1 Mayıs 2017 btk akn iyileştirmesi kararı

Ben değişen hiçbirşey olmayacağına inanıyorum adamlar biz tek eliz ne dersek o olacak kafasındalar rekabet olmadan bunlar dedikleri hiçbirşeyi yapmaz.
Sözde evde 16mbps var ama ben akk olsun olmasın 4ü zor görüyorum :D Müşteri hizmetleri diye bir numara yapmışlar arıyorum adam modemi kapatıp açtırmakdan başka bir işlevi yok, arıza kaydı oluşturmalarınıda istemiyorum 1 gün neti kesiyolar ama sonuç yine aynı :D sığır sürüsü bunlar.

Ben değişen hiçbirşey olmayacağına inanıyorum adamlar biz tek eliz ne dersek o olacak kafasındalar rekabet olmadan bunlar dedikleri hiçbirşeyi yapmaz.
Sözde evde 16mbps var ama ben akk olsun olmasın 4ü zor görüyorum :D Müşteri hizmetleri diye bir numara yapmışlar arıyorum adam modemi kapatıp açtırmakdan başka bir işlevi yok, arıza kaydı oluşturmalarınıda istemiyorum 1 gün neti kesiyolar ama sonuç yine aynı :D sığır sürüsü bunlar.

ya bazı müşteri temsilcisi denk geliyor gerçekten sorunu çözüyor çok iyi ilgilenıyor bazende modemi aç kapa şimdi ben güncelledim diyor hemen hız tstı yapıyorum dıyorum duzelmemıs 2-3 saat surer duzelmesse tekrar arayın dıyor sallıyor başından

Mesela kota hiç olmasa?

Benim hızım 24 mbit, önceden 3 oluyordu şimdi 8 olacak. Evde 5 kişi cihaz kullanıyoruz, aynı anda internete girdiğimizde 8 de yetmez 10 da yetmez. AKK komple olmamalı.

Hiç yoktan iyidir o yüzden. Mükemmel harika müthiş bir şey diyemeyeceğim maalesef benim param kıymetli, bu kadar para sayıp berbat hizmet almayı kabullenemiyorum hâlâ.

2019'da kalkacak AKK, tepkim buna. 2 seneye yakın daha bu AKK çilesini çekeceğiz.

Mesela kota hiç olmasa. zaten olmayacakta. bugun portekizde de akk var. kendi memleketinize az saygınız olsun bak adamlar kaldırmak için adımları atıyor. ben eminim senin 24 mbts e verdiğin paradan fazla vermiyorum 64 mbts 240gb akk internetime. araştır zaten bulursun.
Asıl ben anlamıyorum insanların parasını 24 mbts internet için ısraf ettiklerine.

temmuz 2016 boyunca kota yoktu hız tavandı alt yapı falan her şey yeterli. resmen girişimciliğin önüne set çekilmiş.

Tek yol turknet taahhütümün bitmesini bekliyorum. 11 ay sonra turknetteyim.

biz evde TiviBu kullanıyoruz HD kanalları canlı olarak gram takılmadan izleyebiliyorsak bunlar bize en az 100mb internet hızı sağlıyorlar diye düşünüyorum. Yani herşey bunların elinde ama yapmıyorlar.

Romanya'da 23 TL Olan 100 Mbps Kotasız Simetrik İnternetin Türkiye'de 5610 TL Olması.
Sanırım adamlar 2019'da 2000 Mbps'ye geçerken biz 8 Mbps'yi belki görürüz.

bende hız artmış gibi bugün bir kaç dizi indirdim baya hızlı inmişti :D

iyi benimki 16 ya düşecek o zaman.Yakın zamanda üst tarifeye geçeceğim.o zaman da 24 e düşecekse ben okeyim :D

Çok şey istiyorum gibi olacak ama şu çag dışı olan upload hızınıda yükseltseler fena olmazdı yani.

Su kota olayi kalksin. En dusuk fiyatli internet neyse onu baglatacam. Zaten verdigimiz paraya hizmet alamiyoruz bari fazla para odemeyelim :)

Kendi kriterlerimize göre devrim gibi birşey bu.
Şu anda akk bitiminde 3 mbit veriyor (32mbit internet alıyorum)
AKK sonunda 16mbite düşmesi canımı yakmaz. 16mbit te iyi bir hız TR şartlarında.. e birde sabah 02-08 arası AKKYe takılmama var, gece çalışan insanlar için bu da bir devrim bence..

---------- Spam Engelliyici 00:20 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Tek yol turknet taahhütümün bitmesini bekliyorum. 11 ay sonra turknetteyim.

Aynen kardeşim, 5 aydır Turknetteyim, ilgili insanlar, bağlantını ertesi gün yapıyorlar, 150 gb AKN, 100mbit 59 lira taahhüt yok. Süper bi hizmet lokasyonu iyi olanlara..

Bu arada taahhüdünün bitmesni bekleme bence, bir miktar cezayı Turknet karşılıyor zaten.

Geçen ay 24mb 75Gb akk'li vdsl2 geçtim Ttnet.
Ben 75gb geçersem 8mb düşecek bana yeter diyorum bunu bile bile bu hattı seçtim.
Baktım beni tatmin etmedi, 35mb'li Vdsl 100Gb Akk'li bir pakete geçerim 10-12tl felan fazla veririm kota dolsa bile o zaman 16mb takılırım.
( bu 2. seçenek sadece bir olasılık )

3mb'e düşmesinden iyi hız en azından yoksa 720p bile video izlettirmiyor 3mb hız.
Tabi akk denen garabet başlı başına saçmalık ama 2019 başına kadar yapabileceğimiz birşey yok, Devlet kendi eliyle halkının kanını emiyor.

Kendi kriterlerimize göre devrim gibi birşey bu.
Şu anda akk bitiminde 3 mbit veriyor (32mbit internet alıyorum)
AKK sonunda 16mbite düşmesi canımı yakmaz. 16mbit te iyi bir hız TR şartlarında.. e birde sabah 02-08 arası AKKYe takılmama var, gece çalışan insanlar için bu da bir devrim bence..

---------- Spam Engelliyici 00:20 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

Aynen kardeşim, 5 aydır Turknetteyim, ilgili insanlar, bağlantını ertesi gün yapıyorlar, 150 gb AKN, 100mbit 59 lira taahhüt yok. Süper bi hizmet lokasyonu iyi olanlara..

Bu arada taahhüdünün bitmesni bekleme bence, bir miktar cezayı Turknet karşılıyor zaten.

Sordum 611 lira ödemem gerekiyormuş. En fazla 200 lira karşılarlar. Oda pek işime gelmez. Superonline dan memnunum fakat yinede neden daha fazlası olmasın ki

benim bundan yeni haberim oldu ve çok hoşuma gitti .) 1 Mayıs'a az kaldı şimdiden hayırlı olsun :)

benim bundan yeni haberim oldu ve çok hoşuma gitti .) 1 Mayıs'a az kaldı şimdiden hayırlı olsun :)

Hocam niyeyse ortalık çok sakin bu konuyla ilgili. mesela arayın abonesi olduğunuz hangi sağlayıcı ise net bir bilgi ve yazı gelmedi diyecekler bu konuyla ilgili. bana samanlığın altına itilecek ya da geç uygulamaya konacak gibi geliyor.

Halbuki hangi sağlayıcı ilk olarak nisan ayı içinde bu uygulamaya mayısı beklemeden geçseydi güzelde reklamını yapmış olacaktı.

Hocam niyeyse ortalık çok sakin bu konuyla ilgili. mesela arayın abonesi olduğunuz hangi sağlayıcı ise net bir bilgi ve yazı gelmedi diyecekler bu konuyla ilgili. ben samanlığın altına itileceğini düşünüyorum niyeyse.

Halbuki hangi sağlayıcı ilk olarak nisan ayı içinde bu uygulamaya mayısı beklemeden geçseydi güzelde reklamını yapmış olacaktı.

BTK kararına uymak zorundalar. Seve seve olmasada seve seve yapacaklar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri