1 Günde 400 Bin Abone Mümkün mü ?

underworld25

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir kanala denk geldim iyi kurgulanmış senoryosu güzel bir kanal nasıl olur bakınız. Nerdeyse kasmaya 1 hafta önce baslamıs diyebiliriz günde 5 videodan fazla atıyor haftada 1m geçmiş kanal. günde ortalama 200-400 bin abone geliyor.

https://www.youtube.com/channel/UCBAVuFj7sgiS0Qp0hBgfuJg/videos

https://socialblade.com/youtube/channel/UCBAVuFj7sgiS0Qp0hBgfuJg

Suan youtubede en hızlı büyüyen kanallarda ilk sırada izlenim ve abone alıyormu bilmem ama bu hızda haftada 2 milyon abonesi oluyor.

alıyor tabi almaz olur mu bir videosu 800k sonraki videosu 80k izlenmiş kimine botu dayıyor kimine dokunmuyor. https://i.hizliresim.com/DOWnZ3.png

bu adamlar onbinlerce dolar para akıtıyor bu fake istatistikleri yapmak için. dönüşü de yine o denli büyük oluyor tabi para kazanma falan kapanmazsa. vietnamlılarla çalışıyolardır muhtemelen. hatta salih reisler bile benzer alangirli yollarla iş yapıyordu bana kalırsa. doğal yoldan mümkünatı yok bu tarz istatistiklerin özellikle kısa sürede. ne kadar büyük sosyal ağa sahip olursan ol, çok zor iş. benzer kanallar üretenlerin videoları haftada 500 izlenmiyor. ne vasıfları varmış da kimi 1 ayda 50k izlenirken kimi 15 milyonu görüyor. denge yok kanalda, kimine basmışlar botu kimine dokunmamışlar.

alıyor tabi almaz olur mu bir videosu 800k sonraki videosu 80k izlenmiş kimine botu dayıyor kimine dokunmuyor. https://i.hizliresim.com/DOWnZ3.png

bu adamlar onbinlerce dolar para akıtıyor bu fake istatistikleri yapmak için. dönüşü de yine o denli büyük oluyor tabi para kazanma falan kapanmazsa. vietnamlılarla çalışıyolardır muhtemelen. hatta salih reisler bile benzer alangirli yollarla iş yapıyordu bana kalırsa. doğal yoldan mümkünatı yok bu tarz istatistiklerin özellikle kısa sürede. ne kadar büyük sosyal ağa sahip olursan ol, çok zor iş. benzer kanallar üretenlerin videoları haftada 500 izlenmiyor. ne vasıfları varmış da kimi 1 ayda 50k izlenirken kimi 15 milyonu görüyor. denge yok kanalda, kimine basmışlar botu kimine dokunmamışlar.

Haklısın bu denli yükselmesi imkansız 2 gün önceki istatistiği günlük 85 milyon izlenim. Sanırım basarılı olduda kanalı tutar artık.

Orjinal kanal adı vlad and nikita'ydı, sanırım bu spam kanal veya orjinal sahipleri videoları baska kanal açıp oraya atmaya başladılar

Arkadaşlar bir kanala denk geldim iyi kurgulanmış senoryosu güzel bir kanal nasıl olur bakınız. Nerdeyse kasmaya 1 hafta önce baslamıs diyebiliriz günde 5 videodan fazla atıyor haftada 1m geçmiş kanal. günde ortalama 200-400 bin abone geliyor.

https://www.youtube.com/channel/UCBAVuFj7sgiS0Qp0hBgfuJg/videos

https://socialblade.com/youtube/channel/UCBAVuFj7sgiS0Qp0hBgfuJg

Suan youtubede en hızlı büyüyen kanallarda ilk sırada izlenim ve abone alıyormu bilmem ama bu hızda haftada 2 milyon abonesi oluyor.

oha dıyorum valla
konum abd
vıdeo baslıkları rusca vs
ızlenım e gore abone oranı cok fazla geldı bana.
sanırım cocuk ıcerıklerınde ızlenıme gore abone olma sayısı dıger ıcerıklere gore yuksek.
bırde bana gore cok sacma gelen bu amoror vıdeolar malum cocukların ılgısını cektıgı ıcın cabuk buyuyor tr de de orneklerı cok.
napsak yanı bu ısemı gırsek.

Son düzenleme:
Şu yt işine girdiğimden beri tanık olduğum en tuhaf olaylardan biri valla :D birileri vurgun yapıyor belli

---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:49 ----------

Gerçekten abone sayısı aşırı tuhaf, ben spam içerikte 3 ayda tek video 11mn yaptığımı bilirim max 80k abone gördüm..

bot kesinlikle bu saçmalıkları izleyecek bu kadar insan yoktur.

Yeni bir kanal açıp videoları Fransızca atıyor olabilirler mi. Ana kanalları çok büyük bot vs olduğunu düşünmüyorum

İşte bir YT PARA klasiği bottur o bottt
Vlad Nikita dünyanın en çok izlenen çocuk kanallarının başında gelir. Orjinal kanalının günlük izlenimi 30 milyon civarıdır farklı dillerde profesyonel seslendirme ile yapılmış onlarca kanalı var fransızca italyanca hintçe rusça bu kanalların toplam günlük izlenimi 200 milyon civarıdır yt aramadan vlad nikita yazıp kanalları seçerseniz bir kısmını görebilirsiniz. Bot mudur derseniz. Hiç sanmıyorum

geçenlerde bende bu tarz bir kanala denk geldim, komik yorumları okuyup 1 yılda 900 k abone olmuştu. Son baktığımda reklamları gitmişti.

İşin içinde ruslar varsa herşeyin kuarallara uygun olması mümkün mü sizce?

Ayrıca yorumlar neden kapalı? İzlenim yorum dengesizliği belli olmasın diye olabilir mi?

Son düzenleme:
adamlar 2. kanalmış ben sıfırdan açılıp kasıldığını düşünmüştüm orj hesapları 26 m aboneyken bu istatistikler normal o halde.

Adamlar dünyanın en büyük kanallarından birinin sahibi ama aboneler bot öyle mi?

Diğer kanaldan destekliyorlar belli ki. Ayrıca zaten ünlü olduklarından tutması kolay. İzlenime göre abone sayısı fazla ama diğer kanala abone olanlar buna da direk oluyorlardır.
Ayrıca da onlar bu işi çözmediyse dünyada kimse çözememiştir heralde.

kısa sürede tutturmaları normal 26M günlük ortalama 20M izlenen kanalları var oradan video bitişi ve kartlarla destekliyorlar ekstra olarak Arapça ve Rusça kanallarıda var ve çocuk kategorisinde önerilenler algoritmasını çok iyi biliyor ruslar attıkları bir videoyuda günlük 20M izlenen bir kanaldan bitiş verirsen önerilenlere sokmak zor olmasa gerek çocuk kanalı olanlar bilir aboneler bot değil [MENTION=9873]sasaleyte[/MENTION] artık çocuk kanallarında kanallar riske girmesin diye yorumları kapatıyorlar

İşin içinde ruslar varsa herşeyin kuarallara uygun olması mümkün mü sizce?

Ayrıca yorumlar neden kapalı? İzlenim yorum dengesizliği belli olmasın diye olabilir mi?

Youtube artık çocuk kanallarında kendi kapatıyor yorumları. bendekiler de kapatıldı youtube tarafından. Ayrıca like dislike da kapalı.

---------- Spam Engelliyici 12:37 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

adamlar 2. kanalmış ben sıfırdan açılıp kasıldığını düşünmüştüm orj hesapları 26 m aboneyken bu istatistikler normal o halde.

Ne 2 si ne 3 ü ne 5 i adamların 10 dan fazla kanalı var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri