1 Haftalık Ücretsiz VDS Alımı En Çıtırından (Videolu Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
Hocam sağol , herzamanki gibi güzel bir anlatım .

Fakat ,Net varla yok arası . dosya bile çekilmiyor kilobytle'la dosya çekmeye çalışıyor .
Site açmıyor şu anda kurduğum makine .
:D

en stabili 2008 mi?

server 2008 r2 full olanı ;) normal 2008 standart olanıda var az yer kaplayan fakat uzakmasaüstü izin vermez default özelliğidir.

---------- Mesaj saat 01:28:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:10 civarında gönderildi. ----------

Hocam sağol , herzamanki gibi güzel bir anlatım .

Fakat ,Net varla yok arası . dosya bile çekilmiyor kilobytle'la dosya çekmeye çalışıyor .
Site açmıyor şu anda kurduğum makine .

Sağolun :) ayarlarda bir problem var o zaman skype gönder bi bakalım

server 2008 r2 full olanı ;) normal 2008 standart olanıda var az yer kaplayan fakat uzakmasaüstü izin vermez default özelliğidir.

---------- Mesaj saat 01:28:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:10 civarında gönderildi. ----------

Sağolun :) ayarlarda bir problem var o zaman skype gönder bi bakalım

ayarlarda problem varmı bilmiyorum ama .
birkaç dosya çekti .
net gitti kendi kendine .
winrar felan kurayım dedim , winrar çektim flash player çekemedim net yok .

makineyi silip tekrar kurayıım bakalım düzelecek mi.

---

Edit : makineyi sil kısmı var makineyi silmiyor .
Artık yarın uğraşırım .

Tekrar teşekkürler , birkaç dosya atarken işe yarayacak .

ayarlarda problem varmı bilmiyorum ama .
birkaç dosya çekti .
net gitti kendi kendine .
winrar felan kurayım dedim , winrar çektim flash player çekemedim net yok .

makineyi silip tekrar kurayıım bakalım düzelecek mi.

---

Edit : makineyi sil kısmı var makineyi silmiyor .
Artık yarın uğraşırım .

Tekrar teşekkürler , birkaç dosya atarken işe yarayacak .

Her daim :) Ayarlarda bir sıkıntı vardır evet tekrar makine silip kuramıyorsunuz free özellikleri kullandığınız için firma premium üyelik istiyor :) yeniden bir temiz vds alın ;) bende yeniden aldım bir test ediyim dedim

rtjjz.png

Uzak masaüstünde bağlanırken kendi pcmizin internet hızı önemli mi? mesela 20mbit kullanıyorum hiç kasmayabilir mi server? yoksa bizle alakası yok mu?

Uzak masaüstünde bağlanırken kendi pcmizin internet hızı önemli mi? mesela 20mbit kullanıyorum hiç kasmayabilir mi server? yoksa bizle alakası yok mu?

Uzak masaüstünde bağlanırken sizin pc veya internet hızınızın herhangi bir önemi yok vds açısından,zaten bu işlem sizin upload hızınızdan işlenir yani up hızınız yüksekse vds ile bağlantınız rahat gerçekleşir ;)

Hocam uzak masaüstünden bağlandım fakat şifre yanlış diyor? bu istediği şifre bizim belirlediğimiz şifre değil mi?

hocam peki kasmasının bir sebebi benim up hızım mı acaba? 200 up hızım var önceki vps'dede kasıyordu bundada?

VDS'in kasmasını diyorsanız en kral vdse bağlansanız bile tüm uzak masaüstü yada vnc gibi sistemlerle eriştiğiniz için doğaldır kasan birşey yok aslında sadece uzak erişimde masaüstü dalgalanmaları olur team vieverde win7e ye bağlanınca aero özelliğini kapatmayı sorar kasmaması için :) ama vds deki programlar kapat hatası gibi şeyler veriyorsa durum başka.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri