Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadalar konuyu inceledim ama tam detaylı bilgi bulamadım bot 9.ayda kapanacak denilmişti ama videoyap giriş sayfasında 6.ayda kapanacağı yazıyor hangisi doğru ona göre kanal bağlayacağım ve dm bölümü çalışıyor mu bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok iyi olur.

01.09.2018 tarihinde videoyap kapanacaktır.
 
Yöneticilerin böyle birşeyi görmezden gelmesi ne kadar doğru bilmiyorum normal user olsa çoktan ban almıştı.
 
Teşekkürler hocam bir de dm bölümü çalışıyor mu şuan bilginiz var mı ?

sürekli degişiyor.bugün çalışan yarın çalışmayabilir :)

Yöneticilerin böyle birşeyi görmezden gelmesi ne kadar doğru bilmiyorum normal user olsa çoktan ban almıştı.


şartlar ortada,zorla kimseye bi satış yapılmıyor hocam.dogru dürüst destek yok,sorun çıkarsa günlerce beklersin düzelmesini.buna ragmen şu tarihe kadar isteyen kullanabilir,istemeyen kullanmaz deniyor kısaca.
 
sürekli degişiyor.bugün çalışan yarın çalışmayabilir :)




şartlar ortada,zorla kimseye bi satış yapılmıyor hocam.dogru dürüst destek yok,sorun çıkarsa günlerce beklersin düzelmesini.buna ragmen şu tarihe kadar isteyen kullanabilir,istemeyen kullanmaz deniyor kısaca.

Şartlar şartlar Hocam bu şartlardan aspireyi de böyle banlamadınız 10 kişi birden şikayet edince ban atıldı yani 10 kişi mi ban şartı şaka gibi.
Herşeyi geçtim ortada şart dahi varsa gün telafisi yapmalı mı yeterli mi değil bence :)
Bu şekilde bir forum biraz hoş değil demek istediğim hak ve adaletli olunmalı bir anda banlanmamalı belki nihayetinde adam kaç yıldır emek veriyor ama bundan sonra diye şart koşulmalı diye düşünüyorum neyse kurulan cümlelerde boş kaç aydır birşey olmasıysa yine olmaz
 
Şartlar şartlar Hocam bu şartlardan aspireyi de böyle banlamadınız 10 kişi birden şikayet edince ban atıldı yani 10 kişi mi ban şartı şaka gibi.
Herşeyi geçtim ortada şart dahi varsa gün telafisi yapmalı mı yeterli mi değil bence :)
Bu şekilde bir forum biraz hoş değil demek istediğim hak ve adaletli olunmalı bir anda banlanmamalı belki nihayetinde adam kaç yıldır emek veriyor ama bundan sonra diye şart koşulmalı diye düşünüyorum neyse kurulan cümlelerde boş kaç aydır birşey olmasıysa yine olmaz
2014 den beri burada olmadığın için Mehmet hocanın nasıl destek verdiğini bilmiyorsun, aspire ile aynı şey değil, birisi hizmet vermeyi bitireceğim der adam gibi yıllardır verdiği hizmeti noktalar, birisi umut taciridir bugünü yarına atar. Aradaki fark net
 
2014 den beri burada olmadığın için Mehmet hocanın nasıl destek verdiğini bilmiyorsun, aspire ile aynı şey değil, birisi hizmet vermeyi bitireceğim der adam gibi yıllardır verdiği hizmeti noktalar, birisi umut taciridir bugünü yarına atar. Aradaki fark net

Farkındaysan belkide banlanmamalı uyarılmalı dedim hadi uyarıyıda demedim varsayalım direk banlanmalı bu şekilde ticaret diye birşey yok mümkünatı yok.
Sonuç olarak sizinde dediğiniz gibidir verdiği değilde vermişti diyelim şuan verdiği sorunlu hizmet.
Bunların hiç biri problem değil tatil modunu açsın şuan süresiz herkes istediği kadar dondursun sıfır kafa ağrısı:)
Benim fikrim bu yönde.
 
2014 den beri burada olmadığın için Mehmet hocanın nasıl destek verdiğini bilmiyorsun, aspire ile aynı şey değil, birisi hizmet vermeyi bitireceğim der adam gibi yıllardır verdiği hizmeti noktalar, birisi umut taciridir bugünü yarına atar. Aradaki fark net

2013ten beri burdayım videoyapı ilk çıktığından beri kullanırım.

bu destekten cevap vermemeler, foruma girip çıktığı halde, başka konulara yorum yazdığı halde botun konusundan insanları bilgilendirmemesi, pmden konudan cevap vermemeler, botun haftalarca çalışmaması ilk değil. ama benim için son oldu.

ayıp denen birşey var. ticaret ahlakı denen birşey var. bunca insanı mağdur edemezsin bi açıklama yapma gereği bile duymadan.
 
Son düzenleme:
Hocam rica ederim şu botu düzelt artık, kanallar mahvoluyor 6 saatte bir çek diyorum 12 saate bir çek diyorum ya da kanal takip et diyorum. atmıyor atmıyor 1 hafta 15 gün sonra biriken 70 videoyu birden 1 saatte atıyor. Kanalda pert oluyor spama düşüyor ya kapat ya düzelt böyle bişey var mı?
 
3 hafta hiç çalışmadı son 4 gündür çalışıyordu bugün yine gitmiş bot yükleme yapmamış oto kanal çekilcekleri beklemeye bile almamış ilgilenirsin inş hocam bugün yarın. işlerimiz aksadı aksayacağı kadar şikayet konusu açmak istemiyorum[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
 
Son düzenleme:
arkadaş giden günleri telafi etmezse şikayet konusu açacagım yükleme yapmıyor.
 
tüm üyelerin para iadesini yaptıktan sonra bu adamın sınırsız banlanması gerekiyor
 
bu firefox eklentisi hangi sürümde çalışıyordu firefoxun
 
401 hatası neden olur beyler?
 
Son düzenleme:
Öncelikle yazının tamamını okumanızı rica ediyorum. Benim sistemde süre telafisi yapmam gereken bir durum yokken ben süre telafisi yapıyorum. Çünkü biliyorum ki artık ytde kanal yapıp bir gün kazandırcak ümidiyle çalışılıyor. Ve bu sektörde uğraşan herkes parasız kalmış durumda.

1) 01.04.2018 tarihi ile 17.05.2018 tarihleri arasında süresi biten tüm üyelerime 15 gün ekledim.

2) Normal süresi bulunan üyelerime de 15 gün ek süre ekledim.

3) Süresi dondurulmuş vaziyette bulunan sürelerede +15 gün süre ekledim.

4) Videoyap 01.09.2018 tarihinde kapanacağı için artık süre dondurmayı videoyapdan kaldırdım. Süresi donmuş vaziyette olan arkadaşlar sistemi kullanması şarttır.

Not: Desteğe bakamadığımı ve foruma bakamadığımı yazmıştım. Videoyap bu süreç içerisinde 1-2 saatlik aksaklıklar dışında 3-4 aydır hiç sıkıntı yaşamadı. Artık geçim kaynağım internetten olmadığı için pc başında tüm gün oturamıyorum.

Otomatik işlemlerin durması halinde yapılması gerekenler:
a) Otomatik kanal çekme çalışmıyorsa lütfen Manuel Kontrol butonuna basarak siz manuel kontrol ettiriniz.
b) Toplu videolarınız yüklenmiyorsa bekleyen videolar sekmesini 2-3 farklı sekmede açık bırakarak siz yüklettiriniz.

Not 2: Açık ve net konuşuyorum. videoyap geçen ay 2.000 TL ciro yapamadı, fakat ben sözümde durmak için her ay 30.000 TL server parası ödemeye devam ediyorum. Amacım içerideki üyeler süresini ve hakkını bitirmesi içindir.

Not 3: 3-5 arkadaşda telefon numaram mevcut. Eğer sistemde gerçekten bir arıza varsa zaten 1 saat içerisinde haberim oluyor ve düzeltiyorum. Fakat otomatik yapılan işlemlerin yapılmaması bir arıza değildir, çünkü siz onları devam ettirebilirsiniz.

6 yıla yakın hizmet verdim. Son aylarda işitmediğim ağır laf kalmadı. Eminimki bir çok kişi zarar eden bir siteyi başkası zarar ederse etsin diyip kapatır giderdi. Benimle çalışmış tüm arkadaşları seviyorum ve saygı duyuyorum. Videoyap sayesinde en az 10.000 den fazla kişi aylık 10.000 TL üstü gelir elde etti. Ve onlar kazanırken bende kazandım. Şimdi hiç kimse kazanamıyor ve ben zarar ediyorum. Umarım bakmanız gereken bir aileniz varken zarar eden bir işe sahip olmazsınız.

Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin.

Buarada şunu belirteyim videoyapın sadece aktif 147 üyesi kaldı. Yani ben 40.000 aktif üyeye hizmeti 5 yıla yakın zaman verdim. 147 üyeye sadece cevap veremiyorum. Çünkü bu işe ayıracak vaktim bulunmuyor, bu işe vakit ayırsam nasıl aileme bakıp, bu sistemin her ayki zararını cepten karşılayabileyim.
 
Son düzenleme:
Üstat firefox dan api alamıyoruz 401 hatası veriyor ilgilenebilir misin acaba?
 
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi server yükünü şu yönden azaltabilirsin 140 üye için günlük 15 bin toplu video hakkı gereksiz sadece önemli olan videoların vakti geldiğinde sistemin yükleniyor,tekrar denendi vs hata vermeyip o videoyu yüklemesi ve otomatik kontrol yapması bunu karşıladıktan sonra senin giderini azaltacaksa günlük hakkı 2 bine indir.

Bide şu var abi 6 mayısda yazdığım desteğe 1 ara bakar mısın.
 
yt video yöneticisi kısmı bende 1 aydır çalışmıyor nedense.kanallara giriş yapmadım,şifre degiştirmedim yada akla gelecek-gelmeyecek hiçbişey yapmadım :) destekdende belirttigim gibi nedense 2 videoyap hesabımdada token ile alakalı hata veriyor bu bölüm 1 ay oldu nerdeyse.yt bölümünü çok kullanan birisi degilim ama yinede çalışmaması işlerimi aksatıyor tabi,az da olsa.sonuçda seninde dedigin gibi hocam ytde yapılan kanallar ya tutarsa mantıgında yapılıyor şuan ne yazıkki.arada dmde yada videoyap servera baglanmalarda sorun çıkıyor ama fazla sürmüyor düzelmesi,genel anlamda ben memnunun şahsen.daha öncede biçok kez belirttigim gibi hiç olmamasından iyidir :)

geçenlerde bi arkadaşla skypda konuşurken anlattım durumu,çokda randımanlı degil videoyapın durumu yani bence sen diger bota bak dedim,adını unuttum şimdi botun :) önce bi alıp bakayım videoyapdan,nolucak sanki dedi ve videoyap hesabını uzattıgını söylemişti,3 gün sonrada geldi bisürü hakaret filan videoyap bu halde neden hala açık,kapatsın gitsin filan demişti.yaşadıgı bi sorun 3 saat sonra düzelmişti artık karşı tarafdamıydı hata,kendisinde mi,videoyapda mı bilemiyorum.yani demem o ki,o arkadaşada söyledigim gibi hatta daha önce bu konudada söyledigim gibi videoyapın eskisi gibi yüzde yüz sorunsuz çalışmadıgını,özellikle destekle alakalı sorun oldugunu herkes görüyor zaten.buna ragmen süre alıyorsanız bunları zaten kabul etmiş oluyorsunuz.kabul etmiyorsanızda hesabınızı,videoyap haklarınızı satabilirsiniz eger kullanmıyorsanız.iade olayı hakkında bilgim yok ama hala videoyap hakkı arayanlar görüyorum.

ben şahsen kendi adıma teşekkür ediyorum efe hocama,sayesinde hala dm bölümünde çalışmaya devam ediyorum.aktif olarak yt için başka bot var isteyenler ona geçebilirler.ben daha çok dm bölümünü kullanıyorum ve kendime özel bot yazdırana kadarda videoyapa mecburum çünkü bana uyan bi alternafi yok.inşallah çok sorun yaşamadan belirtilen tarihe kadar kullanırız :) bu arada bende bi masaüstü bot yazdırıp ona geçmem gerek ama kimbilir ne zaman olucak o da...
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri