1-2 Dakikalık Video Para Kazandırrmı

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba kafamda farklı bir proje var izlenim konusunu dert etmıyorum ızlenım olacaktır elbet güvenıyorum yapacağım videolara analiz yaptım zaten ama bu vıdeolar en fazla 4-5 dakikalık ortalama 2-3 dakikalık videolar olacak sizce bunlar para kazandırırmı ?

Örnek vermek gerekirse TR deki 30 dk lık video 1tl kazandırıyorsa 1k gösterime içerik dili ingilizce olan rakipsiz 2-3dk lık video da 1tl kazandırır

Dili, hitap şekli ve kitlesi önemli.

fiyatlar örnek verilmiştir şimdi sazanlar 1k gösterime 10tl 5 tl diye atlamasın lütfen.

Örnek vermek gerekirse TR deki 30 dk lık video 1tl kazandırıyorsa 1k gösterime içerik dili ingilizce olan rakipsiz 2-3dk lık video da 1tl kazandırır

fiyatlar örnek verilmiştir şimdi sazanlar 1k gösterime 10tl 5 tl diye atlamasın lütfen.

Yok hocam başlık türkçe olacak konuşma vs. olmicak ama izlenim olacak ondan eminim tek takıldıgım nokta misal 200k ızlense 1-5 dakikalık videolar kazandırırmı ondan emın degılım

Hocam Türkçe 3 dk lik video dan para kazancanı sanma sakın eğer ben günde 100 k izlenim alırım dersen eline 3 beş bişi geçer

YAW SENİN GİBİ İNSANLARI ELİMDEN GELSE ALAYINI BANLARIM. Sazan kim kime sazan diyorsun bu işte mastermı yaptında burada bilen adama vs sazan diyorsun. şimdi biri çıkar kategorisi iyidir 1k ya 30tl alıyorum der apışır kalırsın.
yada türkçe çalışıyorum niche çalışıyorum 1k ya 20tl alıyorum der apışır kalırsın (örnek bunlar bu rakamları temsili ama kazananlar var prof adamalr var türkçe vs fark etmez). 3 5 kuruş kazanıp üye olan alim kesiliyor yt de ...
hiçkimsenin hiçbişey bildiği yok bolkeseden sallamalar kol geziyor. kategoriye dile içeriğe kitleye vs herşeye göre değişir o. bilemezsin sen burdan maalesef dostum aynı dilde bile aynı di...l çeşit çeşit kazanç sunar
aynı dil aynı kategori izlenen ülke farklı olsun yine çok ciddi fark olur
herkes sazan 3 5 kazandınız diye bi siz akıllısınız
eski üyelerdensin belli banlanıp 2013 hesapla devam maşşallah zeka küpü

Son düzenleme:
1-2 videolardan günlük 10k izlenim alırsan 1-2 tl arası para getirir. (Yabancı içerik)

dene ve gör ne kadar kazanacağını. yt nin işine belli olmaz. 200 k izlenimden bahsediyosun hocam.

30 dk lık videonun 30 saniye bakılıp çıkılmasındansa tamamına yakını izlenen 2 dklık videoyu yeğlerim. Projenin tutacağını düşünüyorsan bence video uzunluğuna takılma.

Video uzunluğundan ziyade önemli olan izleme süresi bazı kategorilerde 1-2 saatlik videoda 1-2 dk izleme aldım sonuç elde var sıfır:D

S.A

Arkadaslar uzunluk onemli degil videoda ben bir tika 1 dkk izlenmeye 4 dolar aldigim video var...

izlenim oranı %50'nin üzerindeyse kazancın da artıyor diye biliyorum ben

izlenim oranı %50'nin üzerindeyse kazancın da artıyor diye biliyorum ben

hocam %50 değil'de başlığa göre filan youtube algoritması izlenme süresi belirliyor eğer o katagoride yüksek izleniyorsan ufak da olsun BGBG de filan artış olabilir

özgün ise sürekli kazanır ama spam ise az kazanır ama kazanır ...

Yok hocam başlık türkçe olacak konuşma vs. olmicak ama izlenim olacak ondan eminim tek takıldıgım nokta misal 200k ızlense 1-5 dakikalık videolar kazandırırmı ondan emın degılım
Hocam video her türlü kazandırır ama içeriğe göre değişir dediğim gibi. Örneğin a içeriğine tbm 0.01 veriyorsa b içeriğine 0.05 verebilir. Youtubedan anlamayan boş insanların yorumlarını boşu boşuna okuma. İçerik reklamlarına bak, adsense optimizasyonunu yap. Kategorilerini belirlersin kazançlarına göre.
YAW SENİN GİBİ İNSANLARI ELİMDEN GELSE ALAYINI BANLARIM. Sazan kim kime sazan diyorsun bu işte mastermı yaptında burada bilen adama vs sazan diyorsun. şimdi biri çıkar kategorisi iyidir 1k ya 30tl alıyorum der apışır kalırsın.
yada türkçe çalışıyorum niche çalışıyorum 1k ya 20tl alıyorum der apışır kalırsın (örnek bunlar bu rakamları temsili ama kazananlar var prof adamalr var türkçe vs fark etmez). 3 5 kuruş kazanıp üye olan alim kesiliyor yt de ...
hiçkimsenin hiçbişey bildiği yok bolkeseden sallamalar kol geziyor. kategoriye dile içeriğe kitleye vs herşeye göre değişir o. bilemezsin sen burdan maalesef dostum aynı dilde bile aynı di...l çeşit çeşit kazanç sunar
aynı dil aynı kategori izlenen ülke farklı olsun yine çok ciddi fark olur
herkes sazan 3 5 kazandınız diye bi siz akıllısınız
eski üyelerdensin belli banlanıp 2013 hesapla devam maşşallah zeka küpü
Bende diyorum niye bu forumda sazan yok sanırım(!)
Terbiyesizlik yapma, yaşın kadar konuş bu 1
Yorumumu iyi okumadığın belli hala konuşuyorsun bu 2
bu sektörde kaç yıldır olduğumu bilmeden böyle boş boş yorum yapan insanların bu forumdaki gereksizliğini kendin kanıtlamış oldun bu 3
Benim eski üyeliğimi kimse sorgulayamaz, kimsenin haddine değildir, inşallah r10 da falan takılmıyorsundur da oranın da kalitesini düşürmezsin bu 4

Yazdığım yazıyı okuyup tekrar yorum atmayı dene, yorum atarkende bir daha hakaret etmemeyi düşün. Terbiyesizlik yapma report ettim yorumunu. Seviyesiz insan.

Son düzenleme:
hocam video eğer izlenme alırsa dedikleri gibi uzunluğa takılma. youtube da dünyanın en çok kazanan kanalın videolarının çoğu kısa, 2-7 dakika genelde. demek ki kazanmak videonun uzunluğuna bağlı değil.

yabancı spam içerikte 1k izlenime(kısa videolar) 12 tl kazandığım günler oldu kendimi hiç sazan gibi hissetmedim inanmayorsan pm at içeriği sana da söyleyeyim. Kelimelere dikkat edelim biraz

hocam %50 değil'de başlığa göre filan youtube algoritması izlenme süresi belirliyor eğer o katagoride yüksek izleniyorsan ufak da olsun BGBG de filan artış olabilir

hocam peki bir sorum olacak size, türkçe içerikte 1-3 dklık videolar var genelde kanalımda. bgbg çok düşük. bu içeriğin dilinden mi yoksa video süresiyle alakası var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri