Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ticaret yapmadık diye yazamıyoz malum yerlere bari buraya yazalı mrahat rahathey allahım heyyy
Sorun aslinda tam olarak su.
Buyuk satis yapan siteye reklam veren kisileri forum yonetimi banlamamak icin bahane ariyor.
Ayni olayi tekli satis yapan biri yapsa aninda bani yiyor.
Tabi burada yonetim soyle dusunuyor. Ben bir kisi icin bu adami banlarsam diger hizmet alan insanlar da magdur olacak. Ama boyle olmaz.
Belli bir sinirin olacak forum icinde. O siniri asani baban olsa da banlayacaksin. Kurallarin net olacak. Kim olursa olsun uygulayacaksin.
forumda da hata var bence, hizmeti alan insanların iyi yorumları kalıyor, kötü yorumları baltalama diye ya siliniyor ya da editleniyor. Hizmet almış adam yorum yapınca baltalamamı oluyor onu anlamıyorum.
ticaret yapmadık diye yazamıyoz malum yerlere bari buraya yazalı mrahat rahathey allahım heyyy
Adam bu durumda kendine göre en iyisini yapıyor. Ben siteyi yapar paramı alırım. Olmadı bilmem kaç ay sonra parasını iade ederim. Beklentiler, kurulan hayaller, emekler o arada kaynıyor tabi.
Bende iade mi aldım. Bu işe girmek isteyenler girmesin. Bak söylüyorum girmeyin. Hesabınızda kalsın para aynı şey olacak zaten girseniz'de bir süre sonra iade olacak o para hadi parayı boşverin emeklerinize harcadığınız zamana yazık bu konuda hala niye açık bilmiyorum...
Görmüyorlar ki hocam o şikayeti adamlar misal benim gecen sunucu aldım aldıgım kişi hakkında bir dünya şikayet acılmış ( gecikmelide olsa teslim etti sorun yok şu anda ) örnek olsun diye yazdım bunu
Ama görmedim forumdada o kadar aktifim taki bir sorun cıkınca görüyorsun en dogrusu böyle satışlara müsade edilmemesi
Ilk zamanlarla ile simdiki zamana bakiyorumda yararli konu paylasimdan baya uzak kalmisiz yuzde 90 ticaret donuyor
Arkadaşın bahsettiği kişi benim sunucu 10 saat geçikmeli teslim edilmiştir. Kendisi bu konuda sonuna kadar haklıdır. Yanlız kendisi hakkında 1 dünya şikayet konusu açıldı derken bu forumda bir tek ben sistemsel olarak [MENTION=8951]Dean[/MENTION] arkadaşı mağdur etmişimdir. Kendisi ile iletişime geçmeye çalıştım ama maalesef dönüş alamadım. Oda haklıdır. Açılan konuda kendisine aittir. Mağdur ettiğim arkadaşlarım veya müşterilerim oldu hiç bir zaman böyle bir şey olmadı demedim açıklamasınıda yaptım. Özellikle konu açtım benim tarafımından istemeyerekde olsa mağdur olan arkadaşlar var ise aktifsunucu veya profilbilisim zamanında iletişime geçildin diye. Her fırsatta beni öne getirmenin anlamı yok. Sen dahil olmak üzere benden hizmet slan müşterilerim ulaşamadım cevap alamadım veya isteklerimi yerine getirmedi diyemez. Diğer konuyu gelince sonuna kadar haklısınız. Yanlış birşey söylediysem özür dilerim.
Sorun aslinda tam olarak su.
Buyuk satis yapan siteye reklam veren kisileri forum yonetimi banlamamak icin bahane ariyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.