1 Mart Para Kazanma Gitti Şubat Parasına Ne Olacak ?

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
вєякαη;288969' Alıntı:
Büyük ihtimal şubat ayı kazancını alacaksın hocam

inş. hocam inş.

---------- Mesaj saat 14:25:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:24:14 civarında gönderildi. ----------

Hocam açtırdım kanalı falan +g ile ama birşey değişmedi. Ayın 1inde kapanmıştı :( İnşallah size yatar.

arkdaş yarın açacak para kazanmasını kesinleşene kadar tekrar gitmezse sorun cıkacagını zannetmiyorum videolarıda silmedim gizledim zaten..

inş. alırız diye düşünüyorum.

forumda bi kaç arkadaş sorunlu kanalı silip diğer kanalları google+ ile açmazsan parayı alamazsın diyolardı hatta bi arkadaş yanlış hatırlamıyorsam kanalları google + ile açmadan komple sildim 1 milyardan 85 Tl mi ne aldım demişti hiç başıma gelmediği için kesin bişey söyliyemem bende

forumda bi kaç arkadaş sorunlu kanalı silip diğer kanalları google+ ile açmazsan parayı alamazsın diyolardı hatta bi arkadaş yanlış hatırlamıyorsam kanalları google + ile açmadan komple sildim 1 milyardan 85 Tl mi ne aldım demişti hiç başıma gelmediği için kesin bişey söyliyemem bende

walla deneyip tecrübe etmemmiz lazım tecrübe edenlerde tam bilgi veremiyor :)

hocam benimde kapandı ve hiç ödeme alamadım. Hem de sonraki ayın 5-6sı gibi kapattı kanalları ancak bir önceki ayın paraları yatmadı.
Ne ettiysem kanalları açamadım ancak alkatyan nicli arkadaşın açtığı konuyu görünce kanallarımı ona verdim ve tüm kanallarım açıldı.

hocam benimde kapandı ve hiç ödeme alamadım. Hem de sonraki ayın 5-6sı gibi kapattı kanalları ancak bir önceki ayın paraları yatmadı.
Ne ettiysem kanalları açamadım ancak alkatyan nicli arkadaşın açtığı konuyu görünce kanallarımı ona verdim ve tüm kanallarım açıldı.

ne zaman açıldıktan sonra paralara noldu ?

12 sıne kadar kesınlesmedıgı ıcın paranın buyuk bır kısmı kesılıcek

hocam p.kazanma kapandıktan sonra o ayınkikleri alamadım zaten. çünkü forumda google+ ile kanal açma yöntemleri ile baya uğraştım ancak bir iki kanal hariç hiçbiri kanallarımı açamadı dolayısıyla para kasinleşince ödemeyi alamadım.

Benim bir alt kanalım bugün 4 ihtardan sonra silindi. Bugün ne varsa 4 ihtar yedim. Kanal silindi diğer kanallarım da sıkıntı yok gözüküyor. Bu kanaldan kesinleşmemiş 60 tl kazanmıştım. Bu para gider mi acaba yada diğer kanallardan olan kazancıma dokunur mu ?

arkadaş yarın açıcak para kazanmaları inş.

ayın 12 sine kadar para kazanma acık kalırsa ve kesinleşirse alma ihtimalim %kaç

ayın 12 sını gece 12 yı gecırdınmı subat ayı kazancın kesınlesır mart 12 ye kadar olan sure otekı ay kesınlesır yanı para kazanamsını actır vıdeolarını gızle 12 sıne kadar bekle paran kesınlessın hepsını alırısn

ayın 12 sını gece 12 yı gecırdınmı subat ayı kazancın kesınlesır mart 12 ye kadar olan sure otekı ay kesınlesır yanı para kazanamsını actır vıdeolarını gızle 12 sıne kadar bekle paran kesınlessın hepsını alırısn

öyle yapcam inş. çok sağol :) biraz umit verdin

Kesinlesmeden kapanmis buyuk ihtimal parayi alamazsin ama olumlu dusun olumlu olsun hocam :)

yatar veya yatmaz diyemeyiz aynı şey bendede oldu kanal silme ödeme belli olmadan inş yatar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri