1 Milyon Videoyap Hakkı Alınacaktır

• Kullanıcı zQrrQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zQrrQ

Kayıtlı Üye
Arkadaşlarda toplam 1 milyon videoyap hakkı alıcam. Hak sayınızı ve fiyatını pm atınız.

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] geri döndü :D

konuya girmeden bu konuyu acsa acsa [MENTION=9020]Alex[/MENTION] acmistir dedim, bi girdim [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] cikti ama cok da haksiz sayilmam ikisi de ayni kafanin urunu :D
iyi calismlar

Ağlanacak halimize gülüyoruz. Youtube u bitiren bu kafa ve bu kafanın ürünleri.

Adsense ban başlıklarında ağlayıp sorularınıza cevaplar ararsınız artık. Yaa youtube neden böyle yapıyor emeğimizi çalıyor diye. Ben söyleyeyim, bu tip başlıklara güldüğünüz ve cesaret verdiğiniz için.

Düzgün spammerları geçtim özgün kanallar bile banlanıyor bu tarz kafalar yüzünden. Ben hakkımı helal etmiyorum diyeceklerim bu kadar.

Ağlanacak halimize gülüyoruz. Youtube u bitiren bu kafa ve bu kafanın ürünleri.

Adsense ban başlıklarında ağlayıp sorularınıza cevaplar ararsınız artık. Yaa youtube neden böyle yapıyor emeğimizi çalıyor diye. Ben söyleyeyim, bu tip başlıklara güldüğünüz ve cesaret verdiğiniz için.

Düzgün spammerları geçtim özgün kanallar bile banlanıyor bu tarz kafalar yüzünden. Ben hakkımı helal etmiyorum diyeceklerim bu kadar.

Gel sana haftada 1 milyon video basma taktiğini veriyimde sende bas. Ulaşamadığın ciğere mundar deme.

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

gün geçmiyor ki yeni biri gövde gösterisi yapmasın :)

Doğrudur :)

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

konuya girmeden bu konuyu acsa acsa [MENTION=9020]Alex[/MENTION] acmistir dedim, bi girdim [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] cikti ama cok da haksiz sayilmam ikisi de ayni kafanin urunu :D
iyi calismlar

Ha ben ha caner kardeşiz :)

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] hocam, bir haftada 2000 videoyu zor yükledi, hatta 1/4 ünü de iptal etmek zorunda kaldım artık iş yapamaz oldum diye, her türlü yükleme türünü denedim, url yükle, kanal çek vs. vs. Ufak bir tüyo var ise ben de bir pm uzağındayım. :D

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] hocam, bir haftada 2000 videoyu zor yükledi, hatta 1/4 ünü de iptal etmek zorunda kaldım artık iş yapamaz oldum diye, her türlü yükleme türünü denedim, url yükle, kanal çek vs. vs. Ufak bir tüyo var ise ben de bir pm uzağındayım. :D

Videoyap 2-3 güne düzeleceği haberini aldım. Merak etme yeni serverler geliyomuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri