Ben günde toplam 5 tane atıyorum 10 kanalımdan 5ine ama günde o 5 video 50k izlenim alıyor.Doğru video doğru etiket ile telif felanda yemiyorum ama taki evvel gün tüm kanallarımın para kazanmasının kapatılmasına kadar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günde 50 k izlenim ile kapatılması normal gibi fazlada abartmamak lazım..Bugün takip ettiğim haber kanalları vardı 5 6 tane 3 tanesi kapanmış.Adamlara nazarım mı deydi ne.Kimde gözüm kalsa kapanıyor.Ben günde toplam 5 tane atıyorum 10 kanalımdan 5ine ama günde o 5 video 50k izlenim alıyor.Doğru video doğru etiket ile telif felanda yemiyorum ama taki evvel gün tüm kanallarımın para kazanmasının kapatılmasına kadar.
günde 50 k izlenim ile kapatılması normal gibi fazlada abartmamak lazım..Bugün takip ettiğim haber kanalları vardı 5 6 tane 3 tanesi kapanmış.Adamlara nazarım mı deydi ne.Kimde gözüm kalsa kapanıyor.![]()
nereden buluyorsunuz bu kadar çok videoyu![]()
torrentten...
biraz açabilir misin üstad özelden veya buradan nasıl uygun gelirse
ilk önce torrent sitelerini arattır torrent sitelerinde istediğin kategorilere gir ondan sonra bedava olan torrent programını indir bilgisayarına kur
beğendiğin arşivi bilgisayarına indir. daha sonra indirdiğin videoları para kazanması kapalı ve adsense ye bağlı olmayan bir kanala yükle telifli videoları içlerinden bul sil ondan sonra kanallarına azar azar yükle benden bu kadar.
ilk önce torrent sitelerini google amcaya sor. torrent sitelerinde istediğin kategorilere gir ondan sonra bedava olan torrent programını indir bilgisayarına kur
beğendiğin arşivi bilgisayarına indir. daha sonra indirdiğin videoları para kazanması kapalı ve adsense ye bağlı olmayan bir kanala yükle telifli videoları içlerinden bul sil ondan sonra kanallarına azar azar yükle benden bu kadar.
günlük 200 video mu? Ben günde 5 video atıyodum acaba çok mu fazla atıyorum diye 1 2 ye düşürdüm.Bu 200 video izleniyor mu peki?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.