1 Kanala Kaç Video Atıyorsunuz Max

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ben günde toplam 5 tane atıyorum 10 kanalımdan 5ine ama günde o 5 video 50k izlenim alıyor.Doğru video doğru etiket ile telif felanda yemiyorum ama taki evvel gün tüm kanallarımın para kazanmasının kapatılmasına kadar.

Ben günde toplam 5 tane atıyorum 10 kanalımdan 5ine ama günde o 5 video 50k izlenim alıyor.Doğru video doğru etiket ile telif felanda yemiyorum ama taki evvel gün tüm kanallarımın para kazanmasının kapatılmasına kadar.
günde 50 k izlenim ile kapatılması normal gibi fazlada abartmamak lazım..Bugün takip ettiğim haber kanalları vardı 5 6 tane 3 tanesi kapanmış.Adamlara nazarım mı deydi ne.Kimde gözüm kalsa kapanıyor.:D

günde 50 k izlenim ile kapatılması normal gibi fazlada abartmamak lazım..Bugün takip ettiğim haber kanalları vardı 5 6 tane 3 tanesi kapanmış.Adamlara nazarım mı deydi ne.Kimde gözüm kalsa kapanıyor.:D

videolarım güncel değil en güncel attığım video 2 seneliktir benim :) genelde 5-6 senelik videoları atıyorum ki telif yemiyeyim diye. Arıyorum kıyıda köşede kalmış ama iş yapmamış videoyu benzer içeriklerde aramalarda ilk sayfada çıkmasını sağlıyorum o yüzden 50k alması çok düşük bile :)

Atın atın siz ay sonu Kanalının para kazanması devre dışı bırakılanlar ve merak edenler BURAYA konu başlığı altında hepinizi bekliyor olacağım :)

nereden buluyorsunuz bu kadar çok videoyu :D

biraz açabilir misin üstad özelden veya buradan nasıl uygun gelirse

ilk önce torrent sitelerini google amcaya sor. torrent sitelerinde istediğin kategorilere gir ondan sonra bedava olan torrent programını indir bilgisayarına kur
beğendiğin arşivi bilgisayarına indir. daha sonra indirdiğin videoları para kazanması kapalı ve adsense ye bağlı olmayan bir kanala yükle telifli videoları içlerinden bul sil ondan sonra kanallarına azar azar yükle benden bu kadar.

ilk önce torrent sitelerini arattır torrent sitelerinde istediğin kategorilere gir ondan sonra bedava olan torrent programını indir bilgisayarına kur
beğendiğin arşivi bilgisayarına indir. daha sonra indirdiğin videoları para kazanması kapalı ve adsense ye bağlı olmayan bir kanala yükle telifli videoları içlerinden bul sil ondan sonra kanallarına azar azar yükle benden bu kadar.

süpersin hocam deneyeceğim bakalım saolasın :)

ilk önce torrent sitelerini google amcaya sor. torrent sitelerinde istediğin kategorilere gir ondan sonra bedava olan torrent programını indir bilgisayarına kur

Daha ne olsun :)

Çok video da eşleşen, dünya geneli engellenme sayısı arttığı için 100 ü geçmiyorum.

1 kanala atılan videolar gördüm cidden kanal kapanmaları normalmiş 1000ler 2000 havada uçuşuyor (:

Hergün düzenli video yüklemesi yapmam.Bugün 150 video attıysam, 3 4 gün hiç video yüklemem.150 videoyuda tek seferde değil 2 yada 3 part halinde atarım.
En önemliside bu işlemlerin hepsini manuel yapmam.Vds ve botlardan vazgeçin.

arkadaşlar benim anlamadığım nokta bu toplu video atma konusunda ben varsayılanlara bi kaç etiket koyuyorum daha bugün attım bi 300 video falan izlenim alıyor mu yani yüzlerce videoya tek tek etiket girmek kolay olmasa gerek ?

Dediğiniz gibi yapayım dedim yeni kanal açtım yaklaşık 12 saat oldu 21 video attım hepsinin toplamı 5 gösterim..21 videodan 12 saat 5 gösterim aldım.:D

Bu işi ben beceremedim herhalde en iyisi günde tek videodan devam edeyim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri