1 Bitcoin 100.000 TL!!!

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası

freusty

Kayıtlı Üye
adeta çocuğumu ellerimde büyütmüş kocaman adam olduğunu görmüşüm gibi hissediyorum. 400 tl ydi tanıştığımızda. hey gidi :)

not. dolar yüksek diye böyle görüldüğünün farkındayım geçmişe göre fiyatı daha düşük aslında :) sadece zamanında gördüğümüz max tl karşılık 80k ydı, şimdi 100k yı görmek gülümsetti.

bitcoin bi bizim ülkemizde bu kadar değerli birde bizim ülkeye eş değer ülkelerde doların yüksek olması amerikadakiler senin kadar sevinmiyor

bitcoin bi bizim ülkemizde bu kadar değerli birde bizim ülkeye eş değer ülkelerde doların yüksek olması amerikadakiler senin kadar sevinmiyor

özel bir not düşmüştüm bu tip yorumların "geleceğini bildiğimden" ama etkisi olmamış sanırım.

Btc'ci olanlar yine iyisiniz yaşadınız.
Hayırlısı olsun.

paypal etkisi. btc, eth, bch ve ltc fiyatları arttı bugün gözle görülür şekilde.

ekim, kasım, aralık, ocak ve haziran, temmuz ayları kriptolar için hareketli geçen zamanlardır genelde. ben önümüzdeki 3 ayda güzel şeyler görmeyi ümit ediyorum. döngü de genelde şöyle olur. önce bitcoin yükselir. yanında bilindik coinleri de götürür bch, lite, ripple vs vs. sonra btc durgunluğa geçer, sıra adı orta ve az bilinen coinlere gelir. onlar sıçramaya başlar, btc o sıra duraksar yahut düşüştedir. bakalım benim için en önemlisi altlar. bu döngü son yaşandığında sene 2017 ekim-2018 ocak aralığıydı. o zamandan bu yana hareket yoktu. bence artık su yeterince kaynadı. hayırlısı.

Ben halen şu bitcoine güvenemiyorum. Uzun süreli yatırımı kumar olarak görüyorum. Yanılma ihtimalim de var yanılmama ihtimalim de.

ben 3 4 ay önce 11k dolar binance aktardım, halen almadım, dolarda duruyor para binance de, kriz zamanlarını bekleyeceğim, her yıl mutlaka bir kriz çıkıyor, kriz olduğunda bitcoin ortalama yüzde yüz düşüyor, böyle zamanı kovalayıp ethereum alacağım

ben 3 4 ay önce 11k dolar binance aktardım, halen almadım, dolarda duruyor para binance de, kriz zamanlarını bekleyeceğim, her yıl mutlaka bir kriz çıkıyor, kriz olduğunda bitcoin ortalama yüzde yüz düşüyor, böyle zamanı kovalayıp ethereum alacağım

Vaybee 200 lirayken görmüştüm ilk bitcoini 3500 liradan 3 tane almıştım...
bir kaç ay önce bu fırsat geldi kaçırdım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri