1 Mart Para Kazanma Gitti Şubat Parasına Ne Olacak ?

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Y

YtPr

Guest
Arkadaşlar bugün (1 mart) ve Para Kazandığım Kanalın Para Kazanması Gitti

Şubat Parasına Ne Olacak ?

xB1yZG.png

o yazı önceden çıkmıyordu bu demek oluyor ki video yüklerken bile saniyelik dünya geneli eşleşen gelse veya telif gelince silinse bile o kanala leke sürmüş oluyor ve sonunda kaçınılmaz son para kazanma devre dışı

o yazı önceden çıkmıyordu bu demek oluyor ki video yüklerken bile saniyelik dünya geneli eşleşen gelse veya telif gelince silinse bile o kanala leke sürmüş oluyor ve sonunda kaçınılmaz son para kazanma devre dışı

aynen yada bu yazı iyi bir haberde olabilir belkide artık bağlı tüm hesaplar değilde sorunlu hesap gider.

bundan başka bağlı hesabım olmadıgı için bilmiyorum :)

---------- Mesaj saat 13:03:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:02:34 civarında gönderildi. ----------

Geçmiş olsun şubat ayı yatar :)

yatar ? derken manidar mı yoksa paramı yatar :D

aynen yada bu yazı iyi bir haberde olabilir belkide artık bağlı tüm hesaplar değilde sorunlu hesap gider.

bundan başka bağlı hesabım olmadıgı için bilmiyorum :)

---------- Mesaj saat 13:03:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:02:34 civarında gönderildi. ----------

yatar ? derken manidar mı yoksa paramı yatar :D

Olumlu düşün :)

inş. hocam

22 şubata kadar hesapta kesinleşmiş 170 tl vardı

işte sonra bu ay para almak için riskli video attım videoya hala telif gelmedi ama ondan sonra açgözlülük işte belki dahada video tuttururum düşüncesiyle başka videolarda attım pat kapandı işte :)

28 şubat yani dün bu saatlerde benimde gitti inş alırız parayı

hocam para kazanması kesinleşmeye girmeden gittiği sürece kazanç hiç bir türlü yatmaz, Sonuçta 11 martda kesinleşecekti şubat kazancı belki bi ümit bulundura bilirsiniz ama kesinleşmeye girmeyen hiç bir kazanç yatmaz. para kazanmada gittiğine göre kazancın kesinleşmesi zor.

inş. hocam

22 şubata kadar hesapta kesinleşmiş 170 tl vardı

işte sonra bu ay para almak için riskli video attım videoya hala telif gelmedi ama ondan sonra açgözlülük işte belki dahada video tuttururum düşüncesiyle başka videolarda attım pat kapandı işte :)

En azından bi anlamda risk aldığına değmiş :)

benim geri bildirimle kaldırdığım 2.telifi bile görmezden gelip birden çok telifli diye, 1 telif bulunan kanalımı kapattı.

mart 11-12 gibi kesinleşmediği için yatmaz diye biliyorum. umarım yanılıyorumdur.

benim geri bildirimle kaldırdığım 2.telifi bile görmezden gelip birden çok telifli diye, 1 telif bulunan kanalımı kapattı.

Youtube unutmuyor :(

---------- Mesaj saat 13:10:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:09:41 civarında gönderildi. ----------

mart 11-12 gibi kesinleşmediği için yatmaz diye biliyorum. umarım yanılıyorumdur.

inş. yanılıyorsunuzdur.

daha önce böyle deneyim yaşayan olmadımı ?

O yazı yeni mi çıkmaya başladı? Yeni güncelleme galiba

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence ucuz yırtmışsın. :) Geçmiş olsun.

Bence ucuz yırtmışsın. :) Geçmiş olsun.

İnş. Öyledir

---------- Mesaj saat 13:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:14:49 civarında gönderildi. ----------

Google+ Yöntemiyle Sorunlu Kanalın Para Kazanmasını Açabiliyormuyuz ???

İnş. Öyledir

---------- Mesaj saat 13:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:14:49 civarında gönderildi. ----------

Google+ Yöntemiyle Sorunlu Kanalın Para Kazanmasını Açabiliyormuyuz ???

evet açabilirsin, bende de 2 tane mevcut ben şimdi onları başka bi adsenseye taşıdım ki onlar kapanınca diğer kanallarında para kazanması gitmesin diye sende öyle yap ve ayın 11inde kes bağla ile tekrardan aktif edip günü öyle kapatmayı planlıyorum kanalları gizledim.

evet açabilirsin, bende de 2 tane mevcut ben şimdi onları başka bi adsenseye taşıdım ki onlar kapanınca diğer kanallarında para kazanması gitmesin diye sende öyle yap ve ayın 11inde kes bağla ile tekrardan aktif edip günü öyle kapatmayı planlıyorum kanalları gizledim.

Başka Adsenseye Taşıma İmkanım Yok Ama 10 Mart Gibi Google + Yöntemini Yapıcam İnş. Tutar.

bi arkadaşında ayın 26 sında yada 27 sinde gitti onun şubat parası kesinleşir mi arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri