1.5 yıl çekilişi ! 2 adet 1tb harddisk veriyoruz :)

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
[MENTION=13695]erbain[/MENTION] abi tekrar üye olmanı rica edebilir miyim sen de sisteme yalnızca adını yazmıssın. Karışıklıkları önlemek amacıyla soyadını da eklemeni rica ediyorum. Henüz düzenleme kısmını bulamadım o sebepten üyeliği komple sildim; tekrar kayıt olursan çok sevinirim :)

Teşekkürler.

hocam sistem çöktü sanırım az önce girdiğim üyelik ile giriş yapamıyorum :D

Ruyamda otobus devrıldı yan yattı gördüm O günün sabahından beri hiç bir işim akmıyor hiç bir işim olmuyor buyuk kısmetsızlık talıhsızlıkler yasıyorum İnşallah bu hedıye bana çıkar ve benım için ve H&H Kardeşler için ve bütün ytpara ailesinin bütün değerli yonetcılerı değerli uyeleri için bütün işler rast gider herşey gönlümüzce olur inşallah Cenabı Allahtan diler dua ederım

hocam sistem çöktü sanırım az önce girdiğim üyelik ile giriş yapamıyorum :D

Çökme yok soyadını yazmadığın için üyeliğini sildim tekrar kayıt ol dedim :) Mailine mail gelmesi lazım yazdıklarımın :) Tekrar kayıt ol sana zahmet hocam adını da soyadını da yaz kayıt olurken :) Çekilişe katılım talebini de tekrar gönder sana zahmet

---------- Spam Engelliyici 09:32 ---------- Önceki Mesaj 09:32 ----------

Destek sisteminiz konusunda desteği nerden alacağız parolamı unuttum sıfırlayamazsınız diyor da :))

Hiç unutan birini görmedim bir bakayım yine de ama mutlaka vardır parola sıfırlama abi :)

Çökme yok soyadını yazmadığın için üyeliğini sildim tekrar kayıt ol dedim :) Mailine mail gelmesi lazım yazdıklarımın :) Tekrar kayıt ol sana zahmet hocam adını da soyadını da yaz kayıt olurken :) Çekilişe katılım talebini de tekrar gönder sana zahmet

Hiç unutan birini görmedim bir bakayım yine de ama mutlaka vardır parola sıfırlama abi :)

oooopps pardon kardeşim ben kayıt olduğumu sanıyordum önceden ama olmamışım kayıt oldum simdi :))

hocam benim o üyelik den kanal ile ilgili ticket im vardı o kaynamaz inşallah aynı şekilde diğer silinen arkadaşlarında ticketleri vardır belki :)

hocam benim o üyelik den kanal ile ilgili ticket im vardı o kaynamaz inşallah aynı şekilde diğer silinen arkadaşlarında ticketleri vardır belki :)

Ticketlar silinen kısmında sistemde kayıtlı kalıyor onu düşünmüştüm abi :) İkinci üyeliğinde de adını yazmıssın sadece ama buldum isim değişmenin yolunu Allahtan :)

Katıldım hayırlısı olsun :) Teşekkür ederim inş. ihtiyacı olan birine çıkar.

Not: Benim ihtiyacım var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri