1 ayda en az 250$

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Konun en önemli yeri altta yazdığım yer;

1) 10 video 15,000 kere izlense 150.000
2) 15 video 7000 bin civarı izlense 105,000
3) 25 video 3-4 bin civarı izlense 100,000
4) 50 video 1000 e ulaşsa 50,000
5) geriye kalan 200 video ortalama 500 civarı izlense 100,000

Sizce videoları bu kadar izlenen bir adam sizin taktiğiniz ihtiyaç duyar mı ? Bu konuda asıl anlatıcağınız yer 10 tane videonun 150.000 kere nasıl izletilebileceği.Alınmayın ama konu biraz gereksiz ve saçma olmuş

kesinlikle konu çok saçma
böyle taktik olmaz

Konun en önemli yeri altta yazdığım yer;

1) 10 video 15,000 kere izlense 150.000
2) 15 video 7000 bin civarı izlense 105,000
3) 25 video 3-4 bin civarı izlense 100,000
4) 50 video 1000 e ulaşsa 50,000
5) geriye kalan 200 video ortalama 500 civarı izlense 100,000

Sizce videoları bu kadar izlenen bir adam sizin taktiğiniz ihtiyaç duyar mı ? Bu konuda asıl anlatıcağınız yer 10 tane videonun 150.000 kere nasıl izletilebileceği.Alınmayın ama konu biraz gereksiz ve saçma olmuş

Ya harbi varya hiçbişe anlamıyosunuz,sırf laf olsun torba dolsun.Kardeşim benim bak güzelce anlatıyım sana.

Sen diyelim liveleak tarzı güncel siteleri takip ediyosun.O sitelerden nerdeyse 10-15 tane bulsan sana yeter.Ordan yeni gelmiş güzel bi videoyu iyi etiket çalışmasıyla youtubeye atan ilk 3 kişiden biri olursan emin ol en az 10 bin izleniyo.Yani ne biliyim sizmi yapamıyosunuz benmi şansa izletiyorum.Siz takip ediceksiniz o kadar yaa.Siteyi takip et inidr,yükle.Kazanan kazanıyo bu yolla.
Neyse yorumun için teşekkürler.

---------- Mesaj saat 17:01:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:01:01 civarında gönderildi. ----------

kesinlikle konu çok saçma
böyle taktik olmaz

Yapma bu taktiği ozaman.Zorlayanmı var yap diye

---------- Mesaj saat 17:02:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:01:41 civarında gönderildi. ----------

bence mantıklı 300 güncel video illaki kazandırır boru deyilya

İşte asıl konuda bu.GÜNCEL video.Burdakiler gidip funny yazıp izletmeye calışırsa izlenmez tabi

---------- Mesaj saat 17:03:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:02:11 civarında gönderildi. ----------

yahu ne mantıksız adamsın,benim ne kazandığımla ne alakası var,başlık açıyorsun bide çarşaf çarşaf yazıyorsun yaptığın tek şey x izletirseniz x kazanırsınız.hadi uğraşamam seninle.

İyi aferin

bende var 300 güncel video. kanalımın toplam izlenmesi 250 bini geçti şuan. kanalı 1 ağustosta açtım

bende var 300 güncel video. kanalımın toplam izlenmesi 250 bini geçti şuan. kanalı 1 ağustosta açtım

bidaki ay emin olun 750 yi geçicektir çünkü bu ay kazandıgınız abonelerin etkisini görüceksiniz.

yani kazanılmaz diyen arkadasları ben anlamıyorum neden kazanılmasın sonuçta güncel video atıyosun ben 1 sene önceki videoyu attım farklı dilde 50bin izlenme geldi

bidaki ay emin olun 750 yi geçicektir çünkü bu ay kazandıgınız abonelerin etkisini görüceksiniz.

yani kazanılmaz diyen arkadasları ben anlamıyorum neden kazanılmasın sonuçta güncel video atıyosun ben 1 sene önceki videoyu attım farklı dilde 50bin izlenme geldi

134 abone var işte. şuan 2 günlük kazancımın toplamı 76 dolar ayıptır söylemesi

İşte bende bunu diyorum.Tutturmuşlar şöle kazanılmaz,böyle kazanılmaz.Yavv bi denesene sen.Belki yararı olcak.Adam diyo nasıl izletcez.Böyle bi soru yok bikere.Oda senin girdiğin etiket,başlık vs. bağlı.Senin dediğin gibi dili falan değiş.Bişey yap işte.Düşünün ama biraz.Hemen olmaz falan demeyin.Muslera'nın dediği gibi herşeyi deneyin.Aklınızda soru işareti kalmasın.
Yorumun için teşekkürler

---------- Mesaj saat 17:19:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:18:01 civarında gönderildi. ----------

134 abone var işte. şuan 2 günlük kazancımın toplamı 76 dolar ayıptır söylemesi

Allah daha cok versin kardeşim.

İşte bende bunu diyorum.Tutturmuşlar şöle kazanılmaz,böyle kazanılmaz.Yavv bi denesene sen.Belki yararı olcak.Adam diyo nasıl izletcez.Böyle bi soru yok bikere.Oda senin girdiğin etiket,başlık vs. bağlı.Senin dediğin gibi dili falan değiş.Bişey yap işte.Düşünün ama biraz.Hemen olmaz falan demeyin.Muslera'nın dediği gibi herşeyi deneyin.Aklınızda soru işareti kalmasın.
Yorumun için teşekkürler

---------- Mesaj saat 17:19:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:18:01 civarında gönderildi. ----------

Allah daha cok versin kardeşim.
amin, hepimize

Yorumun için teşekkürler

Senin okuduğunu anlama ve mantık problemin var,burda yüzlerce kez yazılmış şeyler bunlar,zaten kimse güncel video yükleme-kanal resmi ekleme demiyor senin söylediğin şey youtube para kazanmaya yeni başlayacak birine ancak tavsiye olur yazdıklarına yanlış demiyoruz,yani 2+2=4 yazsan ona da yanlış diyemeyiz,birşeyin doğru olması işe yaradığını göstermez.Muslera nın dediğini de başkasının dediğinide uyguluyoruz işe yarayacak gibi olduktan sonra sen takma kafana söylemene gerek yok.

Tartışmalarınızda üsluplara biraz dikkat edelim arkadaşlar.Birçok arkadaşı bozuk üslubundan dolayı uzaklaştırmak zorunda kaldık.Aman dikkat.Başlığı ve yazıyı ben beğendim.Bir taktik olarak değil ama basit matematik hesabı bana bir fikir verdi.Yazıdaki "güncel video" yazan yerleri kafamda "orjinal video" olarak değiştirdim.Bir süredir kafamda olan fikirlerle birleştirdim.Bireysel olarak ben teşekkür ederim...

Senin okuduğunu anlama ve mantık problemin var,burda yüzlerce kez yazılmış şeyler bunlar,zaten kimse güncel video yükleme-kanal resmi ekleme demiyor senin söylediğin şey youtube para kazanmaya yeni başlayacak birine ancak tavsiye olur yazdıklarına yanlış demiyoruz,yani 2+2=4 yazsan ona da yanlış diyemeyiz,birşeyin doğru olması işe yaradığını göstermez.Muslera nın dediğini de başkasının dediğinide uyguluyoruz işe yarayacak gibi olduktan sonra sen takma kafana söylemene gerek yok.

Kafama takmıyorum zaten.Benim merak ettiğim şey şu.Denedindemi işe yarmıyo diyosun ? Dediklerimi yaptında kazanamadın mı ? o zamn gel istediğini de.Ama bu dediklerimle 4-5 kişi aylık sabit 600 dolara kadar kazanıyor.Sende dene sonra gel bana laf yap.

---------- Mesaj saat 17:38:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:37:30 civarında gönderildi. ----------

Tartışmalarınızda üsluplara biraz dikkat edelim arkadaşlar.Birçok arkadaşı bozuk üslubundan dolayı uzaklaştırmak zorunda kaldık.Aman dikkat.Başlığı ve yazıyı ben beğendim.Bir taktik olarak değil ama basit matematik hesabı bana bir fikir verdi.Yazıdaki "güncel video" yazan yerleri kafamda "orjinal video" olarak değiştirdim.Bir süredir kafamda olan fikirlerle birleştirdim.Bireysel olarak ben teşekkür ederim...

Rica ederim hocam bol kazançlar.

Kafama takmıyorum zaten.Benim merak ettiğim şey şu.Denedindemi işe yarmıyo diyosun ? Dediklerimi yaptında kazanamadın mı ? o zamn gel istediğini de.Ama bu dediklerimle 4-5 kişi aylık sabit 600 dolara kadar kazanıyor.Sende dene sonra gel bana laf yap.

---------- Mesaj saat 17:38:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:37:30 civarında gönderildi. ----------

Rica ederim hocam bol kazançlar.

kazandığım miktarlar bana yetiyor şükür,hadi canım kolay gele:)

arkadaslar kisisel olarak belirtmiycem ama ne gerek var böyle yorumlara allah askına adam sanki gelmis bizi dolandırmaya çalısıyomus gibi yorum yapmayın, arkadas gelmis kendi denedigi bilgili oldugu bi konuda fikir vermek istemis eger ben bunları biliyorum isime yaramaz diyosanız yorum yapmayın çünkü sizin bu tarz olumsuz yorumlarınız bütün forumu eksiye götürüyor nasıl mı, simdi bu arkadas bu açmıs oldugu konuda bukadar olumsuz yorum alınca (bazıları hakaret babında) bidaha bu forumda millete yardım etmek için kolay kolay konu açmaz belki simdi aylık 300$ kazanıyo bu konuyu açmıs belkide ilerde 3000$ kazanıcak (insallah kazanır) gelip neden konu açsın demezmi kendi kendine zamanında ben iyilik yapmaya çalısmıstım hakaret ettiler simdi neden yardım edeyim demez mi ?

bu forumda herkes bildigi ufak biseyi anlatsa yada [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın yaptıgı paylasımların %3 ünü yapsa neler olucanı hepimiz biliyoruz zaten ama emin olun bu tarz yorumlar yüzünden milletin forumda yardım edesi gelmiyo ki bazı yöneticiler bunu defalarca belirtti bizim kaybettigimiz nokta burası bu kafayla bizim milletimiz pek bi yol katedemez.

yorumumu kimse yanlıs anlamasın bnm tek istedigim lütfen biraz dikkatli olalım dünya fani..

bu iş şans işi.. aynı vide bir sürü kişi yukluyor ama senın ki izlenmiyor :D adamın ki milyon izlenıyor... tamamen şans işi bu iş...

arkadaş bu şekilde kazanç elde etmişki bişeyler yazmış olur olmaz diye baltalamanın anlamı yok.. önemli nokta video seçimi.. izlenime gelince her video herkeste izlencek diye bişey yok.. misal dün bi video attım izlenim 20 yi bulmadı googleda videoyu arattım aynı videoyu başka birisi atmış 600k izlenim almış merak ettim kanalına baktım adamın kanalında 4 video var öncekiler doğru dürüst izlenmemiş bu videosu patlamış birazda şans işi ama sadece videoyu yükleyip izlenim gelmesini beklememek gerekir..

arkadaslar kisisel olarak belirtmiycem ama ne gerek var böyle yorumlara allah askına adam sanki gelmis bizi dolandırmaya çalısıyomus gibi yorum yapmayın, arkadas gelmis kendi denedigi bilgili oldugu bi konuda fikir vermek istemis eger ben bunları biliyorum isime yaramaz diyosanız yorum yapmayın çünkü sizin bu tarz olumsuz yorumlarınız bütün forumu eksiye götürüyor nasıl mı, simdi bu arkadas bu açmıs oldugu konuda bukadar olumsuz yorum alınca (bazıları hakaret babında) bidaha bu forumda millete yardım etmek için kolay kolay konu açmaz belki simdi aylık 300$ kazanıyo bu konuyu açmıs belkide ilerde 3000$ kazanıcak (insallah kazanır) gelip neden konu açsın demezmi kendi kendine zamanında ben iyilik yapmaya çalısmıstım hakaret ettiler simdi neden yardım edeyim demez mi ?

bu forumda herkes bildigi ufak biseyi anlatsa yada [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın yaptıgı paylasımların %3 ünü yapsa neler olucanı hepimiz biliyoruz zaten ama emin olun bu tarz yorumlar yüzünden milletin forumda yardım edesi gelmiyo ki bazı yöneticiler bunu defalarca belirtti bizim kaybettigimiz nokta burası bu kafayla bizim milletimiz pek bi yol katedemez.

yorumumu kimse yanlıs anlamasın bnm tek istedigim lütfen biraz dikkatli olalım dünya fani..

%100 katılıyorum sana kardeşim.Değerli yorumun için teşekkürler

---------- Mesaj saat 18:13:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:11:48 civarında gönderildi. ----------

arkadaş bu şekilde kazanç elde etmişki bişeyler yazmış olur olmaz diye baltalamanın anlamı yok.. önemli nokta video seçimi.. izlenime gelince her video herkeste izlencek diye bişey yok.. misal dün bi video attım izlenim 20 yi bulmadı googleda videoyu arattım aynı videoyu başka birisi atmış 600k izlenim almış merak ettim kanalına baktım adamın kanalında 4 video var öncekiler doğru dürüst izlenmemiş bu videosu patlamış birazda şans işi ama sadece videoyu yükleyip izlenim gelmesini beklememek gerekir..

Aynen hocam.Kazanç etmesem zaten yazmam buraya.

---------- Mesaj saat 18:13:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:13:07 civarında gönderildi. ----------

kazandığım miktarlar bana yetiyor şükür,hadi canım kolay gele:)

Eyvallah..

meyve veren agac taslanır misali...
Adam size yazmıs iyi niyetiyle, adam akıllı okuyun dınleyın tartın sonra yazın...
ayrıca bilgisi olup da susanlar gibi de değil yani...
Ayrıca kardesim bosver yazma dicem de 3 5 sahısa prim verdırtmıs olursun dilediğince yaz sen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri