Y
YtPr
Guest
Aynı şey oldu ocak ödemelerinde 300 liradan 12 lira kesinleşti.
işte köt haber geldi
ne yapmamız lazım hocam
google + yöntemiyle sorunlu kanal acılabilirmi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı şey oldu ocak ödemelerinde 300 liradan 12 lira kesinleşti.
işte köt haber geldi
ne yapmamız lazım hocam
google + yöntemiyle sorunlu kanal acılabilirmi ?
вєякαη;288969' Alıntı:Büyük ihtimal şubat ayı kazancını alacaksın hocam
Hocam açtırdım kanalı falan +g ile ama birşey değişmedi. Ayın 1inde kapanmıştıİnşallah size yatar.
forumda bi kaç arkadaş sorunlu kanalı silip diğer kanalları google+ ile açmazsan parayı alamazsın diyolardı hatta bi arkadaş yanlış hatırlamıyorsam kanalları google + ile açmadan komple sildim 1 milyardan 85 Tl mi ne aldım demişti hiç başıma gelmediği için kesin bişey söyliyemem bende
hocam benimde kapandı ve hiç ödeme alamadım. Hem de sonraki ayın 5-6sı gibi kapattı kanalları ancak bir önceki ayın paraları yatmadı.
Ne ettiysem kanalları açamadım ancak alkatyan nicli arkadaşın açtığı konuyu görünce kanallarımı ona verdim ve tüm kanallarım açıldı.
12 sıne kadar kesınlesmedıgı ıcın paranın buyuk bır kısmı kesılıcek
arkadaş yarın açıcak para kazanmaları inş.
ayın 12 sine kadar para kazanma acık kalırsa ve kesinleşirse alma ihtimalim %kaç
ayın 12 sını gece 12 yı gecırdınmı subat ayı kazancın kesınlesır mart 12 ye kadar olan sure otekı ay kesınlesır yanı para kazanamsını actır vıdeolarını gızle 12 sıne kadar bekle paran kesınlessın hepsını alırısn
Kesinlesmeden kapanmis buyuk ihtimal parayi alamazsin ama olumlu dusun olumlu olsun hocam![]()
aynen hocam.
para kazanmasını açıp 12 ye kadar beklesem nasıl olur ?
En mantiklisi öyle olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.