1 Saatte En Fazla Kaç Kanal Yapılır ? Aynı Anda Kaç Kanal Yapılabilir ?

• Kullanıcı samet142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
1 saatte yaklaşık 5 kanal yaparım hepsiden vds'den hepside hızlı bi şekilde izlenir boş kanal asla yapmam ;)

kendini ilk önce planla, yani günlük şu kadar yapcam günlük bunu yapcam diyerekten. Ben hafta sonu içeriğe ayırıyorum kanalları listeliyorum içeriği hazırlıyorum p.tesi başlıyorum kanal yapıp basmaya, cumaya kadar. Sonra bi analiz yapıp izlenen izlenmeyen ayıklayıp diger p.tesi tekrar baştan aynı işlemlerle yoluma devam ediyorum öyle 1 saatte şunu yapcam degilde 1 günde şunu yapcam diye kendine planlamalar yap

ayda 5 bilemedim en fazla 10 kanal yapmışımdır toplam kanal sayım hiç bir zaman 20 olmadı kanal kapanırsa yenilerini açarım ancak ayda ortalama 5 kanal anca açarım.
kazanabiliyormusun derseniz evet kazanıyorum bazen az bazen çok

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] ve tayfasına göre 20 30 40 50 :) sonra soluğu toplu kanal kapanmalar konusunda alıyorlar tabi.

ben bi ara bi günde 100 kanala bastım videoyap ile günde 2,3 kanal nedir hocam :D

Şuan günlük 25 kanal yapıyorum genelde

Ben bot kullanmıyorum hocam vds ile atıyorum videoları :D Bot kullansam bende 20 kanal yaparım ama sonra kapanıyor :D O yüzden vds kullanıyorum. Vds ile günde 2-3 temiz kanal yapıyorum uzun süreli dayanıyorlar. Bottada az video çekince sorun olmuyorda nasıl olsa otomatik diye tutamıyorum kendimi her kanala çok basıyorum ondan kapanıyor kanallar :D

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] ve tayfasına göre 20 30 40 50 :) sonra soluğu toplu kanal kapanmalar konusunda alıyorlar tabi.

Hocam senin alex ile alıp veremediğin nedir :D Alex tayfası kimdir :D

Bota büyük ayıp ediyor
Web Scripti ne hakaret sayılır bu :D

Hocam playlist oluşturuyorum özel etiketler giriyorum kanala seo yapıyorum tek tek küçük resim giriyorum imacrosla zatem 10dk bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 23:45 ---------- Önceki Mesaj 23:43 ----------

videoyap bir ip için dediğiniz; videoyap içerisindeki vds sunucularından mı bahsediyorsunuz, yoksa kendi internet ip adresinizden mi ?

Kanal ekleme hocam kendi ipim yani

Neden bu kadar hız, neden bu kadar hırs?

Yarım saatte 20 tane kanal yapıyorum yutubumla. At geç at geç :D

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] özele gelsene bi veya skype varsa pm atsana bişey sorcam

Ben bot kullanmıyorum hocam vds ile atıyorum videoları :D Bot kullansam bende 20 kanal yaparım ama sonra kapanıyor :D O yüzden vds kullanıyorum. Vds ile günde 2-3 temiz kanal yapıyorum uzun süreli dayanıyorlar. Bottada az video çekince sorun olmuyorda nasıl olsa otomatik diye tutamıyorum kendimi her kanala çok basıyorum ondan kapanıyor kanallar :D

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

Hocam senin alex ile alıp veremediğin nedir :D Alex tayfası kimdir :D

Botta aslında kapanma olmuyor alıştıktan ve sistemi düzenli hale soktuktan sonra ilk başta benim çok kanal gitti bota ilk geçtiğimde ama şuan kapanmıyorlar , videoyap olmasa günde 100 kanalı hiçbir botta kolay kolay yapamam videoyap ile günde 500 kanala bile video bassan sağlam durur yani süper sistem :) Bence vds yerine bota geç zamanla alışınca insan rahat oluyor.VDS`de çok zaman gidiyor kanal ayarlarını yaparken vs. etiket açıklama girerken ayrı video ortası reklam açma ayrı bazende index almıyor çok sıkıntılı ama sağlam içerik olursada çok güzel getirisi oluyor :)

Botta aslında kapanma olmuyor alıştıktan ve sistemi düzenli hale soktuktan sonra ilk başta benim çok kanal gitti bota ilk geçtiğimde ama şuan kapanmıyorlar , videoyap olmasa günde 100 kanalı hiçbir botta kolay kolay yapamam videoyap ile günde 500 kanala bile video bassan sağlam durur yani süper sistem :) Bence vds yerine bota geç zamanla alışınca insan rahat oluyor.VDS`de çok zaman gidiyor kanal ayarlarını yaparken vs. etiket açıklama girerken ayrı video ortası reklam açma ayrı bazende index almıyor çok sıkıntılı ama sağlam içerik olursada çok güzel getirisi oluyor :)

Hocam o kadar titiz bir adamımki kanal kapak fotoğraflarından tut herşeyi doldurup öyle yükleme yaparım kanala. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri