Video Upload - Vps - Youtube sorunum

  • Kullanıcı NykS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

NykS

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ocak 2014
Mesajlar
102
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
30
Arkadaşlar , youtube işinde yeniyim.Özgün videolar çekiyorum kendim çekip atıyorum , ama upload hızım biraz kötü.Ve videoyu atarken bilgisayarda bazı programların işlemcinin yorma gücü düşüyor böylece çalışan program yavaşlıyor buda benim bir oyun sektöründe işimi baltalıyor.

Kısaca , vps diye birşey araştırdım sadece video upload için alınabilecek birşeymiş galiba.Para karşılığı bana dosya kaydetme ve video upload hakkı ve download hakkı veriyor ben sadece upload hakkını kullanıcam youtube a hergün 10 video yükliycem bu programı kullanmalı mıyım?Aranızda alıp kullanan vardır diye düşünüyorum.Alma sebebim bilgisayarımdaki işlemci gücünü zorlıyan programlarımdan tam verim alırkende ekstradan youtube a video atabilmek.

Link vermek serbest mi bilmiyorum , bireysel hosting diye bir site yılda 19 $ a
1.000 MB Disk Alanı
20.000 MB Aylık Trafik
25 Adet POP3 E-Mail Adresi
1 Adet MySQL Veritabanı
Ücretsiz Uygulamalar
Windows / Linux Platform
bu özellikleri veriyor bu özellikler
Benim hergün 10 video yüklememi hızlı yapar mı? 10x30=300 video yapar ve işte yeniyim 3. ay diyelim hergün 30 video yüklemeye başladım durum ne olur.Tam olarak anlatabildim mi durumumu bilmiyorum ama cevap dönen herkese ve dönmeyenlere teşekkürler en azından yazımı okumuşlardır :)
 
Site Yayınlarsan Alırsın O Paketi, VPS Ayrı. :)
 
VPS'de mi yapacaksın videolarını? kendi bilgisayarında yapacaksan yine vps ye atman gerekiyor videoyu, youtube'a yüklemekten farkı yok..
 
Site Yayınlarsan Alırsın O Paketi, VPS Ayrı. :)

:D cahillikten ölcem asgsdfh

---------- Spam Engelliyici 15:53 ---------- Önceki Mesaj 15:52 ----------

VPS'de mi yapacaksın videolarını? kendi bilgisayarında yapacaksan yine vps ye atman gerekiyor videoyu, youtube'a yüklemekten farkı yok..

Ben şimdi video çekiyorum , sonra upload ediyorum.
İşte vps bunu hızlı yapmamı sağlıyormuş.Benim bilgisayarımın cpusunu kullanmaması gerek veya ben 2. bilgisayarım var onu kursam sadece ordan video yüklesem 1. bilgisayarın internetine lag girer mi?
İnternet hızı düştüğü an benim oyun sektörümde sıkıntı çıkarıyor o yüzden vpsyi soruyorum hocam.
 
Videoyu Vds de yapacaksan olur ama pcde yapıp vdsye atcam ordan da youtube'a atarım diyorsan olmaz. Çünkü vdsye atmakla youtube'a atmak arasında fark yok. Forumda Vds satanlar var 15-20 liraya Upload için işini görür. Ama videoları vdsde çekicem dersen iyi bir sunucu alman lazım o da biraz tuzlu olur.
 
Videoyu Vds de yapacaksan olur ama pcde yapıp vdsye atcam ordan da youtube'a atarım diyorsan olmaz. Çünkü vdsye atmakla youtube'a atmak arasında fark yok. Forumda Vds satanlar var 15-20 liraya Upload için işini görür. Ama videoları vdsde çekicem dersen iyi bir sunucu alman lazım o da biraz tuzlu olur.

Peki hocam sizler nasıl yapıyorsunuzki ozaman , şuan herkes youtube a video atıyor.Herkes dediğiniz gibi mi yapıyor.Söylediğinize göre maliyet artıcak :D ben işte zaten yeniyim maliyet bi vps olsa iyidi.Videoyu kendi pcemde çekip vdsye atma olayı olursa fark olmuyor diyorsunuz bu kısım yatar ozaman , vdsde çekmeye kalkarsak yine para.
Ben bu videoları ozaman 2. bilgisayarı kurup o bilgisayarı sadece video atmaya yönelik kullanımı deniyim , ozaman belki 1. bilgisayarımı laglamaz.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri