Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi arkadaşında ayın 26 sında yada 27 sinde gitti onun şubat parası kesinleşir mi arkadaşlar
sağlık olsun hocam 1450 tık a 62 tl almışsınız feci şekilde düşük. Umarım paranızı alırsınız ve en kısa sürede toparlarsınız
İnş. Öyledir
---------- Mesaj saat 13:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:14:49 civarında gönderildi. ----------
Google+ Yöntemiyle Sorunlu Kanalın Para Kazanmasını Açabiliyormuyuz ???
bi arkadaşında ayın 26 sında yada 27 sinde gitti onun şubat parası kesinleşir mi arkadaşlar
2 gün önce benimde komple bütün kanallar gittiydi google + ile hepsini açabildim.İnş parasını alırız
O kanalı komple sil, Bir umut bekle.
Yapacak birşey yok.
Maili beklet sadece kanalı sil.
Mailide para kesinleşme tarihinden sonra yok edersin.
( sadece tavsiye )
Sorunlu Kanalda Açıldımı ?*
Aynı durum birebir bana da oldu. Şuan daha önce lekelenmiş ama sorunlu kanalı silinmiş bir başka adsensim var. Başka bir kanal bağladım ve para kazanması aktif oldu. Yaklaşık 3 haftadır da aktif. Sizinle aynı durumdan dolayı bugün kapanan kanalımı o adsense mi bağlasam yoksa bekleyip Google+ yöntemini mi uygulasam, yoksa ayın 12'sini hiçbir şey yapmadan beklesem mi? Öneriniz ne olur?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.