1.5 yıl çekilişi ! 2 adet 1tb harddisk veriyoruz :)

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Çekiliş sonuçlarını bekliyoruz. :)

Çekiliş sonuçlarını bekliyoruz. :)

merhaba,
abi kasım 1.parti ödemesini yaptık bugun. O sebeple vaktimiz kalmadı hala raporlarla ugrasıyoruz. Yarın aksam canlı yayında yapmaya calısalım :) ödüller elimizde zaten konuyu açmadan almıstık ama vakit bulamadık :)

Yahu açıklamak 5 dakikanızı almaz amaç ne anlamadım sizin yüzünüzden [MENTION=29909]aemin[/MENTION] kaç gündğr uyuyamıyor :D 10 dakika vaktinizde mi yok yapmayın Allah aşkına

Yahu açıklamak 5 dakikanızı almaz amaç ne anlamadım sizin yüzünüzden [MENTION=29909]aemin[/MENTION] kaç gündğr uyuyamıyor :D 10 dakika vaktinizde mi yok yapmayın Allah aşkına

Ahahaha :D Ben mi sen mi? Ama açıklansa fena olmaz :D :D

abi çok katılan vs var bir de şeffaf olsun diye canlı yayında yapalım diyoruz o sebepten ertelendi ama bugün hallediyoruz mutlaka inşallah. Canlı yayın açınca filan baya vakit alıyor; yoksa ödüller vs zaten hazır o konuda şüpheniz olmasın. Tam ödemelere denk geldiği için böyle oldu diyebilirim. Yani vermek istemiyomuşuz gibi algılanmasın :)

https://www.younow.com/Jeito Canlı Yayındayım. Hızlıca halledip pazartesi kargoya veriyorum arkadaşlar :)

---------- Spam Engelliyici 08:56 ---------- Önceki Mesaj 08:52 ----------

Çekilişi kazananlar
1-) Emrah Öncü 2-) Şükrü Erdem ÇETİNER Yedek kazananlar 1-) Ali ÖZ 2-) IYI3

---------- Spam Engelliyici 08:57 ---------- Önceki Mesaj 08:56 ----------

Hayırlı olsun arkadaşlar :) video linkini de bulabilirsem mutlaka göndereceğim. İsteyenler benim younow profilimden sorgulayabilirler.
@JoNeST , @IYI3 , @aliq , [MENTION=9424]gecekusu12[/MENTION] Şükrü erdem çetiner. Pazartesi sabah 10 a kadar adresini atmayanların hakkı yedek üyeye devredilecektir. Adres isim soyisim telefon ve bazı kargolar istediğinden tc nizi de yazarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederiz.

Ekleme: Younow yayınında kayıtlı videoyu bulamadım malesef; ekran kaydı almıştım. tekrar çekebilirim ama bu sefer de ilk kazananlara haksızlık olacağından malesef bunu yapamıyorum. Çok özür dilerim neden kaydetmediğini anlamadım.

Saygılarımla;
Hüseyin

Son düzenleme:
https://www.younow.com/Jeito Canlı Yayındayım. Hızlıca halledip pazartesi kargoya veriyorum arkadaşlar :)

---------- Spam Engelliyici 08:56 ---------- Önceki Mesaj 08:52 ----------

Çekilişi kazananlar
1-) Emrah Öncü 2-) Şükrü Erdem ÇETİNER Yedek kazananlar 1-) Ali ÖZ 2-) IYI3

---------- Spam Engelliyici 08:57 ---------- Önceki Mesaj 08:56 ----------

Hayırlı olsun arkadaşlar :) video linkini de bulabilirsem mutlaka göndereceğim. İsteyenler benim younow profilimden sorgulayabilirler.
@JoNeST , @IYI3 , @aliq , [MENTION=9424]gecekusu12[/MENTION] Şükrü erdem çetiner. Pazartesi sabah 10 a kadar adresini atmayanların hakkı yedek üyeye devredilecektir. Adres isim soyisim telefon ve bazı kargolar istediğinden tc nizi de yazarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederiz.

Ekleme: Younow yayınında kayıtlı videoyu bulamadım malesef; ekran kaydı almıştım. tekrar çekebilirim ama bu sefer de ilk kazananlara haksızlık olacağından malesef bunu yapamıyorum. Çok özür dilerim neden kaydetmediğini anlamadım.

Saygılarımla;
Hüseyin

Çok teşekkür ederim hocam hayatımda ilk defa bir çekilişi kazandım ve o kadar lazımdı ki anlatamam :)

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Banada çok lazımdı ama nasip iste.
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] başka guzel bir çekiliş daha yapar belki o zaman kazanırız.

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Banada çok lazımdı ama nasip iste.
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] başka guzel bir çekiliş daha yapar belki o zaman kazanırız.

İnşallah hocam ara sıra güzel sürprizler yapmak bizi de sevindiriyor siz sevinince. bir de yapan sadece ben değilim ikiz kardeşim [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] la beraberiz yaptığımız her işte :)

İlk defa bir çekilişte adım geçti oda yedek olarak. Adresimi asil üyeler almazsa göndermemi talep ederseniz gönderebilirim.

Jeito

Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun... Güle güle kullanın...

Ayrıca çekilişte emeği geçen [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] ve [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] kardeşlere de gönülden teşekkürler...

BOL KAZANÇLAR...

Çıkmasa da H&H Kardeşlere Teşekkürler.. Beraber çalışamasak da kendilerini çok severim :)

[MENTION=20535]Oppon[/MENTION] [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Az önce geldi gerçekten çok teşekkür ederim :)
Çokta lazımdı, almayı düşünüyordum ama çekilişi bekliyordum Allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri