Y
YtPr
Guest
Arkadaşlar bugün (1 mart) ve Para Kazandığım Kanalın Para Kazanması Gitti
Şubat Parasına Ne Olacak ?
Şubat Parasına Ne Olacak ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o yazı önceden çıkmıyordu bu demek oluyor ki video yüklerken bile saniyelik dünya geneli eşleşen gelse veya telif gelince silinse bile o kanala leke sürmüş oluyor ve sonunda kaçınılmaz son para kazanma devre dışı
Geçmiş olsun şubat ayı yatar![]()
aynen yada bu yazı iyi bir haberde olabilir belkide artık bağlı tüm hesaplar değilde sorunlu hesap gider.
bundan başka bağlı hesabım olmadıgı için bilmiyorum
---------- Mesaj saat 13:03:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:02:34 civarında gönderildi. ----------
yatar ? derken manidar mı yoksa paramı yatar![]()
Olumlu düşün![]()
inş. hocam
22 şubata kadar hesapta kesinleşmiş 170 tl vardı
işte sonra bu ay para almak için riskli video attım videoya hala telif gelmedi ama ondan sonra açgözlülük işte belki dahada video tuttururum düşüncesiyle başka videolarda attım pat kapandı işte![]()
o yazı önceden çıkmıyordu bu demek oluyor ki video yüklerken bile saniyelik dünya geneli eşleşen gelse veya telif gelince silinse bile o kanala leke sürmüş oluyor ve sonunda kaçınılmaz son para kazanma devre dışı
En azından bi anlamda risk aldığına değmiş![]()
benim geri bildirimle kaldırdığım 2.telifi bile görmezden gelip birden çok telifli diye, 1 telif bulunan kanalımı kapattı.
mart 11-12 gibi kesinleşmediği için yatmaz diye biliyorum. umarım yanılıyorumdur.
Bence ucuz yırtmışsın.Geçmiş olsun.
İnş. Öyledir
---------- Mesaj saat 13:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:14:49 civarında gönderildi. ----------
Google+ Yöntemiyle Sorunlu Kanalın Para Kazanmasını Açabiliyormuyuz ???
evet açabilirsin, bende de 2 tane mevcut ben şimdi onları başka bi adsenseye taşıdım ki onlar kapanınca diğer kanallarında para kazanması gitmesin diye sende öyle yap ve ayın 11inde kes bağla ile tekrardan aktif edip günü öyle kapatmayı planlıyorum kanalları gizledim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.