Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben bi ara bi günde 100 kanala bastım videoyap ile günde 2,3 kanal nedir hocam
Şuan günlük 25 kanal yapıyorum genelde
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] ve tayfasına göre 20 30 40 50sonra soluğu toplu kanal kapanmalar konusunda alıyorlar tabi.
Bota büyük ayıp ediyor
Web Scripti ne hakaret sayılır bu![]()
videoyap bir ip için dediğiniz; videoyap içerisindeki vds sunucularından mı bahsediyorsunuz, yoksa kendi internet ip adresinizden mi ?
Yarım saatte 20 tane kanal yapıyorum yutubumla. At geç at geç![]()
1 haftada kaçı tutuyor?
Para kasan video ortası seo ?
Ben bot kullanmıyorum hocam vds ile atıyorum videolarıBot kullansam bende 20 kanal yaparım ama sonra kapanıyor
O yüzden vds kullanıyorum. Vds ile günde 2-3 temiz kanal yapıyorum uzun süreli dayanıyorlar. Bottada az video çekince sorun olmuyorda nasıl olsa otomatik diye tutamıyorum kendimi her kanala çok basıyorum ondan kapanıyor kanallar
---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------
Hocam senin alex ile alıp veremediğin nedirAlex tayfası kimdir
![]()
Botta aslında kapanma olmuyor alıştıktan ve sistemi düzenli hale soktuktan sonra ilk başta benim çok kanal gitti bota ilk geçtiğimde ama şuan kapanmıyorlar , videoyap olmasa günde 100 kanalı hiçbir botta kolay kolay yapamam videoyap ile günde 500 kanala bile video bassan sağlam durur yani süper sistemBence vds yerine bota geç zamanla alışınca insan rahat oluyor.VDS`de çok zaman gidiyor kanal ayarlarını yaparken vs. etiket açıklama girerken ayrı video ortası reklam açma ayrı bazende index almıyor çok sıkıntılı ama sağlam içerik olursada çok güzel getirisi oluyor
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.