İnternet Sitesinden 500TL ve Üstü Kazanan Varmı?

  • Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
hocam internet sitesi işleri youtube'dan çok daha zor başlarda... fakat reklamını iyi yaptın mı ve özgün içerik paylaştın mı google seni ilk sıralara atıyor haliyle hitler tavan yapıyor. seo bu konuda çok önemli... hocam istersen webmastersitesi davetiyesi gönderebilirim sana daha fazla detaylı bilgi için... zamanın varsa başla derim bol şans :)

Çok teşekkür ederim hocam bol bol okuyorum zaten o sitelerden davetiye için mesaj atarım ben sana :)
 
bende youtube kanalımla ilgili açacaktım domain almaya üşenmiştim :)
 
[MENTION=9639]maihes[/MENTION] yedek parça işini yaparken siteyi ver yazarlara onları kontrol et çift maaş al? Benim mantık buradan gidiyor yoksa tabikide internete bağlamamak gerekiyor hayatı.

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam bu konu uzar gider herkesin kendi düşüncesi :)

ben şu dönemde Türk sitesi hayatta açmam çünkü tüm alanlarda oturmuş siteler var sen pek tutunamazsın, ingilizce sitelere girecek olursam da iyi bir araştırma yapardım ve nish alanlara girerdim, mesela balıklarla ilgili ingilizce bir site iyi gider
 
ben şu dönemde Türk sitesi hayatta açmam çünkü tüm alanlarda oturmuş siteler var sen pek tutunamazsın, ingilizce sitelere girecek olursam da iyi bir araştırma yapardım ve nish alanlara girerdim, mesela balıklarla ilgili ingilizce bir site iyi gider

Tamam teşekkür ederim bilgileriniz için hocam :)
 
10 yıl önce hosting işi yapıyordum Her Tür sitem oldu, Yüksek hitli site ve forumlarım oldu özellikle, İnternet sitesi açmayı ve çok yüksek hit yapamasamda kazanmak istiyorum diyorsan kesinlikle yabancı içerikli site açmalısın, ben holidayinantalya.com diye bir tatil sitesi açmıştım basit bir kaç sene önce, günlük 200 dolar getiriyordu en basiti..
 
10 yıl önce hosting işi yapıyordum Her Tür sitem oldu, Yüksek hitli site ve forumlarım oldu özellikle, İnternet sitesi açmayı ve çok yüksek hit yapamasamda kazanmak istiyorum diyorsan kesinlikle yabancı içerikli site açmalısın, ben holidayinantalya.com diye bir tatil sitesi açmıştım basit bir kaç sene önce, günlük 200 dolar getiriyordu en basiti..

Degerli bilgilerin icin tesekur ederim hocam
 
Degerli bilgilerin icin tesekur ederim hocam

Rica ederim, Yani web sitesindede Yine adsense kullanacaksan TBMi yüksek içeriklerle çalışabilirsin mesela teknoloji ve sağlık TBM 0.60 0.70 oluyor Minimum. Türkçe olduğu halde..

Eğer Film veya Adsense ın ödeme yapmayacağı Bir site açacaksanız Adtech kullanabilirsiniz, Onun haricinde İçeriğe göre Splash, popup, banner reklamları alabilirsiniz Başka firmalardan, Eğer mobil hitiniz varsa, 1 k ya 40 TL Veren arkadaşlarımın Şirketi var Hızlı reklam, Deli para şiddetle öneririm, ödemenizi alırsınız ben kefilim.

Yalnız Youtube da kanalı at bırak ,Web sitesi ise ilgi bekliyor, Özgün makaleler girip backlink almadıktan sonra yüksek hitler elde edemezsiniz.. Örneğin ben uğraşmaktan sıkıldım bütün sitelerimi kapadım, elimde yüzlerce domain öyle boşta duruyor ))
 
hocam site dili yabancı açacaksan aç. Birde diğer arkadaşlarında dediği gibi site işi çok ilgi istiyor ya da prof. olman gerekiyor. Yoksa site açayım ben sonra biraz yazı gireyim tamamdır demekle olmuyor artık zira o işte köşeyi kapan kaptı.
 
Tbmsi yüksek olmayan orta seviye hatta bazılarına göre çöp sayılabilecek kategoride 10k 100,120 tl ortalama günlük. 10k ile kazanamayanın kesin biyografi sitesi vardır :D Çünkü biyografi yerlerde sürünüyor 7,8k ile 2,3 lira :) Tabi ki bu istisnadır genel durum 10k 100 tldir altını kazanıyorum diyen adam reklam yerleşimini düzgün yapamamıştır.
 
8 senelik sitem bir süredir sabit 500 kazandırıyor gibi. ama zaten 300ü servera gidiyor. şu bu parası derken biz tüm çeviri emeğini hobi için yapmış oluyoruz :D
 
Açmak istiyorsan yabancı içerikli Teknoloji veya Flash Oyun tarzı bir site açarsan tutturabilirsin , Seo çok önemli Wordpress kullanmanı öneririm Tema vs. daha kolay bulursun kullanımıda kolay tabii sabırda çok önemli bu işte :)
 
Ben yapmam hocam öyle şeyleri :) Sonra başka yerlerden çıkar onun acısı kimseyede önermem. Adam akıllı böyle kurallı bir siteden 500 tl ve üstü kazanan varmı onu merak ediyorum sadece. Yani verdiği emeğin karşılıgını alabilen.

Belirli kategorilere yönelik site açarsan kazanırsın, yeter ki emek, sabır, özgün ve benzersiz içerik olsun. Ben o kazandırmıyor diyenlere inanmıyorum; oradan buradan içeriği araklarsan, backlinke hesapsız abanırsan, emek ve sabır göstermezsen tabi ki kazanamazsın.

Özgün içerik, zamanında backlink, seo ve usulüne uygun reklamını edersen, guugıl sana emeğinin karşılığını verir.

Youtube ile zahmetsizce kazananlara belki zor gelebilir bu:D Zaten yattığın yerden kazanmasını seven bi milletiz! Niye zora gelsin ki, bir de youtube ile uğraşmadan kazanmak isteyenler var ya işiniz çok zor nette bence. Youtube ile kazanamazsan diğer yollarla zaten kazanamazsınız, kişisel fikrimdir.
 
bu konuda berkanı sahalara davet etmek gerek işin incelikleri için :P
Benimde hayalimde var bi internet sitesi ama hayırlısı bakalım ne zaman olucak:)
 
Arkadaşlar bu aralar youtube kanalları yanında internet site işlerinede merak sardım çok. Sitesi olan arkadaşlarım çok sürekli yakınıyorlar ama az kazandırıyormus. Adamların 3 yıllık siteleri büssürü postları var 10k yı zor görüyormus günde ve tıklama oranları %1 bile zor oluyormus ve tbm yerlerde tabikide. Yabancı sitesi olupta günde 4k görüntülemeyede aşırı kazanan arkadaşlarımda var.

Türkçe içerik olan internet sitesi olupta 500TL ve üzeri kazanan arkadaşlar varmı forumda acaba. Sadece bilgilerinde yararlanmak istiyorum tecrübelerinden felan.

merhaba hocam ne yaptınız bu konuda var mı bir gelişme, ben de şimdiye kadar kobilere web sitesi yaptım durdum ama kendime site açmamıştım.

artık ben de bu işle fazlasıyla ilgilenmek istiyorum. neler yapıyorsunuz neler tavsiye edersiniz? kategori ve içerik konusunda benim pek sıkıntım yok. durduk yere bişeyler üretip duruyorum sadece uygulamakta biraz sıkıntı yaşıyorum.
 
merhaba hocam ne yaptınız bu konuda var mı bir gelişme, ben de şimdiye kadar kobilere web sitesi yaptım durdum ama kendime site açmamıştım.

artık ben de bu işle fazlasıyla ilgilenmek istiyorum. neler yapıyorsunuz neler tavsiye edersiniz? kategori ve içerik konusunda benim pek sıkıntım yok. durduk yere bişeyler üretip duruyorum sadece uygulamakta biraz sıkıntı yaşıyorum.

Wordpress site açtım birtane tema düzenlemesini felan yaptım şimdi içerik giriyorum hocam zamanla adsense reklamda ekleyeceğim bakalım. Çok para kazanıcam düşüncesi ile yapmıyorum ama sadece açmak istedim geç bile kaldığımı düşünüyorum. Siteler biliyorsun eskidikçe değerleniyor ve üst sıralara geliyor.
 
ingilizce site çalışın arkadaşlar güzel kazandırır.Ve sürekliliği vardır.Çok uzun süre ekmeğini yersiniz.Spam gibi değildir.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri