kendi kendine geri geliyor.Gps modu diye bir mod var.O mod ile uçurmak daha kolay ben örneğin o mod ile uçuruyordum geri getiriyordum kullanması çok çok zor değil.

Cihazı övmek gibi olmasın.Bu ekipmanla isteyen istediğini yapar.405 metre havadayken görüntü monitörde güzeldi.Zaten go pro 3 olduğu için 1080p kalitesinde isterseniz 4k ile görüntü ile çekebilirsiniz.Youtube 1080p ile attım.

Hocam normalde sadece Phantom 2 ve kumandası vardır.Diğerleri hep extra alınmış şeylerdir.Evet bu cihaza göre monitörü var extra alınmıştır buda her monitörler göremessiniz bu cihaza göre olmak zorunda.Cihaz örneğin benim video görmüssünüzdür.410 metre çıkarmıştık trb monitör görüp ona göre uçuruyoduk.Video dikkatli bakarsanız.Trabzonun çarşı tarafına ve akçabaat tarafına ve kamerayı aşağı yukarı her yeri çekiyorduk.Artık sizin keyfinize kalmış.

Geri getirmesinde aslında pek sıkıntı yok.Benim cihazda örneğin cihazın %20 şarzı kaldığında,cihazla kumanda arası bağlantı kesildiğinde aksi bir durumda cihaz kendi kendine geri geliyor.Gps modu diye bir mod var.O mod ile uçurmak daha kolay ben örneğin o mod ile uçuruyordum geri getiriyordum kullanması çok çok zor değil.

Cihazı övmek gibi olmasın.Bu ekipmanla isteyen istediğini yapar.405 metre havadayken görüntü monitörde güzeldi.Zaten go pro 3 olduğu için 1080p kalitesinde isterseniz 4k ile görüntü ile çekebilirsiniz.Youtube 1080p ile attım.

yani kumanda ile cihaz bağlantısı kopunca gps modunda ise otomatik ilk kalkış noktasına geri geliyor cihaz bu çok güzel özellikmiş işte neler yapılabilir acaba bu cihazla merak ettim doğrusu bakayım bir proje bulursam iletişime geçeceğim sizinle

yani kumanda ile cihaz bağlantısı kopunca gps modunda ise otomatik ilk kalkış noktasına geri geliyor cihaz bu çok güzel özellikmiş işte neler yapılabilir acaba bu cihazla merak ettim doğrusu bakayım bir proje bulursam iletişime geçeceğim sizinle

Hocam sadece bağlantı değil, şarzı azalınca herhangi bir kötü durumda geri gelebilir.Hocam birden çok modu var hocam.Gps modunda uçurmak daha kolay.Yani düşmesi çok zor.Düşüren çok fazla kişi yok.

Kullandığınız cihazdaki ekipmanda önemli hocam.Kumandanın üstüne booster,lipo pil,monitör,antenler,kablo v.s bir kişi yoldan görünce şaşırıyorlar.

Satış günceldir ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.Skype görüşebiliriz.Sorular için konuya mesaj yazabilirsiniz.

Arkadaşlar Phantom 2 Set Satışımız devam etmektedir.Arkadaşlar bu hobiyle ilgilenmek keyif alamk isteyen yada bu hobiyle para kazanma isteyenler arkadaşlar aklındaki soruları sorabilirler.
Ciddi şekilde ilgilenen arkadaşlar fiyat konusunda 3.400 fiyatımızı var.İndirimli fiyatı bu ama aklınızda herhangi bir fiyat yada teklifiniz v.s varsa görüşelim özelden.

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

İlgilenen arkadaşlar okursa setle birlikte ne yapacakları daha iyi öğrenirler.Okumanız cihaz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
Setli cihaz ile setsiz Phantom 2 arasındaki fark anlatıyıtım.Setsiz Phantom 2 ile 600-700 metre mesafe gidebilirsiniz sadece yakın mesafelerde yani göz görebileceği mesafelerde kullanabiliyorsunuz.Benim setimde ise
herşey var ve avantajları anlatıyım.Öncelikle şunu yazıyım.Dj Phantom 2 bilgisayara program indirip.İstediğiniz cihaz mesafesi olur,Yönler,eve dönüş modu,şarz durumunda alacğaı durum istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.Şuan cihazda kumanda ile bağlantı kesilirse cihaz otomatik geri döner,Cihaz %20 şarzı kalınca otomatik geri döner,Cihazda her türlü bağlantı kesilmesi geri dönebilir.
1-Bu sette Zenmuse H3 3D var ve GoPro Hero 3 Black Editon ve micro sd 32 gb bu iki cihaz zaten 1350-1450 lira fiyatı var.Bu ürünler sayesinde.Havada kameraya yön verebilirsiniz havada çekim yapabilirsiniz.Bu çok önemli havada çekimde kontrol kameranın tamamen sizde olması güzel görüntüler videoları yakalamanızı sağlar.
2-7 inch BlackPearl Kendinden Bataryalı Alıcılı Monitör buda çok önemli bir cihaz.Bu cihazın işe yaraması için 1.madde yazılan cihazların sizde olması lazım.Bu dj phantom özel monitör ile.Havada kayıt yaparken havadaki görüntüyü canlı şekilde görüyorsunuz.Monitördeki görüntüye göre mesafe fazlada olsa gözle görülmeyecek mesafe olsada görüntü görebilirsiniz sayesinde kontrol gücü çok çok kolay oluyor.Monitör cihazın şarz durumu,monitör şarz durumu,havadaki uydu sayısı v.s bütün bilgileri gösteriyor.
3-İmmerison 600 mv Verici,1 Adet Patch Panel Anten,2 Adet Mantar Sprionet anten,1 Adet Kumandaya Monte Edilmiş 2 Wt Boster ve 5200 Lipo Pil bu ürünler bazıları dj phantom alt tarafında,diğer ürünler ise kumandaye monte edilmiş şekildedir.Bu ürünler ne işe yarar.Cihazınızın çekim gücünü kesinlikle artıyor daha güvenli bir şekilde uçuş yapıyorsunuz.En önemli özelliği ise normalde 600-700 mesafe giden cihaz bu ürünler sayesinde 3km 4km mesafe gidebiliyor hatta 5k yakın gidenlerde var araştırın bakın arkadaşlar isterseniz.Normal cihazdan 6-7 kat daha fazla mesafe gitmenizi sağlıyor.
4-Cihazı ve Ekipmanları ile Beraber Taşıma için Saklama Kabı ,İosD Mini ve 3 Adet Yedek Pervane ve Boyun Askılığıda.Arkadaşlar cihazla birlikte saklama kabı verilcek saklama kabı büyük olduğu için cihazınızdaki çoğu malzeme koyabilirsiniz isteğe bağlı.İosD Mini havadan görüntü alırken eş zamanlı aynı zamanda görüntü alabiliyorsunuz.3 adet yedek pervane var arkadaşlar 2 adet daha var onları vericem kullanmak isterse kullanıcı kendi bilir.
5-5200 Lipo Pil arkadaşlar şarz yapmanız için şarz cihazı ve o şarz cihazın bataryası lazım.Yani 5200 Lipo Pil alıyorsanız onun yanında şarz cihazı ve onun bataryasını vermiyorlar size.Lipo piliniz bitince güzel bir şekilde şarza koyabilirsiniz.Cihazın bataryası çok fonksiyonlu olduğu için başka başka cihazları şarz edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam facebookta Rc ile birçok üye oldugum gurblar var istersen oradanda ilan koyabilirsin. :)

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dj Phantom 2 Set satışımız devam ediyor.Ana sayfada cihazla ilgileniyorsanız.Nasıl bir cihaz alıcağınız hakkında tüm bilgiler mevcut.Aklınıza takılan sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Cihazın son fiyat indirimini yapıyorum.Bu benim son fiyatımdır pazarlık payı yoktur.Şuanda satış fiyatında hiç bir karım yok.Bu fiyata böyle bir cihazı kimsenin bulacağını tahmin etmiyorum.

Foruma özel fiyat:3.150 lira bundan aşağı lütfen teklif yapmayın.Cihazı bedava vermek istemiyorum.

Fiyat:3150 indi

Arkadaşlar cihaz satışı devam etmektedir.Fiyat 3.150 lira.Fiyat olarak bundan aşağı inmeyi düşünmüyorum.

3.000 lira verip + 150 liralık kanal yada başka birşeyle gelirseniz görüşürsek anlaşırsak cihazı verebilirim.

Arkadaşlar Dj Phantom 2 Cihazını 3.000 liraya indirdim satış fiyatını biraz paraya ihtiyacım var bu aralar.
Cihazın malzemelerine bakarsın malzemelerini tek tek araştırsanız.Cihaz toplam 3.950 lira gibi bir para çıkıyor.
Phantom serisi bu işin en profesyonel tarafıdır.Cihazı alan arkadaşlar cihazdan kesin memnun kalacaklardır.
Cihazı 3.000 lira şuanda sahibinden.com,dj phantom forumlarına bakarsanız bu fiyata bulamassınız.Cihazın malzemelerine dikkat edin.Bütün herşey mevcut.

Cihaza şuana kadar yapılan bir çok teklif oldu takas,para taksit,3.000 lira gibi teklif oldu ama bazı şartlar koyuldu o şartlarda bana uymuyor ama forumda satılmassa yapabilirim.Uzun sürede parça parça satılırsa
3.000 çok daha fazla para eder o kadar zamanım yok.

3 gün daha satışta kalıcak.Ondan sonra konuyu kitliycem arkadaşlar.Cuma saat 15:00 kadar satıştadır.
Cihazın fiyatı:3000 lira bu işten anlıyan arkadaşlarınız varsa ne kadar uyguna aldığını onlar desin başka birşey demiyorum.Gidecekse foruma gitsin diyorum sonuçta burda çok ekmek yedim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri