1 Mart Para Kazanma Gitti Şubat Parasına Ne Olacak ?

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sağlık olsun hocam 1450 tık a 62 tl almışsınız feci şekilde düşük. Umarım paranızı alırsınız ve en kısa sürede toparlarsınız

bi arkadaşında ayın 26 sında yada 27 sinde gitti onun şubat parası kesinleşir mi arkadaşlar

Sanmıyorum.

---------- Mesaj saat 13:25:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:24:36 civarında gönderildi. ----------

sağlık olsun hocam 1450 tık a 62 tl almışsınız feci şekilde düşük. Umarım paranızı alırsınız ve en kısa sürede toparlarsınız

iyi dilekleriniz için teşekkürler..

İnş. Öyledir

---------- Mesaj saat 13:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:14:49 civarında gönderildi. ----------

Google+ Yöntemiyle Sorunlu Kanalın Para Kazanmasını Açabiliyormuyuz ???

2 gün önce benimde komple bütün kanallar gittiydi google + ile hepsini açabildim.İnş parasını alırız

bu haberler korkutuyor beni inş benimkide gitmez alt kanal bide gider valla bütün şubat paralarım :D geçmiş olsun kardeş inş kesinleşir

O kanalı komple sil, Bir umut bekle.
Yapacak birşey yok.
Maili beklet sadece kanalı sil.
Mailide para kesinleşme tarihinden sonra yok edersin.
( sadece tavsiye )

Benim geçen ocak 30 da para kazanma gitti ve 760 tl ' den 590 tl aldım

bu arada belirtiyim iistedim aralıkta da benimki gitti 3.000 den 700 alabilmiştim 2 ay sonra alt kanaldı ve kanalları silmiştim

O kanalı komple sil, Bir umut bekle.
Yapacak birşey yok.
Maili beklet sadece kanalı sil.
Mailide para kesinleşme tarihinden sonra yok edersin.
( sadece tavsiye )

Kanal Ana Kanal Hocam Nasıl Silicem :(

İçimden bir his kanalı silme 10 mart gibi para kazanmasını google+ ile aç diyor.

Aynı durum birebir bana da oldu. Şuan daha önce lekelenmiş ama sorunlu kanalı silinmiş bir başka adsensim var. Başka bir kanal bağladım ve para kazanması aktif oldu. Yaklaşık 3 haftadır da aktif. Sizinle aynı durumdan dolayı bugün kapanan kanalımı o adsense mi bağlasam yoksa bekleyip Google+ yöntemini mi uygulasam, yoksa ayın 12'sini hiçbir şey yapmadan beklesem mi? Öneriniz ne olur?

Aynı durum birebir bana da oldu. Şuan daha önce lekelenmiş ama sorunlu kanalı silinmiş bir başka adsensim var. Başka bir kanal bağladım ve para kazanması aktif oldu. Yaklaşık 3 haftadır da aktif. Sizinle aynı durumdan dolayı bugün kapanan kanalımı o adsense mi bağlasam yoksa bekleyip Google+ yöntemini mi uygulasam, yoksa ayın 12'sini hiçbir şey yapmadan beklesem mi? Öneriniz ne olur?

bende bilmiyorum kesin bi bilgi veren yok :( [MENTION=291]Triqalx[/MENTION]

Aynı durum birebir bana da oldu. Tek bir ihtar bile yemeden kanalımın para kazanması kapatıldı.

Şuan daha önce lekelenmiş ama sorunlu kanalı silinmiş bir başka adsensim var. Başka bir kanal bağladım ve para kazanması aktif oldu. Yaklaşık 3 haftadır da aktif. Sizinle aynı durumdan dolayı bugün para kazanması kapanan kanalımı o adsense mi bağlasam yoksa bekleyip Google+ yöntemini mi uygulasam, yoksa ayın 12'sini hiçbir şey yapmadan beklesem mi? Öneriniz ne olur?

Bana da 24 şubatta mail geldi "Para kazanmanız kapatılacak" diye hala kapanmadı. Eğer para kazanma kapanırsa şubat ayının kazancını almak için nasıl bir yol izlemeliyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri