Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
en stabili 2008 mi?
Hocam sağol , herzamanki gibi güzel bir anlatım .
Fakat ,Net varla yok arası . dosya bile çekilmiyor kilobytle'la dosya çekmeye çalışıyor .
Site açmıyor şu anda kurduğum makine .
![]()
server 2008 r2 full olanınormal 2008 standart olanıda var az yer kaplayan fakat uzakmasaüstü izin vermez default özelliğidir.
---------- Mesaj saat 01:28:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:10 civarında gönderildi. ----------
Sağolunayarlarda bir problem var o zaman skype gönder bi bakalım

ayarlarda problem varmı bilmiyorum ama .
birkaç dosya çekti .
net gitti kendi kendine .
winrar felan kurayım dedim , winrar çektim flash player çekemedim net yok .
makineyi silip tekrar kurayıım bakalım düzelecek mi.
---
Edit : makineyi sil kısmı var makineyi silmiyor .
Artık yarın uğraşırım .
Tekrar teşekkürler , birkaç dosya atarken işe yarayacak .
Uzak masaüstünde bağlanırken kendi pcmizin internet hızı önemli mi? mesela 20mbit kullanıyorum hiç kasmayabilir mi server? yoksa bizle alakası yok mu?
hocam yapamadım ya bi el atarmısın team versem?
P.M gönder bakalım![]()
Hocam uzak masaüstünden bağlandım fakat şifre yanlış diyor? bu istediği şifre bizim belirlediğimiz şifre değil mi?
vnc'den oluşturdunuz şifre yanlış olabilir mesela ben karakter olarak şifre sonuna @ işareti koydum oysa @ yerine 2 yazmak gerekiyormuşklavye farklı
yani mesela benim şifrem Onur.yuzak1 bunu nasıl yapıcam kabul etmiyor meret![]()
Onurçyuzak1![]()
hocam peki kasmasının bir sebebi benim up hızım mı acaba? 200 up hızım var önceki vps'dede kasıyordu bundada?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.