1 Adsense Kanal Rekorunuz ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
maşallah 90/95 kanalı olanda ıyı şans varmıs dün gece bir kanal actım video yukledım,sabah kalktım sahte telif gelmiş.

0,50 kuruş - 1 TL günlük hunharca spam için yeterlidir bence 1 kanaldan tüm kanallarının ortalaması bu aralıkta olsun yeterli bana göre

yanlış düşünüyorsun, tek kanal günlük iyi kazançlara ulaşıp telif harici birşeyden kapandığını görmedim.. oda sahte..

öyle yüzlerce videoya veya yüzlerce kanala pek gerek yok bu kadar kanal açmayı uğraşılacağı zamanı kategori analizine ayırsanız ciddi rakamlara ulaşabilirsiniz..

Az kanal ile sağlam kazançlar yapan arkadaşlar kategorileri etkili seçiyorlar o da ayrı ve güzel bir yöntem öyle adsense'im de var 1 tane

80 kanal bağlıydı ve 4 ünlem gelen bi kanal yüzünden hepsi kapandı artık 10-15 kanaldan fazla bağlamam bir adsenseye

18 kanal ve toplamda 7000 civarı video var, günlük 15-20 tl arası bırakıyor. tbm yükseltmem lazım niche işlerini arastırıyorum.

2 özgün kanal bağlı 1 tane spam kanalı bağlamadım partner yapıcam

yeri gelmişken sorayım bu adsenseye bağlamadığım spam kanal kapanırsa özgün kanallarıma bir zararı olur mu ?

1 defa 70 e ulaştım 1 hafta sürdü. son bir ayda 3 kere para kazanmalarımdan %80 kanallarım gitti dün tamamiyle tüm kanallarımın para kazanması gitti botlu botsuz hepsi zaten sadece 1 adsense im var. 3 aydır yalan yok günde 12 saatten fazlasını ayırdım youtube a ve 3 ay önce hayal ettiğim sayılar artık normal gelmeye başladı. Yani çalışan bir şekilde yolunu buluyor.

Genelde 20 kanaldan aşağıya düşmemeye çalışıyorum zaten bu aralar 1 haftada bir kanallarım gümlediği için çok çıkamıyorum. Az kanaldan çok kazanma işini pek beceremedim. Garanti olsun diye yandan birkaç tane açıyorum birisinden birisi güzel izleniyor.

Ancak endişem dün tüm kanalların kazanmalar gitti kesintinin çok olmaması için dua ediyorum.

Tabii ki en isiyi az riskli ya da risksiz (orijinal) az kanal şeklinde çalışmaktır bu şekliyle aslında orijinal çalışanlardan daha çok vakit harcanıyor ama orijinal kanalı ayağa kaldırmak da çok zor ve meşakkatli bir iş olduğu için şimdilik bu yöntemle devam.

Ben en son bir adsensede 18 19 kanal yapmıştım
günlük 400 bırakıyodu

Ben cesaret edemiyorum tek kanal gitmeyi tercih ediyorum

Ayrıca son bir aydır çok net gözlemliyorum ne zaman günlük 300-500 civarı kazanıp 5-6 gün bu şekilde devam ederseniz kanallarınız muhakkak gümlüyor. En azından benim başıma hep bu şekilde geldi. Dünkü yıkımda ise hiçbir kanalımda sorun olmamasına rağmen bir kanalı bahane göstermeyi başardılar. Kanalda 18 video vardı ve ne content ne ihtar ne 3. taraf hiçbir sorunu yoktu ama adamlar yükselişe geçen adsenseleri bir şekilde çok uzun süre barındırmıyorlar kazancını düşürüyorlar. Bilemiyorum bu belki bana böyle denk geldi ancak uyarmak istiyorum 5-6 gün çok yüksek kazanıyorsanız muhakkak uçuruyorlar birkaç kanalınızı. Bunu bilip buna göre önlem almanızı öneririm.

sen günde 25 kanal açmıyomuydun :) şuana kadar en az 10 bin kanalın olması lazım.

9 adsense var. herbirinin kazancı 200 ile 350 tl arasında.

herhangi birinde sorun olunca yıkım yaşamıyorum.

Beyler Bayanlar // Bütün kanalları tek bir gmaıle nasıl baglıyoruz yanı maıller ona gelıcek şekıdel bı telıf vs geldımı hemen sılmek adına

eskiden olsa 100'ü devirmessem uyuyamazdım ,
şimdi 10 geçince uyuyamıyorum :)

artık çok riskli
birine bişi oldumu alayı yalan oluyor

Benim şuan bir adsensede 68 kanal oldu 100-150 civarı bırakmayı planlıyorum.

Sizin adsense kanal bağlama rekorunuz ne düzeyde merak ettim :)
okada kanalın getirisi nedir çok merak ettim dostum rica etsem yazarmısın sıkıntı olmassa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri