1 Mayıs 2017 btk akn iyileştirmesi kararı

benim akk 100gb,bayadır hiç akkyi geçmiyorum

ama akk olmasa, bir sürü yabancı film indirirdim, arşiv yapardım :D

evde tek mi kalıyorsunuz ? ben bu ay hiç bir şey indirmediğim halde 26'sında 102 gbyi gördüm bu superonline fazla mı yazıyor ne yapıyor anlamıyorum

AKK kalksa dahi maximum hız 24 mbps alınacak deniliyor. Yani 35 , 50, 100 mbps hızlar hayal olacak. Şu anda mevcut bu paketleri 35, 50,100 hız alanların hızları sanırım 24 mbps ye düşürülecek. Bu hızlara çıkmak için illa paketleri olacaktır ancak fiyat olarak uçuk fiyatlar göreceğiz
Hocam olsunda 25mbit olsun 3 den 24 e çıkıldı hala bir sitem 😂 bunada şükür gerisi 2019 da artik mecbur beklenecek

1.5 - 2 aya superonline taahhütüm bitiyor. Turknet çok duyuyorum fakat fiber altyapısı yok, 1.5 - 2 ay arasında yapılabilir mi ki?

Düzeltme: Türk Telekom fiber altyapısı varmış bu arada. Başka yokmuş.

ttnet 50mbps hız 200gb akn li paket kullanıyorum fakat hic 50 gormedim surekli 20 kusurlerde hız. altyapıdan dolayı imis. 15-20 gun arası kota asıyor ve hız 3 e iniyor. tabi 3 u kim buluyor.

evde tek mi kalıyorsunuz ? ben bu ay hiç bir şey indirmediğim halde 26'sında 102 gbyi gördüm bu superonline fazla mı yazıyor ne yapıyor anlamıyorum

aynı şekilde hiçbir şey yapmasak bile günlük kullanımlar ile 15 günde 75gbyi görüyoruz, türk telekom

ben ailemle yaşıyorum, annem babam pek netten anlamazlar, kız kardeşlerim önceden benim neti sömürürlerdi wifi den telden, şifreyi değiştirdim, zaten kendilerinin mobil net paketi var onlara yetiyor 4 aydır full ben kullanıyorum sadece, :D

Superonline kullanıyorum, kotam dolduğu halde 25 Mbps olan hızım 16 Mbps olmuş. Superonline uygulamaya başladı galiba.:)

ben ailemle yaşıyorum, annem babam pek netten anlamazlar, kız kardeşlerim önceden benim neti sömürürlerdi wifi den telden, şifreyi değiştirdim, zaten kendilerinin mobil net paketi var onlara yetiyor 4 aydır full ben kullanıyorum sadece, :D

NordVPN alacağım malesef yetmiyor bana :D

Kotalı net satmaya başlayacaklarmış operatörler 1 Mayıs sonrasında.
Bir çapanoğlu çıkacaktı zaten.
Hadi geçmiş olsun.

1 Mayıs sonrası Akn muhabbetli paket satmayacaklar büyük ihtimal.

Hahaha biliyorumdum böyle olacağını. Demek ki neymiş? Alt yapı yok vs. gibi söylemler tamamen yalanmış ve asıl amaç müşteriyi soymakmış. Muhtemelen btk da bu kararı alırken "ben akk'yi kaldır diyorum, kotayı kaldır demiyorum" demiştir :)

Alt yapı olmasa istediğiniz kadar kullanın ama parasını verin demezler.

açık konuşayım böyle birşey olacağını düşünmüyorum. devletin buna izin vereceğini asla düşünmüyorum eğer veriyorsa bu ülkede yaşamanın anlamı yok ;)

Hahaha biliyorumdum böyle olacağını. Demek ki neymiş? Alt yapı yok vs. gibi söylemler tamamen yalanmış ve asıl amaç müşteriyi soymakmış. Muhtemelen btk da bu kararı alırken "ben akk'yi kaldır diyorum, kotayı kaldır demiyorum" demiştir :)

Alt yapı olmasa istediğiniz kadar kullanın ama parasını verin demezler.

mevcut aboneliklere sıkıntı edemezler sanırım ?

mevcut aboneliklere sıkıntı edemezler sanırım ?

Açıklamalar çok yuvarlak, ne olur ne olmaz hiç bir fikrim yok. 1 Mayıs sonrası müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek lazım.

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

Steam indirme verilerine bakarsanız dünyanın ne kadar gerisinde olduğumuzu görebilirsiniz.
51c39e5dbe077c4bc5601d6c3f33cff9.png

iss'lerin bir çoğunun toplumu galeyana getirerek infial çıkartmaya çalışan kripto fetöcülerin elinde olduğunu düşünüyorum.

btk'yı ve yüce türk adeletini göreve çağırıyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri