Arkadaşlar , youtube işinde yeniyim.Özgün videolar çekiyorum kendim çekip atıyorum , ama upload hızım biraz kötü.Ve videoyu atarken bilgisayarda bazı programların işlemcinin yorma gücü düşüyor böylece çalışan program yavaşlıyor buda benim bir oyun sektöründe işimi baltalıyor.
Kısaca , vps diye birşey araştırdım sadece video upload için alınabilecek birşeymiş galiba.Para karşılığı bana dosya kaydetme ve video upload hakkı ve download hakkı veriyor ben sadece upload hakkını kullanıcam youtube a hergün 10 video yükliycem bu programı kullanmalı mıyım?Aranızda alıp kullanan vardır diye düşünüyorum.Alma sebebim bilgisayarımdaki işlemci gücünü zorlıyan programlarımdan tam verim alırkende ekstradan youtube a video atabilmek.
Link vermek serbest mi bilmiyorum , bireysel hosting diye bir site yılda 19 $ a
1.000 MB Disk Alanı
20.000 MB Aylık Trafik
25 Adet POP3 E-Mail Adresi
1 Adet MySQL Veritabanı
Ücretsiz Uygulamalar
Windows / Linux Platform
bu özellikleri veriyor bu özellikler
Benim hergün 10 video yüklememi hızlı yapar mı? 10x30=300 video yapar ve işte yeniyim 3. ay diyelim hergün 30 video yüklemeye başladım durum ne olur.Tam olarak anlatabildim mi durumumu bilmiyorum ama cevap dönen herkese ve dönmeyenlere teşekkürler en azından yazımı okumuşlardır
Kısaca , vps diye birşey araştırdım sadece video upload için alınabilecek birşeymiş galiba.Para karşılığı bana dosya kaydetme ve video upload hakkı ve download hakkı veriyor ben sadece upload hakkını kullanıcam youtube a hergün 10 video yükliycem bu programı kullanmalı mıyım?Aranızda alıp kullanan vardır diye düşünüyorum.Alma sebebim bilgisayarımdaki işlemci gücünü zorlıyan programlarımdan tam verim alırkende ekstradan youtube a video atabilmek.
Link vermek serbest mi bilmiyorum , bireysel hosting diye bir site yılda 19 $ a
1.000 MB Disk Alanı
20.000 MB Aylık Trafik
25 Adet POP3 E-Mail Adresi
1 Adet MySQL Veritabanı
Ücretsiz Uygulamalar
Windows / Linux Platform
bu özellikleri veriyor bu özellikler
Benim hergün 10 video yüklememi hızlı yapar mı? 10x30=300 video yapar ve işte yeniyim 3. ay diyelim hergün 30 video yüklemeye başladım durum ne olur.Tam olarak anlatabildim mi durumumu bilmiyorum ama cevap dönen herkese ve dönmeyenlere teşekkürler en azından yazımı okumuşlardır